Brüksel Saldırısı

Brüksel Saldırısı

Son dakika Brüksel saldırısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Brüksel saldırısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Brüksel saldırısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Brüksel Saldırısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan brüksel saldırısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 174 brüksel saldırısı haberi bulunmuştur. Tüm brüksel saldırısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Brüksel saldırganları, üst düzey kişileri kaçırmayı planlamış
Brüksel saldırganları, üst düzey kişileri kaçırmayı planlamış Brüksel'de 32 kişinin öldüğü, 300 kişinin de yaralandığı saldırıları gerçekleştiren teröristlerin, en az 2 mahkumun serbest bırakılmasını sağlamak için bazı kişileri kaçırmayı içeren görüşme gerçekleştirdiğine dair ses dosyası bulundu
17.06.2021 Dünya
İbrahim Kalın'dan açıklamalar
İbrahim Kalın'dan açıklamalar Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi...
29.09.2021 Gündem
Terörizme karşı 7/24 sıcak temas
Terörizme karşı 7/24 sıcak temas Brüksel saldırısının ardından ‘yabancı terörist savaşçılar’ın seyahatleri takibe alınacak. Karşılıklı bilgi alış-verişi yapmak için kurulacak irtibat büroları kesintisiz mesai yapacak. Avrupa’da dernek adı altında örgütlenen terör örgütleri de mercek altına alınıyor
29.09.2021 Gündem
Belçika suçluyu Türkiye’de buldu
Belçika suçluyu Türkiye’de buldu Belçika İçişleri Bakanı, Brüksel saldırılarında Türkiye’deki Belçika Konsolosluğu’nda görevli bir polisi suçlu ilan etti. Polisin Türkiye’nin verdiği bilgiyi kendilerine ulaştırmadığını söyledi
29.09.2021 Gündem
Snowden: Brüksel saldırısı önlenebilirdi, Türkiye Belçika’yı uyarmıştı
Snowden: Brüksel saldırısı önlenebilirdi, Türkiye Belçika’yı uyarmıştı ABD Ulusal Güvenlik Kurumu'nun (NSA) sırlarını ifşa eden eski istihbarat görevlisi Edward Snowden, Brüksel’de gerçekleşen terör saldırısının “geleneksel istihbarat yöntemleriyle” engellenebileceğini belirterek “Türkiye Belçikalı yetkilileri uyarmıştı” dedi.
26.03.2016 Dünya
Belçika İçişleri Bakanı: Bir polisimiz çuvalladı
Belçika İçişleri Bakanı: Bir polisimiz çuvalladı Belçika İçişleri Bakanı Jambon, Brüksel saldırısında ihmâli araştıran parlamento komisyonuna yaptığı açıklamada, Türkiye'nin uyarılarını aktarması gereken elçilikte görevli polis memurunun ihmalkâr davrandığını belirterek, "Bir polisimiz çuvalladı" dedi.
29.09.2021 Gündem
Hollanda'dan şok suçlama!
Hollanda'dan şok suçlama! Hollanda Adalet Bakanı Ard van der Steur, Türkiye'nin sınır dışı ederken normal prosedürleri uygulamadığı için Brüksel saldırganlarından birinin sınırdan geçtiğini iddia etti.
29.09.2021 Gündem
Brüksel saldırısı plan değişikliğiymiş!
Brüksel saldırısı plan değişikliğiymiş! Times'ın haberine gçre, IŞİD Belçika'da Paskalya katliamı planlıyordu. Ancak Liderleri ölünce planları değişmiş...
25.03.2016 Dünya
Brüksel saldırısındaki teröristler ABD'nin de listesindeymiş
Brüksel saldırısındaki teröristler ABD'nin de listesindeymiş BBC: Brüksel’deki saldırıyı gerçekleştiren kardeşler ABD’nin de “kontr-terör” listesindeymiş
24.03.2016 Dünya
Hollanda, İbrahim el Bakraoui’yi Türkiye'nin sınır dışı ettiğini doğruladı
Hollanda, İbrahim el Bakraoui’yi Türkiye'nin sınır dışı ettiğini doğruladı Hollanda hükümeti, Brüksel’deki saldırıyı gerçekleştirenlerden İbrahim el Bakraoui'yi, Türkiye'nin sınır dışı ettiğini doğruladı.
