Broadway

Broadway

Son dakika broadway haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan broadway ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını broadway haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Broadway

haberleri sayfasında son dakika yaşanan broadway gelişmeleri de dahil olmak üzere 320 broadway haberi bulunmuştur. Tüm broadway haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayça Varlıer Broadway’de başrol!
Ayça Varlıer Broadway’de başrol! Ayça Varlıer, Broadway müzikali “Swan Lake Rock Opera”da rol alıyor. Oyuncu, Triad Theater’da sahnelenen müzikalde Kraliçe Sherdanell rolünü canlandırıyor.
20.11.2023 Magazin
Kariyerinde yeni bir sayfa açan Ayça Varlıer böyle görüntülendi
Kariyerinde yeni bir sayfa açan Ayça Varlıer böyle görüntülendi Kariyerinde yeni bir sayfa açmak için gittiği Amerika’da Broadway müzikalinde oynayan Ayça Varlıer, iki yıl aradan sonra tekrar Muğla Akyaka'nın büyülü doğasına döndü.
28.09.2023 Magazin
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminde rol alacak: Melisa Döngel Emel Sayın'ı canlandıracak
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminde rol alacak: Melisa Döngel Emel Sayın'ı canlandıracak Güzel oyuncu Melisa Döngel, 19 Eylül'de sahnelenecek olan 'Broadway in İstanbul Vol.2' müzikalinde Marilyn Monroe'yu canlandıracaktı. Döngel, Marilyn'den sonra da Anadolu rock müziğinin unutulmaz ozanı Cem Karaca’nın hayatını anlatacak olan filmde Emel Sayın'ı canlandıracak.
7.09.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Melisa Döngel, dünyaca ünlü yıldızı canlandıracak
Ünlü oyuncu Melisa Döngel, dünyaca ünlü yıldızı canlandıracak Melisa Döngel, 19 Eylül'de sahnelenecek olan 'Broadway in İstanbul Vol.2' müzikaliyle ilk kez seyirciyle buluşacak. Müzikalde ünlü ismi canlandıracak olan Döngel, bu rolü nasıl aldığını anlattı.
6.09.2023 Magazin
Paxton Whitehead yaşamını yitirdi
Paxton Whitehead yaşamını yitirdi Oyuncu Paxton Whitehead'in 85 yaşında vefat ettiği duyuruldu. Acı haberi aktörün oğlu Charles Whitehead açıkladı.
20.06.2023 Magazin
Broadway İstanbul’da! Bol yıldızlı kadro
Broadway İstanbul’da! Bol yıldızlı kadro Ünlü isimlerin rol aldığı “Broadway in İstanbul”, 13 Mayıs’ta perde açacak. Müzikal, İstanbul’da Broadway rüzgârları estirecek.
9.04.2023 Televizyon
Chaim Topol hayatını kaybetti
Chaim Topol hayatını kaybetti Damdaki Kemancı filminde Tevye karakterini canlandıran ve bu rolüyle Türkiye’de de ün kazanan ünlü aktör Chaim Topol’ün dün 87 yaşında yaşama veda ettiği açıklandı.
9.03.2023 Magazin
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim Scarlet Johansson, güzelliğiyle, çekiciliğiyle ve oyunculuğuyla herkesin hayran olduğu bir isim. Genç yaşına rağmen uzun bir kariyer yolculuğu olan ve sayısız başarıya imza atarak büyük bir servete kavuşan güzel yıldız, yürüdüğü bu yolun nasıl zorluklarla dolu olduğunu samimi bir şekilde anlattı.
14.12.2022 Magazin
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne?
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne? Burak Özçivit 14 yaşında bir çocuğun da aralarında olduğu birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ABD'li oyuncu Kevin Spacey ile poz verince, Kevin Spacey hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.12.2022 Magazin
Semiramis Pekkan'dan Ajda Pekkan itirafı! 'Asla beni engellemedi'
Semiramis Pekkan'dan Ajda Pekkan itirafı! 'Asla beni engellemedi' En son ‘Broadway’den İstanbul’a Müzikaller’ projesinde yer alan ve ‘Bana Yalan Söylediler’ adlı şarkısını da yeniden yorumlayan Semiramis Pekkan, YouTube kanalı açtı. Ünlü isim kanalında samimi açıklamalarda bulundu.
