Bünyamin Aygün

Bünyamin Aygün

Son dakika Bünyamin Aygün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bünyamin Aygün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bünyamin Aygün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bünyamin Aygün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bünyamin aygün gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 bünyamin aygün haberi bulunmuştur. Tüm bünyamin aygün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demirören Medya Lisesi'nde karne heyecanı
Demirören Medya Lisesi'nde karne heyecanı Türkiye'nin en büyük medya grubu bünyesindeki  Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde karne heyecanı yaşandı. Öğrenciler, Demirören Medya yöneticilerinin katılımıyla sınıflarında karnelerini aldı.  
16.06.2023 Eğitim
Bosna Hersek'te neden gerilim var? Bünyamin Aygün açıkladı
Bosna Hersek'te neden gerilim var? Bünyamin Aygün açıkladı Dünya Ukrayna krizini konuşuyor, ama bu aslında süper güçlerin bölgesel mücadelesine dönüşmüş durumda. Bu cephelerden biri Bosna Hersek olabilir. Uzman Gazeteci Bünyamin Aygün konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
20.02.2022 Dünya
Türkiye'nin ilk Fotoğraf Zirvesi Manavgat'ta başladı
Türkiye'nin ilk Fotoğraf Zirvesi Manavgat'ta başladı Antalya'nın Manavgat ilçesinde Fotoğraf Organizasyonları Derneği (FOTON) tarafından Türkiye'de ilk defa düzenlenen Fotoğraf Zirvesi'nde alanında uzman 17 fotoğraf sanatçısı bilgi birikimini paylaşacak.
12.02.2022 Kültür Sanat
Yunanistan'dan insanlık dışı tavır! "Ege göçmen mezarlığı oldu"
Yunanistan'dan insanlık dışı tavır! "Ege göçmen mezarlığı oldu" Ege'deki insanlık dramı sürüyor. Yunanistan göçmenlere ne yaptı, bundan sonraki süreçte neler yapılmalı? Gazeteci Bünyamin Aygün, Ege Denizi'nde yaşanan göçmen dramını CNN TÜRK'e değerlendirdi.
9.01.2022 Haber
Yunanistan'dan insanlık dışı tavır! 'BM'ye aykırı hareket ediyor'
Yunanistan'dan insanlık dışı tavır! 'BM'ye aykırı hareket ediyor' Ege'deki insanlık dramı sürüyor. Yunanistan göçmenlere ne yaptı, bundan sonraki süreçte neler yapılmalı? Gazeteci Bünyamin Aygün, Ege Denizi'nde yaşanan göçmen dramını CNN TÜRK'e değerlendirdi.
9.01.2022 Gündem
Fotoğrafın maratonu sonuçlandı: Yılın en iyi fotoğraf editörü Demirören’den
Fotoğrafın maratonu sonuçlandı: Yılın en iyi fotoğraf editörü Demirören’den Fotoğraf Organizasyonları Derneği FOTON'un “PhotoMaraton İstanbul 2021” ve “İstanbul Street Photo Festival 2021” etkinliklerinin kazananları belli oldu.
5.12.2021 Gündem
Atina'nın ABD ve Fransa'yla anlaşmasının anlamı ne?
Atina'nın ABD ve Fransa'yla anlaşmasının anlamı ne? Yunanistan, ABD ve Fransa ile anlaşmalar imzalıyor. Atina yönetimi milyarlarca dolarlık anlaşmalara imza atıyor. Peki bu anlaşmaların anlamı ne? Gazeteci Bünyamin Aygün CNN TÜRK'te bu konuyu değerlendirdi.
17.10.2021 Haber
Atina'nın ABD ve Fransa'yla anlaşmasının anlamı ne?
Atina'nın ABD ve Fransa'yla anlaşmasının anlamı ne? Yunanistan, ABD ve Fransa ile anlaşmalar imzalıyor. Atina yönetimi milyarlarca dolarlık anlaşmalara imza atıyor. Peki bu anlaşmaların anlamı ne? Gazeteci Bünyamin Aygün CNN TÜRK'te bu konuyu değerlendirdi.
17.10.2021 Gündem
ABD ile ilişkilerde terör çıkmazı
ABD ile ilişkilerde terör çıkmazı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri’ne gidiyor. Orada temaslarda bulunacak. Peki, Washington ile Ankara arasındaki en büyük sorun ne? Birçok uzmana göre; bu sorunun cevabı, Terör Örgütü PKK’nın Suriye kolu YPG'nin terör koridoru oluşturma girişimi. Türkiye operasyonlarla engel oldu ama süreç nasıl ilerler? Türkiye görüşmelerde ne der? Gazeteci Yazar Bünyamin Aygün'e sorduk.
19.09.2021 Gündem
Türkiye'nin SİHA'ları neden hedefte? Bünyamin Aygün CNN TÜRK'te anlattı
Türkiye'nin SİHA'ları neden hedefte? Bünyamin Aygün CNN TÜRK'te anlattı Dünyanın gözü kulağı Türk SİHA'larının pek çok cephede elde ettiği başarılarda... Ancak SİHA başarısı sadece rakip ülkeleri değil, NATO müttefiki ülkeleri de rahatsız ediyor. Geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletleri'nde dikkat çeken bir adım geldi. 27 kongre üyesi, Dışişleri Bakanı Blinken'a bir mektup yazıp Türk İHA ve SİHA'larını şikayet etti. Peki, bu mektup ne anlama geliyor? Mektup Türkiye-ABD ilişkilerini nasıl etkiler? İnceleme haberimizde gazeteci Bünyamin Aygün'e sorduk.
