Burger King

Burger King

Son dakika Burger King haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burger King ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burger King haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burger King

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burger king gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 burger king haberi bulunmuştur. Tüm burger king haberleri aşağıda listelenmiştir.
TAB Gıda kimin, TAB Gıda ürünleri (markaları) neler? Ömer Üründül kimdir? TAB Gıda halka arz izahname
TAB Gıda kimin, TAB Gıda ürünleri (markaları) neler? Ömer Üründül kimdir? TAB Gıda halka arz izahname Tab Gıda San. ve Tic. A.Ş. (TABGD) halka arzı 18-19-20 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. TABGD toplamda 52.500.000 TL nominal değerli paylarını bireysele eşit dağıtım yöntemiyle 130 TL fiyattan halka arz olacak. Söz konusu halka arzın ardından “TAB Gıda kimin, TAB Gıda ürünleri neler? Ömer Üründül kimdir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
18.10.2023 Ekonomi
TAB Gıda kaç lot verir? TAB Gıda halka arz ne zaman işlem görecek, hangi banka, saat kaçta, katılım endeksine uygun mu? TAB Gıda halka arz fiyatı
TAB Gıda kaç lot verir? TAB Gıda halka arz ne zaman işlem görecek, hangi banka, saat kaçta, katılım endeksine uygun mu? TAB Gıda halka arz fiyatı TAB Gıda halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, kaç lot verir? Burger King'i işleten TAB Gıda, 18 - 20 Ekim tarihlerinde 130 lira hisse fiyatıyla halka arz edilecek. Türkiye, KKTC, Kuzey Makedonya ve Gürcistan'da Burger King başta olmak üzere yedi restoran franchise'ının işletmecisi olan şirketin halka arzı, hisselerin hepsinin satılması halinde 6.85 milyar lira, yani yaklaşık 247 milyon dolar büyüklükte olacak. Peki, TAB Gıda halka arz ne zaman, kaç lot verir, nereden alınır? TABGD halka arz hangi bankalarda var, nasıl alınır? İşte TAB Gıda halka arz fiyatı…
18.10.2023 Ekonomi
Atakey patates hisse ne zaman işlem görecek? Atakey Patates halka arz sonuçları, fiyatı ve işlem tarihi nedir, Atakey Patates halka arz ne zaman işlem görecek?
Atakey patates hisse ne zaman işlem görecek? Atakey Patates halka arz sonuçları, fiyatı ve işlem tarihi nedir, Atakey Patates halka arz ne zaman işlem görecek? Atakey Patates hisse ne zaman işlem görecek, Atakey Patates halka arz kaç lot verdi? Atakey Patates halka arz sonuçları açıklandı. Atakey Patates borsa işlem tarihi bu hafta itibarıyla yakından takip edilmeye başlandı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan ve geçtiğimiz hafta halka arzı gerçekleştirilen Atakey Patates halka arz sonuçları belli olunca borsadaki işlem tarihi sorgulanmaya başlandı. 19-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen Atakey halka arzın büyüklüğü de 1,1 milyar TL oldu. Peki, Atakey Patates borsada ne zaman işlem görecek? Atakey Patates Gıda halka arz kaç lot verdi? İşte , Atakey Patates halka arz sonuçları ve ATAKP borsa işlem tarihi…
27.07.2023 Ekonomi
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda Alışveriş platformu Hepsiburada’nın sadakat programı Hepsiburada Premium, 1 milyon üyeye ulaştı. Programa dahil olan kullanıcılar bu sürede toplam 1,2 milyar TL fayda elde etti.
4.05.2023 Ekonomi
TAB Gıda halka arz 2021! TAB gıda ne zaman halka arz olacak, borsada ne zaman işlem görecek?
TAB Gıda halka arz 2021! TAB gıda ne zaman halka arz olacak, borsada ne zaman işlem görecek? TAB gıda halka arz ne zaman? TAB Gıda halka arz talep toplama tarihleri yatırımcılar tarafından gündem konusu oldu. Burger King’in en büyük franchise’ı TFI TAB Gıda Yatırımları, Çin ve Türkiye birimlerinin Borsa İstanbul’da planlanan halka arzı için Citigroup Inc. ve HSBC Holdings Plc’ye yetki verdiği belirtildi. TAB Gıda’da pay sahibi olmak isteyenler "TAB Gıda ne zaman halka arz olacak?” sorusuna yanıt ararken TAB Gıda halka arz talep toplama tarihi, hisse fiyatı ve kodu gibi detayları da soğulamaya başladı.
