Bülent Serttaş

Bülent Serttaş

Son dakika bülent serttaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bülent serttaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bülent serttaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bülent Serttaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bülent serttaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 bülent serttaş haberi bulunmuştur. Tüm bülent serttaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bülent Serttaş’tan sert tepki: Erkek ve kadın kendine yakışanı yapacak, bu tür işe saygı duyamıyorum
Bülent Serttaş’tan sert tepki: Erkek ve kadın kendine yakışanı yapacak, bu tür işe saygı duyamıyorum Bülent Serttaş Kıbrıs’ta aldığı sahne öncesi çok konuşulacak açıklamalara imza arttı. Mutlu evliliğin sırrını paylaşan Serttaş, son zamanlarda sahnede daha sık yer verilen etek giyip, oje süren erkekleri hedef aldı.
11.03.2024 Magazin
Yılbaşı Gazinosu 2023
Yılbaşı Gazinosu 2023 Kanal D, yeni yıla ‘Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel’ ile merhaba diyecek. Saat 20.00’de başlayacak ‘Yılbaşı Gazinosu’ konseptli programa Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici ev sahipliği yapacak. Hepsi birbirinden ünlü konukların performansları ve dans şovları, izleyenlere keyifli saatler yaşatacak.
31.12.2022 Magazin
31 Aralık Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler? İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları!
31 Aralık Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler? İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları! Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları merak ediliyor. Kanal D yayın akışına göre program 31 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 20:00’de ekrana gelecek. Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel programının konsepti "Yılbaşı Gazinosu" olarak açıklandı. İşte 31 Aralık 2022 Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel konukları...
30.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konseptli çok özel bir bölümle ekrana geliyor!
Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konseptli çok özel bir bölümle ekrana geliyor! Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', 'Yılbaşı Gazinosu' konseptli özel bölümüyle ekranlara geliyor. Bu bölümde birbirinden değerli sesler ve muhteşem sahne şovları bir arada olacak.
30.12.2022 Televizyon
Bülent Serttaş'tan oryantal Didem açıklaması!
Bülent Serttaş'tan oryantal Didem açıklaması! Şarkıcı Bülent Serttaş'ın, geçen yıl konuk olduğu 'İbo Show'da, dans eden oryantal Didem Kınalı'ya bakmamak için verdiği büyük çaba ile sosyal medyada çok konuşulmuştu. Bunun ardından araları açık olduğu iddia edilen ikiliden Kınalı, "Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım" diyerek tepki göstermişti. Bu olaydan aylar sonra İbo Show'a bir kez daha konuk olan ikiliden Bülent Serttaş, Didem Kınalı ile ilgili sessizliğini Doğu Demirkol'un sunduğu 'Alelade Show'da bozdu.
9.10.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı: Baktım kafamdan bir şey damlıyor...
İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı: Baktım kafamdan bir şey damlıyor... İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'a bu hafta Bülent Serttaş, Seren Serengil, Yeşim Salkım ve Altay konuk oldu. Çok konuşulan programda Bülent Serttaş ve oryantal Didem Kınalı aylar sonra yüzleşti. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı gecede İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı.
14.03.2022 Magazin
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı...
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı... Şarkıcı Bülent Serttaş, gayrimenkul zengini çıktı. Şarkıcı, yatırımlarını ilk kez açıkladı. Çok şanslı biri olduğunu söyleyen Bülent Serttaş, 'sahnelerden çok para kazanıyor ve kazandırıyorum' dedi.
23.01.2022 Magazin
Bülent Serttaş ve eşi Selvi Serttaş aynı anda ameliyat oldu!
Bülent Serttaş ve eşi Selvi Serttaş aynı anda ameliyat oldu! 'İbo Show'un 11'inci bölümüne konuk olan Bülent Serttaş'ın oryantal Didem'in dans ettiği sırada gözlerini başka yöne çevirmesi sosyal medyada olay olmuştu. Bülent Serttaş şimdi de estetik ameliyatıyla gündemde. Serttaş ve eşi aynı anda ameliyat oldu.
21.11.2021 Magazin
Bülent Serttaş, Elazığ'a gelip böyle özür diledi: Sugu ni genkininaru nakama
Bülent Serttaş, Elazığ'a gelip böyle özür diledi: Sugu ni genkininaru nakama Elazığ'da 5 gün önce Sivrice ilçesinde bıçaklanan Japon turist Shogan Kameda'yı (45), şarkıcı Bülent Serttaş, kaldığı evde ziyaret etti. Serttaş, Elazığlılar adına Kameda'dan özür diledi.
16.09.2021 Yaşam
Bülent Serttaş'a büyük şok! 'Bunu yapan vatan hainidir'
Bülent Serttaş'a büyük şok! 'Bunu yapan vatan hainidir' Bülent Serttaş’ın yeni parçası ‘Akdeniz’in klibi günlerce konuşulmuştu. Şarkının klibi, ‘erotik içerikler’ iddiasıyla gelen şikayetlerin ardından yayından kaldırıldı. Şarkıcı, eseri yeniden yükletti.
24.07.2021 Magazin
Alişan'dan acı veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım
Alişan'dan acı veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım Yaklaşık bir aydır koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede önceki gece hayatını kaybeden Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, dün Teşvikiye Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Alişan kardeşine 'Ben şimdi sensiz ne yapacağım' sözleriyle veda etti.