29.09.2021 Gündem
İsviçre, Belçika’ya uçak ve tren seferlerini durdurdu
İsviçre, Belçika’ya uçak ve tren seferlerini durdurdu İsviçre hava yolları SWISS’ten yapılan açıklamaya göre, firma bu akşamdan itibaren Pazartesi gününe kadar Belçika’nın bütün şehirlerine olan seferlerini güvenlik gerekçesi ile durdurduğunu açıkladı
24.03.2016 Dünya
ABD sözcüsünü zorlayan 'Türkiye' sorusu
ABD sözcüsünü zorlayan 'Türkiye' sorusu ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, günlük basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı.
24.03.2016 Dünya
'Hapse girmektense intihar ederim!'
'Hapse girmektense intihar ederim!' 31 kişinin hayatını kaybetmesine ve yüzlerce kişinin de yaralanmasına yol açan IŞİD saldırıları ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Brüksel’i kana bulayanlar da kardeş çıktı!
Brüksel’i kana bulayanlar da kardeş çıktı! Boston maratonu bombası, Charlie Hebdo baskını ve Paris saldırısı gibi büyük terör eylemlerinin arkasından çıkan abi-kardeş eylemcilere bir yenisi eklendi. Avrupa’yı kalbinden vuran saldırıyı yapanların İbrahim ve Halid El Bakraoui kardeşler olduğu tespit edildi...
23.03.2016 Dünya
Brüksel saldırısı şüphelisinin kardeşi milli tekvandocu çıktı
Brüksel saldırısı şüphelisinin kardeşi milli tekvandocu çıktı Belçika polisi, Brüksel'i kana bulayan terör saldırılarını gerçekleştirdiği düşünülen Najim Laachraoui'yi her yerde ararken, İngiliz Daily Mail gazetesi, 24 yaşındaki şüphelinin kardeşiyle ilgili ilginç bir habere imza attı.
23.03.2016 Şampiy10
İnsanların gözlerinde korku var
İnsanların gözlerinde korku var Yıllardır Belçika’nın Başkenti Brüksel’de yaşıyorum...
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir farkları yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir farkları yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütlerinin alçakça yöntemler açısından birbirlerinden hiçbir farkları olmadığı vurgusu yaptı: “Terörün her türüne karşı birlikte mücadele etmemiz gerekiyor”
29.09.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Terör saldırılarına sert tepki gösteren Bahçeli, "Türkiye'nin geleceği için huzur hattı kurulmalı ve bu hatta sinek bile sokulmamalıdır." dedi. ABD'nin teröre destek sağladığını söyleyen Bahçeli, "ABD sözde müttefik ama Türkiye'ye yapmadığı kötülük kalmamıştır. ABD'yi sorgulamak demek terörü sorgulamak demektir." ifadelerini kullandı. Konuşmasında yerel seçimlere ilişkin mesajlar da veren Bahçeli, " 31 Mart'ta İstanbul muradına kavuşacaktır. Büyüklük taslayanlardan kurtuluş 31 Mart'ta olacaktır. " dedi.
16.01.2024 Gündem
MSB'den Doğu Akdeniz'deki ABD gemilerine ilişkin açıklama
MSB'den Doğu Akdeniz'deki ABD gemilerine ilişkin açıklama Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirterek, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son 1 haftada etkisiz hale getirilen 42 terörist ile bu yıl içerisinde toplam 1682 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
19.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali adasında 17'nci G20 Liderler Zirvesi kapsamındaki temaslarını tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında kritik görüşmeler yaptı. Erdoğan, Endonezya ziyareti sonunda gazetecilerle söyleyişi gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısıyla ilgili net mesaj veren Erdoğan, 'Biz hiçbir provokasyona Allah’ın izniyle pabuç bırakmayız. Gereği neyse bunun gereğini yaparız ve yapacağız' dedi. Togg için Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan gelen talebi açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'ye de 6'lı masa için çağrı yaptı.