2.09.2021 Gündem
ATP halka arz tarihi belli oldu mu? ATP halka arz hisse fiyatı ne kadar? ATP halka arz talep toplama tarihi!
ATP halka arz tarihi belli oldu mu? ATP halka arz hisse fiyatı ne kadar? ATP halka arz talep toplama tarihi! 2021 halka arz takvimi dolu dolu geçiyor. Halka arz edilecek hisseler yatırımcı tarafından büyük ilgi görüyor. 2021 yılının ilk 5 ayında halka arz edilen hisseler büyük talep gördü. Yatırımcı bundan sonra halka arz edilecek hisseleri araştırıyor. Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapan firmalardan biri de ATP oldu. Halka arz başvurusu kabul edilen ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş (ATP)'nin talep toplama tarihleri ve hisse fiyatları yatırımcının takip ettiği konuların başında geliyor. Peki, ATP halka arz tarihi belli oldu mu? ATP halka arz hisse fiyatı ne kadar? ATP halka arz talep toplama tarihi ne zaman? ATP halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? ATP ne zaman borsada işlem görecek? İşte ATP bilgisayar halka arz tarihi ve merak edilenler...
23.05.2021 Ekonomi
ATP halka arz ne zaman, ATP halka arz eşit mi oransal mı? ATP halka arz borsada ne zaman işlem görecek?
ATP halka arz ne zaman, ATP halka arz eşit mi oransal mı? ATP halka arz borsada ne zaman işlem görecek? ATP halka arz ne zaman? ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş (ATP) tarafından Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan halka arz başvurusu onaylandı. 27-28 Mayıs 2021 tarihlerinde iki gün süreyle talep toplayacak olan ATP’nin yüzde 20’si halka arz edilecek. Peki, ATP halka arz eşit mi oransal mı? ATP halka arz borsada ne zaman işlem görecek?
22.05.2021 Gündem
ATP halka arz için SPK'ya başvurdu!
ATP halka arz için SPK'ya başvurdu! Teknoloji şirketlerinden ATP halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurdu. SPK’ya sunulan taslak izahname ile birlikte ATP halka arzda konsorsiyum liderleri de belli oldu. Peki, ATP halka arz ne zaman? ATP halka arz hisse fiyatı belli oldu mu? ATP halka arz talep toplama tarihi ne zaman belli olur? ATP halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte ATP halka arz ile ilgili merak edilenler...
1.05.2021 Ekonomi
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den müjde: Avrupa yasağı kalktı!
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den müjde: Avrupa yasağı kalktı! Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün YouTube hesabından açıklamalarda bulundu ve UEFA yasağının şimdilik kalktığı müjdesini verdi.
31.05.2020 Beşiktaş
Galatasaray'da yeni kriz: Bu kez pizzacılar!
Galatasaray'da yeni kriz: Bu kez pizzacılar! Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz ve Fatih Terim arasındaki soğuk rüzgarlar Konyaspor deplasmanında kazanılan maçın ardından da devam ederken Sarı Kırmızılılar'da yepyeni bir kriz baş gösterdi.
28.01.2020 Galatasaray
Beşiktaş'tan sponsorluk anlaşması! 1.5 milyon TL...
Beşiktaş'tan sponsorluk anlaşması! 1.5 milyon TL... Siyah beyazlı yönetim, TAB Gıda (Burger King) ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmanın 5 yıllık olduğu öğrenilirken, yıllık 1.5 milyon TL’ye el sıkışıldığı ifade edildi.
12.12.2019 Beşiktaş
Starbucks 260 şubesini devrediyor
Starbucks 260 şubesini devrediyor Ünlü kahve zinciri Starbucks, Avrupa'da satışlarından memnun olmadığı restoranları Meksikalı ortağı Alsea'ya devrediyor. Starbucks, Hollanda'da doğrudan sahibi olduğu 83 restoranla birlikte, dört Avrupa ülkesindeki 177 franchise restoranı da Meksikalı ortağına bırakacak. Böylelikle 260 restoran el değiştirecek.
20.10.2018 Ekonomi
En sevilen havayolu şirketi yine THY
En sevilen havayolu şirketi yine THY MediaCat önderliğinde ve Ipsos tarafından gerçekleştirilen ‘Türkiye’nin Lovemark’ları 2018 Araştırması’ bu yıl 11’inci kez gerçekleştirildi.