22.07.2021 Magazin
Didem Kınalı Bülent Serttaş ile ilgili konuştu
Didem Kınalı Bülent Serttaş ile ilgili konuştu Oryantal Didem, geçtiğimiz hafta konuk olduğu 'İbo Show' programında yaşananlarla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Didem, "Yıllar sonra ‘İbo Show’a çıktın, dans ettin. Bülent Serttaş’ın sen dans ederken başını başka tarafa çevirmesi olay oldu. Ne hissettin o an?" sorusuna da cevap verdi.
7.02.2021 Magazin
Bülent Serttaş-Didem Kınalı ile ilgili şok gerçek ortaya çıktı
Bülent Serttaş-Didem Kınalı ile ilgili şok gerçek ortaya çıktı Şarkıcı Bülent Serttaş'ın, geçtiğimiz hafta konuk olduğu 'İbo Show' programında, dans eden oryantal Didem Kınalı'ya bakmamak için büyük çaba harcamıştı. Program sonrası görüntüler olay oldu. Sosyal medya ikiye bölündü. Serttaş'ı eleştirenle kadar destek olanlar da oldu. Bülent Serttaş-Didem Kınalı olayı ile ilgili şaşırtan detaylar ortaya çıktı.
4.02.2021 Magazin
'İbo Show'da ilk kez açıkladı! Kemal Sunal anısı duygulandırdı
'İbo Show'da ilk kez açıkladı! Kemal Sunal anısı duygulandırdı İbrahim Tatlıses, silahlı saldırıya uğradıktan sonra uzun bir tedavi sürecinin ardından 'İbo Show' ile sahnelere geri döndü. Ünlü türkücü, bu hafta da birbirinden renkli isimleri programında ağırlayacak. Programın yeni bölüm fragmanındaki diyaloglar dikkat çekiyor.
30.01.2021 Magazin
Yeditepe Konserleri saat kaçta, hangi kanalda? Ebru Yaşar Bülent Serttaş konseri ne zaman?
Yeditepe Konserleri saat kaçta, hangi kanalda? Ebru Yaşar Bülent Serttaş konseri ne zaman? Cumhurbaşkanlığı'nın, corona virüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle evde kalmak zorunda olunan dönemde başlattığı konser etkinliklerini, normalleşme sürecinde de sürdürüyor. Peki, Yeditepe Konserleri saat kaçta, hangi kanalda? Ebru Yaşar - Bülent Serttaş konseri ne zaman? İşte Ebru Yaşar - Bülent Serttaş konseri saati ve yayın kanalı...
21.06.2020 Gündem
Yeditepe Konserleri hangi kanalda, saat kaçta? İşte Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam konseri saati
Yeditepe Konserleri hangi kanalda, saat kaçta? İşte Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam konseri saati Cumhurbaşkanlığı, corona virüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle evde kalmak zorunda olunan dönemde başlattığı konser etkinliklerine, normalleşme sürecinde de devam ediyor. İstanbul Yeditepe Konserleri'nde bugün Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam sahne alacak. Peki, Yeditepe Konserleri saat kaçta, hangi kanalda? İşte Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam konseri ile ilgili merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
"İstanbul Yeditepe Konserleri"nin ikinci gününde Sibel Can müzikseverlerle buluştu
"İstanbul Yeditepe Konserleri"nin ikinci gününde Sibel Can müzikseverlerle buluştu İletişim Başkanlığı koordinasyonunda dün başlayan ve bir ay sürecek Cumhurbaşkanlığı "İstanbul Yeditepe Konserleri"nin ikinci gününde Sibel Can müzikseverlerle buluştu.
10.06.2020 Kültür Sanat
Bayramın coşkusu Çarkıfelek’te yaşanıyor
Bayramın coşkusu Çarkıfelek’te yaşanıyor Çarkıfelek “bayram özel” bölümü ile bu akşam ekrana geliyor.
24.05.2020 Gündem
Bayram coşkusu Kanal D'de yaşanır!
Bayram coşkusu Kanal D'de yaşanır! Fark yaratan programları ile Kanal D, Ramazan Bayramı’nın üç günü yine izleyicinin tercihi olacak.
23.05.2020 Televizyon
Bülent Serttaş: Ellerimi 20 kez yıkıyorum!
Bülent Serttaş: Ellerimi 20 kez yıkıyorum! Şarkıcı Bülent Serttaş, önceki akşam kızıyla Baltalimanı’nda trafikte görüntülendi.
18.03.2020 Magazin
Bülent Serttaş'ın tarzı olay oldu!
Bülent Serttaş'ın tarzı olay oldu! Hürriyet Kelebek moda yazarı Gardırop Cadısı, şarkıcı Bülent Serttaş'ın tarzını kaleme aldı.
18.12.2019 Magazin
Bülent Serttaş’ı dolandıran şahısa 4 yıl hapis cezası!
Bülent Serttaş’ı dolandıran şahısa 4 yıl hapis cezası! Türkücü Bülent Serttaş, kendisini Erzincan Valisi olarak tanıtıp tekerlekli sandalye kampanyası için para talep eden kişi tarafından dolandırıldı. Yapılan yargılama sonrası Serttaş’ı dolandıran sahte vali, 4 yıl hapis ve 25 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.
23.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Serttaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bülent serttaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.