Burcu Esmersoy Sevgilisi

Burcu Esmersoy Sevgilisi

Son dakika Burcu Esmersoy sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burcu Esmersoy sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burcu Esmersoy sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burcu Esmersoy Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burcu esmersoy sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 burcu esmersoy sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm burcu esmersoy sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burcu Esmersoy önce bikinisini tanıttı, ardından serin sulara atladı
Burcu Esmersoy önce bikinisini tanıttı, ardından serin sulara atladı Uzun süredir aşk yaşadığı Nazım Akmandil ile yaz sonunda nikah masasına oturacak olan Burcu Esmersoy, önce mor bikinisiyle tanıtım yaptı sonra da serin sulara atladı.
20.08.2023 Magazin
Burcu Esmersoy muradına eriyor! Nazım Akmandil ile evleniyor
Burcu Esmersoy muradına eriyor! Nazım Akmandil ile evleniyor Burcu Esmersoy, Bodrum’daki evinin kapılarını “Bi Dolaplar Çeviriyoruz” isimli YouTube kanalına açtı.
17.07.2023 Magazin
Burcu Esmersoy'dan sosyal medya reklam ücretine zam!
Burcu Esmersoy'dan sosyal medya reklam ücretine zam! Hiç değişmeyen fiziği ve güzelliği ile her daim adından söz ettiren Burcu Esmersoy'un, sosyal medya reklam ücretine zam yaptığı konuşuluyor. Ünlü sunucunun yeni yıl için belirlediği iddia edilen fiyat dudak uçuklattı.
11.12.2022 Magazin
Burcu Esmersoy sevgilisi Nazım Akmandil ile tanışma hikayesini anlattı!
Burcu Esmersoy sevgilisi Nazım Akmandil ile tanışma hikayesini anlattı! Özel hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Burcu Esmersoy, iki yıllık aşk orucunu geçtiğimiz aylarda bozmuştu. Kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile birliktelik yaşayan Esmersoy, sürpriz şekilde evlilik kararı almıştı. Nikah masasına oturmak için gün sayan ünlü isim sevgilisiyle nasıl tanıştıklarını ilk kez anlattı. .
24.08.2022 Magazin
Burcu Esmersoy'un yeni sevgilisi ortaya çıktı! 'İlişkimiz uzun zamandır var'
Burcu Esmersoy'un yeni sevgilisi ortaya çıktı! 'İlişkimiz uzun zamandır var' 2019'da Berk Suyabatmaz'dan boşanan Burcu Esmersoy, iki yıllık aşk orucunu bozdu. Ünlü sunucu, önceki akşam yeni sevgilisiyle beraber Etiler'de bir mekandan çıkarken ilk kez görüntülendi. Gazetecilerin "Burcu Hanım yeni ilişkiniz hayırlı olsun, ne zaman başladı?" sorusuna Esmersoy, "Artık 'Hayırlı olsun' deyin, ilişkimiz uzun zamandır var" karşılığını verdi.
11.12.2021 Magazin
Burcu Esmersoy'u yerden yere vurdu
Burcu Esmersoy'u yerden yere vurdu Evlilik hazırlığı yaptığı Berk Suyabatmaz'ın eski aşkı Ayşe Özyılmazel'i düğününe çağıracağını söyleyen Burcu Esmersoy'u sert sözlerle eleştiren Seren Serengil, "Dünyanın sonu geliyor" dedi.
6.04.2018 Magazin
Çok uzaklara gidiyoruz
Çok uzaklara gidiyoruz Burcu Esmersoy sevgilisi Berk Suyabatmaz ile Tarabya Kıyı Balık çıkışı objektiflere yansıdı.
18.12.2017 Magazin
Burcu Esmersoy sevgilisi ile tatilde!
Burcu Esmersoy sevgilisi ile tatilde! Sunucu Burcu Esmersoy ile iş adamı sevgilisi Berk Suyabatmaz, Amerika New York’ta tatil yapıyor.
30.09.2017 Magazin
Burcu'nun yeni sevgilisi sosyetik bir çapkın!
Burcu'nun yeni sevgilisi sosyetik bir çapkın! Sunucu Burcu Esmersoy, iş adamı sevgilisi Berk Suyabatmaz hakkında konuştu.
18.09.2017 Magazin
Burcu Esmersoy aşka geldi! Öpücüklere boğdu...
Burcu Esmersoy aşka geldi! Öpücüklere boğdu... Geçtiğimiz günlerde mayolu pozuyla yürek hoplatan Burcu Esmersoy'a "İlişkiniz nasıl?" diye soruldu, ünlü sunucu soruya, sevgilisini öperek cevap verdi.