4.09.2021 Gündem
ABD’den teröre desteğin fotoğrafı…
ABD’den teröre desteğin fotoğrafı… Amerikan Merkez Kuvvetleri Komutanı, Suriye'yi ziyaret etti. Orada YPG'li teröristlerle bir araya geldi ve bir poz verdi. Bu ziyaretin anlamı ne? O fotoğrafta verilen mesaj ne? Türkiye'nin önde gelen savaş fotoğrafçılarından biri, gazeteci-yazar Bünyamin Aygün, o fotoğrafın gözdağı vermek için çekildiğini söylüyor. Aygün o karenin şifrelerini CNN TÜRK’e anlattı.
30.05.2021 Dünya
Bünyamin Aygün: İsrail, Aksa’daki alandan bir bölüm istiyor!
Bünyamin Aygün: İsrail, Aksa’daki alandan bir bölüm istiyor! İsrail'in Mescid-i Aksa saldırısının nedeni ne? İsrail ne yapmak istiyor? Bölgede ne konuşuluyor? Deneyimli gazeteci Bünyamin Aygün CNN TÜRK yayınında anlattı.
11.05.2021 Dünya
Demirören Medya'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel sergi: Buradayım
Demirören Medya'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel sergi: Buradayım Demirören Medya Grubu'nun kadınları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel sergide buluştu. Kurumun farklı bölümlerindeki kadın çalışanlar objektif karşısına geçti.
7.03.2020 Kültür Sanat
Eller tetikte! Emir bekliyorlar
Eller tetikte! Emir bekliyorlar Türk askeri Menbiç’te devriye faaliyeti sürüyor. Menbiç’in köylerinde nöbet tutan ÖSO güçleri, Türkiye’den talimat beklediklerini ve Türkiye’nin emrinde olduklarını söylüyor
29.06.2018 Gündem
ÖSO'nun yakaladığı teröristlerden çarpıcı itiraflar
ÖSO'nun yakaladığı teröristlerden çarpıcı itiraflar ÖSO tarafından Suriye'de yakalanan DAEŞ'li ve PYD'li teröristlerin yaptıkları itiraflar dikkat çekti.
5.02.2018 Gündem
‘Türkiye’ye teşekkürler’
‘Türkiye’ye teşekkürler’ Rus uçağının düşürülmesini Bayır Bucak bölgesindeki Türkmenler sevinçle karşıladı. Türkiye’ye teşekkür eden Türkmen Komutan Abdullah, “Bize büyük moral oldu” dedi
29.09.2021 Gündem
IŞİD üyesi saldırı öncesi eroin kullanmış
IŞİD üyesi saldırı öncesi eroin kullanmış Güvenlik görevlilerini şehit eden IŞİD üyelerinin yargılanacağı mahkemenin kesinleşmesinin ardından, dava dosyasındaki ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. 3 kez ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istenen Alman vatandaşı 25 yaşındaki Benjamin Xu’nun, yol kontrolü yapan güvenlik güçlerine saldırmadan önce eroin kullandığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Sedat Simavi Ödülleri sahiplerini buldu!
Sedat Simavi Ödülleri sahiplerini buldu! Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC) düzenlediği 38. Sedat Simavi Ödülleri, The Marmara Taksim Oteli’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
11.12.2014 Televizyon
El Kaide’ye 207 sayfalık iddianame
El Kaide’ye 207 sayfalık iddianame Van Cumhuriyet Başsavcılığı, Ocak ayında terör örgütü El Kaide’ye yönelik gerçekleştirilen operasyon kapsamında tutuklanan 6 şüpheli hakkında iddianame hazırladı...
29.09.2021 Gündem
İntihar edene harem kurulur!
İntihar edene harem kurulur! VAN Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından terör örgütü El Kaide’ye üye oldukları iddiasıyla tutuklanan 6 şüpheli hakkında iddianame tamamlanıp Van 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.
12.07.2014 Yaşam
Ölüleri gizli gizli gömüyorlar!
Ölüleri gizli gizli gömüyorlar! Hepsi ‘Çalışmak zorundayım’ diye başlıyor söze...
7.07.2014 Yaşam
AA bürosuna baskın!
AA bürosuna baskın! Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) adlı örgüt, AA'nın Halep'teki bürosunu basarak bütün teknik cihazlara el koydu
29.09.2021 Gündem
'Bu mesleğin doğasında tehlike ve macera var'
'Bu mesleğin doğasında tehlike ve macera var' "Savaşın devam ettiği bir yerde alacağınız kararlar her zaman sağlıklı olmayabilir...
29.09.2021 Gündem
El Kaide operasyonunda şok iddia!
El Kaide operasyonunda şok iddia! El Kaide'nin Türkiye yapılanmasından sorumlu Halis Bayancuk, İstanbul'u ele geçireceklerini ve Türkiye'yi alacaklarını ifade ediyor...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bünyamin Aygün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bünyamin aygün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.