Brunson

Brunson

Son dakika Brunson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Brunson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Brunson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Brunson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan brunson gelişmeleri de dahil olmak üzere 301 brunson haberi bulunmuştur. Tüm brunson haberleri aşağıda listelenmiştir.
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 İddaa
Acun Ilıcalı cevabıyla muhabiri şaşırttı! 'Sadece bu maç için mi?'
Acun Ilıcalı cevabıyla muhabiri şaşırttı! 'Sadece bu maç için mi?' TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Şampiyonlar Ligi ve NBA maçları arasında mekik dokudu. Ilıcalı, NBA maçı öncesi ise Miami yerel televizyona röportaj verdi. Ilıcalı'nın cevabı karşısında muhabir şaşkına döndü. İşte detaylar...
18.05.2023 Magazin
'Poker'in babası' servetini Türkiye'de Nuh'un Gemisi'ni bulmak için harcadı!
'Poker'in babası' servetini Türkiye'de Nuh'un Gemisi'ni bulmak için harcadı! Nuh'un Gemisi'ni bulmak bir Türkiye'ye heyet gönderen ve servetini bir kısmını bu arayışta harcayan isim poker efsanesi Doyle Brunson idi. Pokerden 75 milyon dolarlık servet elde eden Doyle Brunson, bu servetinin bir kısmını Nuh'un Gemisi'ni bulmaya harcadı. Üstelik keşif gezileri için Türkiye'ye bile ekip gönderdi.
16.05.2023 Dünya
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com!
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com! 19 Ekim 2022’de başlayan NBA normal sezonu 82 maçlık uzun bir maratonun ardından 9 Nisan’da oynanan maçlar ile sona erdi. 53 galibiyet alan Denver Nuggets, Batı Konferansı’nda normal sezonu lider bitirirken; 58 maç kazanan Milwaukee Bucks ise Doğu Konferansı’nda ilk sırada yer aldı. Utah Jazz, Indiana Pacers, Portland Trail Blazers gibi önceki sezonlarda Playofflar’da görmeye alışkın olduğumuz takımlar bu sezon Playoff’un dışında kaldı. Sezonun en büyük hayal kırıklığı ise Luka Doncic liderliğindeki Dallas Mavericks oldu. Şubat ayında takıma Kyrie Irving’in de dahil olmasıyla çıtayı iyice yükselten eski şampiyon Dallas, son maçlarda üst üste kötü sonuçlar alınca sezonu 11. sırada bitirdi ve Play-In turnuvasına bile katılamadı.
15.04.2023 İddaa
Emmy ödülleri 2022 kazananlar! Emmy ödülleri sahiplerini buldu: 74. Emmy kazananlar 2022
Emmy ödülleri 2022 kazananlar! Emmy ödülleri sahiplerini buldu: 74. Emmy kazananlar 2022 74.sü düzenlenen Emmy Ödülleri kazananları belli oldu. Farklı yapım ve oyuncuların yarıştığı gecenin sonunda en iyiler, Emmy Ödülünü kazandı. İşte, 74.Emmy Ödülleri ve kazananları...
13.09.2022 Kültür Sanat
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı Emmy Ödülleri'nin 2022 yılı için adayları açıklandı. Bu yıl en çok adaylık alan yapımlar 25 kategoriyle Succession ile 20 adaylıkla Ted Lasso ve The White Lotus dizileri oldu.
13.07.2022 Kültür Sanat
Günde 3 litre kola içiyordu! 35 kilo verdi MVP ödülünü kazandı
Günde 3 litre kola içiyordu! 35 kilo verdi MVP ödülünü kazandı 2018 yılında Denver Nuggets ile 5 yıllığına 148 milyon dolarlık bir sözleşme imzalayan 27 yaşındaki Jokic'in MVP ödülünün geçmişi görenleri hayrete düşürüyor.
1.07.2022 NBA
Fatih Erbakan’dan NATO açıklaması: Türkiye adına somut bir kazanım elde edilemedi
Fatih Erbakan’dan NATO açıklaması: Türkiye adına somut bir kazanım elde edilemedi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Finlandiya ve İsveç ile Türkiye arasında yapılan üçlü anlaşmada Türkiye adına somut bir kazanım elde edilemedi” dedi.
30.06.2022 Siyaset
Chris Paul'den double double!
Chris Paul'den double double! NBA'e 9 karşılaşmayla devam edildi. Geçen sezonun finalisti Suns, üç günde ikinci kez ağırladığı Mavericks'i yenerek galibiyet serisini 11 maça çıkardı.
20.11.2021 NBA
Kyrie Irving'den 40 sayı 7 asist!
Kyrie Irving'den 40 sayı 7 asist! NBA'de Brooklyn Nets, Kyrie Irving'in 40 sayı 7 asistlik katkısıyla kazandı.
6.04.2021 NBA
AYM'den rahip Brunson kararı
AYM'den rahip Brunson kararı Anayasa Mahkemesi, ABD ile Türkiye arasında gerilime neden olan rahip Brunson'ın bireysel başvurusunu reddetti. Yüksek Mahkeme, Brunson'un tutuklanmasının hukuki olmadığı, ev hapsinde kişi hürriyeti ve güvenliği hakkının ihlal edildiği gerekçesiyle yaptığı başvurunun dayanaktan yoksun ve kabul edilemez olduğuna hükmetti.
7.01.2021 Gündem
Buca Kırıklar Cezaevi'nde korkutan yangın
Buca Kırıklar Cezaevi'nde korkutan yangın İzmir'in Buca ilçesinde bulunan Kırıklar Cezaevi'nde çıkan yangın paniğe sebep oldu.