14.09.2017 Magazin
Evlilik isteyince ayrıldık!
Evlilik isteyince ayrıldık! Burcu Esmersoy “Ben evlilik ve çocuk konusunda çekincesi olan biriyim. Tuna bunları istediği için ayrılmak zorunda kaldık” dedi.
3.02.2017 Magazin
Sevgilisini öve öve bitiremedi
Sevgilisini öve öve bitiremedi Burcu Esmersoy sevgilisi Tuna Aksu'ya övgüler yağdırdı...
16.09.2015 Magazin
Özgü Namal dünya tatlısı!
Özgü Namal dünya tatlısı! Burcu Esmersoy, sevgilisi Başar Savur’un geçmişte birliktelik yaşadığı oyuncu Özgü Namal ile bir TV çekimde karşılaşıp gerginlik yaşadığı haberlerini yalanladı...
15.09.2014 Magazin
Aşk bakışı!
Aşk bakışı! Burcu Esmersoy sevgilisi Başar Savur'la Nişantaşı'nda bir mekanda eğlendi.
28.08.2014 Magazin
Esmersoy tarihi verdi!
Esmersoy tarihi verdi! Sunuculuğunu yaptığı programda açıkladı
20.08.2013 Magazin
Burcu'nun kıskançlık krizi!
Burcu'nun kıskançlık krizi! Magazin dünyasına bomba gibi düşen Burcu Esmersoy Kenan Doğulu aşkında şok gelişme...
28.01.2012 Magazin
“Ayrıldım ama huzurluyum”
“Ayrıldım ama huzurluyum” Burcu Esmersoy, aldatıldığına dair sorulara yanıt verdi..
2.12.2011 Magazin
Bu dans Burcu Esmersoy ve Cem Alper ilişkisini bitirdi!
Bu dans Burcu Esmersoy ve Cem Alper ilişkisini bitirdi! Güzel sunucu Burcu Esmersoy ve sevgilisi Cem Alper ilişkisi bu dans yüzünden bitti Güzel sunucu Burcu Esmersoy sevgilisi Cem Alper'den ayrıldı...
4.12.2010 Magazin
Burcu Esmersoy'dan samimi itiraf: Metrobüse hiç binmedim!
Burcu Esmersoy'dan samimi itiraf: Metrobüse hiç binmedim! Yakında sevgilisi Nazım Akmandil ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Burcu Esmersoy, önceki akşam bir defileyi izlemeye gitti. Yoğun iş temposunun devam ettiğini söyleyen Esmersoy "Koştura koştura buraya gelebildim” dedi. Ünlü isim metro ve metrobüs açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.
25.05.2023 Magazin
Burcu Esmersoy: Toksik insanlardan uzak duruyorum
Burcu Esmersoy: Toksik insanlardan uzak duruyorum Şimdilerde sevgilisi Nazım Akmandil ile düğün hazırlıkları yapan Burcu Esmersoy geçen yılın en çok gezeni ve en çok kazanan stil ikonu olmuştu. Esmersoy, bir dergiye konuştu. Kişisel hayatına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
16.05.2023 Magazin
Burcu Esmersoy, İtalya'daki otel engelini torpille çözmüş! 'Fırsatını bulup yaptım'
Burcu Esmersoy, İtalya'daki otel engelini torpille çözmüş! 'Fırsatını bulup yaptım' İtalyan iş insanı Massimo Cusimano (2005-2008) ve Berk Suyabatmaz (2018-2019) ile nikâh masasına oturan Burcu Esmersoy, geçtiğimiz mayıs ayında kendisinden 15 yaş küçük oyun yazılımcısı sevgilisi Nazım Akmandil ile çıktıkları yurt dışı tatili sırasında evlilik teklifi almıştı. Nikâh masasına oturmak için hazırlık yapan ünlü isim; düğününü yapmak istediği, İtalya'daki otelle ilgili yaşadıkları problemi nasıl çözdüğünü anlattı.
7.05.2023 Magazin
Burcu Esmersoy'dan ilişkisi hakkında samimi itiraf!
Burcu Esmersoy'dan ilişkisi hakkında samimi itiraf! Eylül ayında kendisinden 15 yaş küçük olan oyun yazılımcısı Nazım Akmandil ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan sunucu Burcu Esmersoy (46), ilişkisi hakkında açıklama yaptı.
5.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burcu Esmersoy Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burcu esmersoy sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.