14.11.2022 Magazin
Anna May Wong kimdir? Amerikan parasında resmi yer alan ilk Asyalı oyuncu Anna May Wong’ın biyografisi…
Anna May Wong kimdir? Amerikan parasında resmi yer alan ilk Asyalı oyuncu Anna May Wong’ın biyografisi… Hollywood tarihinin ilk Çin asıllı Amerikalı oyuncusu Anna May Wong'un yüzü Amerikan parasına basılacak. Peki, Anna May Wong kimdir?
20.10.2022 Dünya
Cengiz Orhonlu kimdir, nereli, kaç yaşında, annesi kim? O Kız Ozan Cengiz Orhonlu hakkında merak edilenler…
Cengiz Orhonlu kimdir, nereli, kaç yaşında, annesi kim? O Kız Ozan Cengiz Orhonlu hakkında merak edilenler… O Kız dizisinin dizi macerası başlıyor. O Kız'ın dizisinin başrol oyuncularından Ozan karakterine hayat veren Cengiz Orhonlu’nun hayatı ise merak konusu oldu. Kamuran Akkor'un torunu da olan O Kız'ın Ozan'ı Cengiz Orhonlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı?
21.09.2022 Televizyon
Gizli tarikatın ayrıntıları şok etti! Köle olarak alıp...
Gizli tarikatın ayrıntıları şok etti! Köle olarak alıp... Gizli tarikatın kızıl saçlı ve eski bir aktris olan karizmatik lideri, yüzlerce genci köle olarak çalıştırdı. Şimdiyse yeni yayınlanan bir kitap, şoke edici detayları ortaya çıkardı.
3.07.2022 Dünya
Dexter'ın sevilen oyuncusu Mary Mara'nın cansız bedeni nehirde bulundu!
Dexter'ın sevilen oyuncusu Mary Mara'nın cansız bedeni nehirde bulundu! Dexter ve ER gibi dizilerde oynayan ünlü oyuncu Mary Mara, New York Eyaleti'nin Kanada sınırı yakınlarındaki Cape Vincent bölgesindeki St. Lawrence Nehri'nde ölü bulundu. Mara'nın başkası tarafından öldürülüp öldürülmediği ise otopsisinin ardından belli olacak.
29.06.2022 Magazin
Fadik Sevin Atasoy'dan 'fenomen oyuncu' açıklaması: Herkes doktor olabilirse oyuncu da olsun
Fadik Sevin Atasoy'dan 'fenomen oyuncu' açıklaması: Herkes doktor olabilirse oyuncu da olsun Fadik Sevin Atasoy, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Rol aldığı dizinin sezon finaline girmesiyle Broadway'da oynayacağı tek kişilik oyunun provaları için Amerika'ya gideceğini söyleyen oyuncu, son dönemde ekranda sıkça gördüğümüz sosyal medya fenomenlerinin oyunculuk yapmasını değerlendirdi.
2.06.2022 Magazin
Britney Spears hamile mi, sevgilisi Sam Asghari kimdir? Britney Spears kaç yaşında, kaç çocuğu var?
Britney Spears hamile mi, sevgilisi Sam Asghari kimdir? Britney Spears kaç yaşında, kaç çocuğu var? Britney Spears hamile mi? Sam Asghari ile birlikteliğini sürdüren Britney Spears, anne olmaya hazırlandığını açıkladı. Sam ve Jayden James adında iki çocuğu bulunan ünlü şarkıcı, nişanlısından ilk bebeğini kucağına alacak.
12.04.2022 Magazin
Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Araba fiyatlarında böylesi görülmedi! Ortalık karıştı
Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Araba fiyatlarında böylesi görülmedi! Ortalık karıştı Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Pandemi ve Rusya ile Ukrayna arasında kriz araba fiyatlarını olumsuz etkiledi. Sıfır arabada tedarik sıkıntısı sürüyor. İkinci el arabada ise satıcılar piyasanın durgunluğundan şikayet ediyor. Vatandaşlar ise ne yapacağın şaşırmış durumda. Araba almak isteyenler bu planını ertelerken. Kendi arabasını satmak isteyenler ise bu düşünceden şimdilik vazgeçiyor. Öte yandan araba fiyatlarına değinen Peugeot Türkiye Genel Müdürü Anaç, "Satış fiyatlarında otomotivciler olarak bizi etkileyen şey sadece kurdaki artış değil. Dünyada genelde bir enflasyon var zaten. Yani hammadde fiyatlarında artış var. Bu da üretim maliyetlerine yansıyor." dedi. İkinci el araba fiyatlarında ise durgunluk sebebiyle yüzde 10'lara varan indirim gerçekleşti. İşte araba fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
21.03.2022 Ekonomi
İkinci el araba ve sıfır arabada yeni dönem! Böylesi ilk kez oldu!
