Gazete Vatan Logo
Magazin Fadik Sevin Atasoy'dan 'fenomen oyuncu' açıklaması: Herkes doktor olabilirse oyuncu da olsun

Fadik Sevin Atasoy'dan 'fenomen oyuncu' açıklaması: Herkes doktor olabilirse oyuncu da olsun

Fadik Sevin Atasoy, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Rol aldığı dizinin sezon finaline girmesiyle Broadway'da oynayacağı tek kişilik oyunun provaları için Amerika'ya gideceğini söyleyen oyuncu, son dönemde ekranda sıkça gördüğümüz sosyal medya fenomenlerinin oyunculuk yapmasını değerlendirdi.

Fadik Sevin Atasoy'dan 'fenomen oyuncu' açıklaması: Herkes doktor olabilirse oyuncu da olsun

11 yıldır Amerika’da yaşayan oyuncu Fadik Sevin Atasoy, oyunculuğun her yerde çok zor bir meslek olduğuna vurgu yapmıştı. Atasoy, “Bu sadece yetenekle ilgili bir şey değil ve bir de sektörel tarafı var. Ben aslında Amerika’da hiç zorlanmadım. Bana çok güzel deneyimler kattı. Bütün biriktirdiklerimi yönetmen ve yazar olarak dışa vurma dönemindeyim” diye konuşmuştu.

Ünlü oyuncu önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Rol aldığı dizinin sezon finaline girmesiyle Broadway'da oynayacağı tek kişilik oyunun provaları için Amerika'ya gideceğini söyleyen oyuncu, samimi açıklamalarda bulundu.

"ALERJİLERİME KADAR HER ŞEY SORULUYOR"

Atasoy, bir yandan kariyerini devam ettirdiği Amerika ile Türkiye'deki oyunculuk sektörü hakkında konuşup "Orada bir endüstri ve oturmuş belli kurallar var. Oyunculuk her yerde aynı ve zor. Orada bir filme başlayacağım zaman varolan alerjilerime kadar her şey soruluyor, doktor kontrolünden geçiriliyorsun. Benim için oradaki oyunculuk süreci zor geçmedi, ha burada işini yapmışsın ha orada yapmışsın" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

"OYUNCU DÜNYANIN HER YERİNDE EKMEĞİNİ KAZANIR"

"Yurt dışına gitmek isteyen oyunculara ne tavsiye etmek istersiniz?" sorusu üzerine Atasoy, "İşini iyi yaptığın sürece dünyanın her yerinde akçen var. Neye konsantre olduğuna bağlı, oyunculuk yapıyorsan dünyanın her yerinde ekmeğini kazanıyorsun" yanıtını verdi.

"BU SEYİRCİNİN TAKDİRİ"

Atasoy, son dönemde sanal dünyanın ünlü isimleri ve fenomenlerin oyunculuk yapmasını ise şöyle değerlendirdi:

Bu seyircinin takdiri, onun kararını ben veremem, okullu olmak bir oyuncu olarak insana özgüven veriyor. Sen sete girdiğin zaman işinin ehli olduğun duygusunu sana veriyor. Herkes doktor olabilirse herkes de oyuncu olsun.

"GÜNAHIM DA SEVABIM DA BANA"

Atasoy, "Türkiye'deki ve Amerika'daki oyuncuları nasıl karşılaştırırsınız? Bizim oyuncular daha mı egolu?" sorusuna ise "Ben hiçbir sektörü birbiriyle kıyaslamıyorum. Kendi meslek grubumdaki hiçbir arkadaşım hakkında iyi ya da kötü bir şey söylemiyorum. Sadece kendi işime bakıyorum, kendi yoluma bakıyorum. Benim günahımdan da sevabımdan da ben sorumluyum. Beni ben ilgilendiriyor, herkes istediğini yapabilir" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

TEKLİKELİ İŞ

Oyuncu Fadik Sevin Atasoy, birçok yıldızın yer alacağı Sr. Puig’in ‘Dünyadan Karantina Fotoğrafları’ kitabı için çatıya çıkarak kitap okurken poz verdi. Oyuncu, eserde yer alacak kare için evinin çatısına çıktı, kitap okuyarak tehlikeli bir işe imza atıp, farklı bir deneyim yaşadı.

"UNUTULMAYACAK BİR ANI OLDU"

Atasoy, “Uluslararası bir sanat projesinin içinde yer almak, üstelik gelirin sağlık çalışanlarına aktarılacak olmasından dolayı mutluyum. Çatıda dolaşmak biraz tehlikeli oldu, hatta birkaç komşum, ‘Hayırdır dama mı yerleşmeye karar verdiniz?’ diye espri yaptı. Unutulmayacak bir anı oldu” şeklinde konuştu.

Sr. Puig, “Fadik’in anneannesinin savaş zamanında damda kadınlara kitap okuması ve onun bu mirası devam ettirmesi beni etkiledi” dedi.