4.10.2018 Ekonomi
Büyük tepki geldi! 'Futbolculardan hamile kalırsanız...'
Büyük tepki geldi! 'Futbolculardan hamile kalırsanız...' Rusya`da düzenlenen 2018 Dünya Kupası için bir reklam kampanyası hazırlayan Burger King Rusya, turnuvada forma giyen bir futbolcudan hamile kalmaları durumunda Rus kadınlara ömür boyu Whopper ve 46 bin dolar ödül vadetti. Kamuoyunda büyük tepki çeken reklam kaldırılırken Burger King özür diledi.
21.06.2018 Dünya
'AB yasaklarsa biz de yasaklayabiliriz'
'AB yasaklarsa biz de yasaklayabiliriz' AB’nin kalp ve böbreğe zararlı gerekçesiyle dondurulmuş döner ile kebap, sosis ve benzer ürünlerde fosfatı yasaklama adımı, tartışma yarattı.
2.12.2017 Ekonomi
Come to BIST*  (Borsa’ya gel)
Come to BIST* (Borsa’ya gel) SPK, milyar dolarlık halka arzların BIST’te kalması için esnekliğe gitti. Yerlilere % 30 tahsis zorunluluğu % 20’ye düşürüldü. Fiyatta revizyon imkanı tanındı
1.12.2017 Ekonomi
TAB Gıda Nasdaq yolcusu
TAB Gıda Nasdaq yolcusu Burger King’in dünyadaki en büyük işletmecilerinden TAB Gıda, ABD’de 400 milyon dolara kadar halka arz için başvurdu. Hisseler Nasdaq Global’de işlem görecek
14.11.2017 Ekonomi
"Yabancı konusu bir projedir"
"Yabancı konusu bir projedir" Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, gündemin en sıcak konusunu hakkında konuştu:
9.11.2017 Başakşehir
Sanal para WhopperCoin
Sanal para WhopperCoin Burger King, Rusya’da WhopperCoin ile sanal para pazarına giriş yapacak.
28.08.2017 Ekonomi
Fast food devlerinde skandal! İçeceklerde dışkı...
Fast food devlerinde skandal! İçeceklerde dışkı... İngiltere`deki McDonalds, Burger King ve KFC restoranlarındaki içeceklerde dışkıda bulunan bakteri saptandı. Her gün binlerce kişinin yemek yediği dev şirketler konuyla ilgili açıklamada bulundu.
21.07.2017 Dünya
Bilgi ve talimat arka koltuktaki kadından!
Bilgi ve talimat arka koltuktaki kadından! Beşiktaş Vodafone Stadı’nda 46 kişinin şehit olduğu çifte saldırıyla ilgili soruşturma tamamlandı. İddianameye göre patlatılan araçta teröristlere yolu ve stadın yerini gösteren bir kadın daha vardı. Kadın patlamadan hemen önce saldırı talimatını verip araçtan indi
29.09.2021 Gündem
Çinliler’e döner yedirecek
Çinliler’e döner yedirecek TAB Gıda, kendi markası Usta Dönerci ile Çinliler’e döner yedirecek. Şirket bu yıl Türkiye’de 150, Çin’de 225 restoran açmayı hedefliyor. Çin dışında Balkan ülkeleri, ABD ve Almanya hedef pazarlar olarak belirlendi
6.06.2017 Ekonomi
Komisyonun bunalttığı esnaf yeni milli yemek kartı çıkaracak
Komisyonun bunalttığı esnaf yeni milli yemek kartı çıkaracak Yeni bir yerli yemek kartı için çalışmalar hızlandı. TURES, bir finans kuruluşu ile görüşmelerini sürdürürken, komisyon oranlarının yüzde 3- 4 civarında olması kesin. Yemek kartını kullanacak şirketlere ise iskonto uygulanmayacak.
2.03.2017 Ekonomi
Burger King'in sahibi Popeyes'i satın alıyor
Burger King'in sahibi Popeyes'i satın alıyor Hızlı yemek şirketleri Burger King ve Tim Hortons'ın sahibi Restaurant Brands International'ın (RBI) tavuk restoranı zinciri Popeyes'i 1,8 milyar dolara bünyesine katacağı bildirildi.
21.02.2017 Ekonomi
Zenit'ten sponsorluk iddiasına 'tokatlı' cevap
Zenit'ten sponsorluk iddiasına 'tokatlı' cevap Zenit, isim sponsorluğu iddialarına ilginç bir yanıt verdi.
23.09.2021 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Burger King ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burger king haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.