İkinci el araba ve sıfır arabada yeni dönem! Böylesi ilk kez oldu! Sıfır ve ikinci araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Sıfır ve ikinci el araba satıcıları isyan bayrağını çekti. Pandemi sebebiyle uçuşa geçen araba fiyatları sebebiyle vatandaşların araba alımına ilgisi azaldı. Rusya ile Ukrayna krizinin patlak vermesiyle de satışlar durdu. Araba fiyatlarına indirim gelmesine rağmen vatandaşlar araba almaya yanaşmıyor. Araba satıcıların piyasaların durgunluğundan vatandaşlar ise gereksiz yüksek fiyatlardan şikayetçi. Öte yandan sıfır ve ikinci el araba fiyatlarına yüzde 10'a varan indirim gelmiş durumda. Uzmanlar satışlar bu seyirde devam ederse indirimlerin daha da artacağı görüşünde. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
13.03.2022 Ekonomi
İkinci el araba piyasası ile ilgili flaş gelişme! Büyük düşüş! Ellerinde kaldı
İkinci el araba piyasası ile ilgili flaş gelişme! Büyük düşüş! Ellerinde kaldı Araba almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. İkinci el araba piyasasıyla ilgili flaş gelişme. Pandemi ile birlikte canlanan ikinci el araba piyasasında durgunluk yaşanıyor. İkinci el satıcıları iş olmaması sebebiyle şikayetçi. Öte yandan ikinci el araba fiyatlarında yüzde 10 civarında düşüş gerçekleşti. Uzmanlar ise fiyatların daha da düşeceğini belirtiyor. İşte ikinci el araba piyasası ve fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
12.03.2022 Ekonomi
Ünlü oyuncu Emilio Delgado, hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Emilio Delgado, hayatını kaybetti Susam Sokağı'yla tanınan ünlü oyuncu Emilio Delgado, 81 yaşında hayatını kaybetti.
11.03.2022 Dünya
Arabası olan ve araba alacak herkesi ilgilendiren gelişme! İkinci elde satışlar durdu, fiyatlar...
Arabası olan ve araba alacak herkesi ilgilendiren gelişme! İkinci elde satışlar durdu, fiyatlar... Arabası olan ve araba alacakları ilgilendiren gelişme! İkinci el araba piyasasında fiyatlar tavan yaptı. Araba pazarlarında satışlar durma noktasına geldi. Alıcı ile satıcılar, fiyatlar konusunda anlaşmada güçlük çektiğini açıkladı. Soğuk ve ekonomik durumun 2. el otomobil piyasasını olumsuz etkilediğini belirten vatandaşlar, alıcıların artık pazara bile gelmediğini söyledi.
29.01.2022 Otomobil
Ünlü sanatçı Stephen Sondheim hayatını kaybetti
Ünlü sanatçı Stephen Sondheim hayatını kaybetti Amerikan müzikal tiyatrosunda devrim yaratan efsanevi Broadway söz yazarı Stephen Sondheim, Cuma günü 91 yaşında öldü.
27.11.2021 Dünya
Ünlü oyuncu Peter Scolari yaşamını yitirdi
Ünlü oyuncu Peter Scolari yaşamını yitirdi Hollywood sinemasının en önemli karakterlerinden ünlü oyuncu Peter Scolari 66 yaşında hayatını kaybetti.
23.10.2021 Dünya
Alec Baldwin kimdir? Oscar’a aday gösterilen Alec Baldwin filmleri…
Alec Baldwin kimdir? Oscar’a aday gösterilen Alec Baldwin filmleri… Amerikalı aktör Alec Baldwin, yeni filmi Rust'ın çekimleri sırasında polisin ifadesine göre 'kurusıkı silahla' görüntü yönetmenini öldürdü, filmin yönetmenini de yaraladı. Peki, Alec Baldwin kimdir? Alec Baldwin filmleri…
22.10.2021 Gündem
Emmy ödüllü oyuncu Michael Constantine hayatını kaybetti!
Emmy ödüllü oyuncu Michael Constantine hayatını kaybetti! Oyuncu Michael Constantine, 94 yaşında hayata veda etti. Constantine, "Room 222" dizisindeki rolüyle 1970'te En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Emmy Ödülü kazanmıştı.
9.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Broadway ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki broadway haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.