17.11.2022 Siyaset
Polonya'yı S-300 füzesi vurdu! Stoltenberg: Kasıtlı bir saldırının sonucu olduğuna dair hiçbir gösterge yok
Polonya'yı S-300 füzesi vurdu! Stoltenberg: Kasıtlı bir saldırının sonucu olduğuna dair hiçbir gösterge yok Polonya'ya gündemiyle düzenlenen NATO toplantısının ardından NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg basına yaptığı açıklamada, "Bu olayla ilgili soruşturma sürüyor ve sonucunu beklememiz gerekiyor. Bunun kasıtlı bir saldırının sonucu olduğuna dair ve Rusya'nın NATO'ya karşı saldırgan askeri eylemler hazırladığına dair hiçbir göstergemiz yok. Ön analizimiz, olayın muhtemelen Ukrayna topraklarını Rus seyir füzesi saldırılarına karşı savunmak için fırlatılan bir Ukrayna hava savunma füzesinden kaynaklandığını gösteriyor" dedi.
16.11.2022 Dünya
Polonya'ya füze düştü NATO olağanüstü olarak toplandı! 4. madde devreye girdi
Polonya'ya füze düştü NATO olağanüstü olarak toplandı! 4. madde devreye girdi Ukrayna ile Rusya arasında savaş sürerken Polonya'ya düşen füzeler NATO'yu alarma geçirdi. NATO Polonya'nın ittifakın 4. maddesini devreye sokması sonrası olağanüstü olarak toplandı. Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Polonya'ya düşen füze parçalarının Ukrayna ordusunun S-300 hava savunma sistemine ait olduğunu ifade ederken Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, "Ukrayna açık ve anlaşılır bir şekilde Rus füzelerini düşürmeyi amaçlayan roketler fırlatarak kendini savundu. Her şey bunun talihsiz bir kaza olduğunu gösteriyor" dedi.
16.11.2022 Dünya
Stoltenberg: NATO'nun nükleer silah kullanmak zorunda kalabileceği koşullar son derece uzak
Stoltenberg: NATO'nun nükleer silah kullanmak zorunda kalabileceği koşullar son derece uzak NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ardından düzenlediği basın toplantısında, “NATO'nun nükleer silah kullanmak zorunda kalabileceği koşullar son derece uzak” ifadelerini kullanarak, “Rusya, nükleer bir savaşın kazanılamayacağını ve asla savaşılmaması gerektiğini biliyor” dedi.
13.10.2022 Dünya
THY’den İmamoğlu’na "Yalı" cevabı: İmamoğlu’nun açıklamaları gerçek dışı
THY’den İmamoğlu’na "Yalı" cevabı: İmamoğlu’nun açıklamaları gerçek dışı Türk Hava Yolları (THY) 2009 yılından beri İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile yapılan sözleşme çerçevesinde kiracı olarak elinde bulundurduğu Fehime Sultan ve Hatice Sultan Yalıları ile ilgili olarak Ekrem İmamoğlu’nun 3 Eylül 2022 Tarihinde İBBTV’ de yaptığı açıklamalara cevap verdi.
4.09.2022 Gündem
Ukrayna askeri istihbaratından acı itiraf: Cephede Rusya'ya karşı kaybettik ve...
Ukrayna askeri istihbaratından acı itiraf: Cephede Rusya'ya karşı kaybettik ve... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna tarafı cephedeki son durumu anlatan korkutucu bir açıklama yaptı. Ukrayna’nın yüksek rütbeli bir askeri yetkilisinin İngiliz basınına verdiği özel demece göre ülke savaşta çok kritik bir dönüm noktasında…
11.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Brüksel Saldırısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki brüksel saldırısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.