22.11.2020 Gündem
Trump'tan flaş sözler: Türk halkına minnettarız
Trump'tan flaş sözler: Türk halkına minnettarız ABD Başkanı Trump, ABD'li rahip Andrew Craig Brunson'un serbest bırakılmasından dolayı Türkiye'ye minnettar olduklarını vurgulayarak, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok iyiydi." değerlendirmesinde bulundu.
25.08.2020 Dünya
Toronto Raptors'tan tarihi geri dönüş: 110-107
Toronto Raptors'tan tarihi geri dönüş: 110-107 NBA'de Toronto Raptors, ikinci yarıda 30 sayı geri düştüğü Dallas Mavericks maçını 110-107 kazandı.
23.12.2019 NBA
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Donald Trump görüşmesinin tarihi belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Donald Trump görüşmesinin tarihi belli oldu ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Kasım'da ABD'yi ziyaret edeceğini açıkladı. Trump yaptığı açıklamada, "Birçokları Türkiye'nin ABD'nin büyük bir ticaret ortağı olduğunu unutuyor. Türkiye, F-35'lerin çelik gövdesini yapıyor" dedi.
8.10.2019 Dünya
Son dakika... Trump: Türkiye'yi seviyorum, Erdoğan'ın suçu değil!
Son dakika... Trump: Türkiye'yi seviyorum, Erdoğan'ın suçu değil! G20 Zirvesi'nde basın toplantısı düzenleyen ABD lideri, "Patriot füzesi almak istediler ancak Başkan Obama 'Hayır' dedi. Sonrasında Rusya'ya gittiler, S-400 için. Çok para verip, aldılar. Türkiye, 100 tane F-35 satın aldı. Türkiye'ye adil davranılmadı. Tamamen bir berbat bir durum, karmaşık bir durum" ifadesini kullandı.
29.06.2019 Dünya
Türkiye'den ABD'ye rapor yanıtı: İkiyüzlü ve ibret verici bir yaklaşım
Türkiye'den ABD'ye rapor yanıtı: İkiyüzlü ve ibret verici bir yaklaşım ABD'nin yayımladığı 2018 Uluslararası Dini Özgürlükler Raporu'na sert tepki gösteren Dışişleri Bakanlığı "Dünyada demokrasinin savunucusu iddiasıyla ortaya çıkanların müttefik bir ülkede demokrasiye darbe girişiminde bulunanları adeta masum din adamı olarak nitelemeleri ikiyüzlü ve ibret verici bir yaklaşımdır" değerlendirmesinde bulundu.
22.06.2019 Dünya
Dolar güne nasıl başladı?
Dolar güne nasıl başladı? Dolar/TL haftanın ilk gününe 5.60 seviyesinde başladı.
25.03.2019 Ekonomi
Rockets seriyi 8 maça çıkardı!
Rockets seriyi 8 maça çıkardı! NBA'de Houston Rockets, Dallas Mavericks'i 1 sayı farkla 94-93 yenerek play-off'lara yaklaşılırken galibiyet serisini 8 maça çıkardı.
11.03.2019 NBA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlar inmezse diğer ürünlere de gireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlar inmezse diğer ürünlere de gireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber - Atv ortak canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanzim satışlarıyla ilgili, 'Eğer fiyatlarda uygun bir yere inmezlerse bu defa biz diğer ürünlere de gireceğiz. Ama bizim kesinlikle bu alanlarda da bulunmak diye bir derdimiz yok' dedi.
15.02.2019 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten düşen askeri helikopterle ilgili açıklama
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten düşen askeri helikopterle ilgili açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada, ""İlk gelen bilgiler, helikopterin acil iniş yaparken düştüğü şeklinde. Soruşturmalar başlatıldı. Çok yönlü araştırılıyor." dedi.
11.02.2019 Siyaset
Kredi faizleri 3 ayda yaklaşık 10 puan geriledi
Kredi faizleri 3 ayda yaklaşık 10 puan geriledi Ticari kredi faizleri, ülke risk primindeki gerileme ve ekonomi yönetiminin aldığı tedbirlerin etkisiyle son 3 ayda yaklaşık 10 puanlık düşüşle yüzde 26 sınırına geriledi.
24.01.2019 Ekonomi
ABD heyeti Türkiye'ye geliyor
ABD heyeti Türkiye'ye geliyor Beyaz Saray'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton ve heyeti, Suriye, FETÖ ve PKK ile mücadele, Patriot savunma sistemleri, ekonomik ilişkiler gibi bir dizi konuyu görüşmek için Türkiye'ye gelecek.
7.01.2019 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a uyarı!
Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a uyarı! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan ile yaşanan Doğu Akdeniz'deki sondaj gerilimine değinerek, "Yunanistan'a bir uyarı yapıyoruz. Sizin bir şımarık çocuğunuz var, Milli Savunma Bakanı'na öyle söylüyorlar, 'Bizim şımarık çocuğumuz' diyorlar. Şımarık çocuğunuza sahip çıkın da bizim güvenlik güçlerimizin elinden bir kaza çıkmasın" dedi.
2.01.2019 Gündem
Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Kritik toplantı 8 Ocak'ta
Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Kritik toplantı 8 Ocak'ta Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 'Washington'da 8 Ocak'ta toplantı olacak, ABD'nin çekilme süreci ele alınacak.' dedi.
21.12.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Brunson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki brunson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.