Boşanma Protokolü

Boşanma Protokolü

Son dakika boşanma protokolü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boşanma protokolü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boşanma protokolü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boşanma Protokolü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boşanma protokolü gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 boşanma protokolü haberi bulunmuştur. Tüm boşanma protokolü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı! Ateş şart koştu
Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı! Ateş şart koştu Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi Kraliçe dün akşam 4. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe'nin son bölümünde Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı. Peki Ateş'in şartı ne? İşte detaylar...
13.04.2023 Magazin
Eşini öldürüp eğlenmeye gitti! İfadesi ortaya çıktı: Telefonun ekranında erkek fotoğrafı gördüm
Eşini öldürüp eğlenmeye gitti! İfadesi ortaya çıktı: Telefonun ekranında erkek fotoğrafı gördüm İzmir'de boşanma aşamasındaki 5 aylık eşi Zehra Kalmaz'ı (19) bıçaklayarak öldüren İhsan Kalmaz’ın (31), polisteki ifadesinde, "Zehra'nın telefonunun ekranında bir erkeğe ait fotoğrafı görünce kendime hakim olamadım, olayı gerçekleştirdim" dediği belirtildi. Kalmaz, adliyeye sevk edildi.
12.04.2023 Yaşam
Kraliçe 4. bölüm fragmanı: Deniz resti çekti, Ateş'le dans başlıyor!
Kraliçe 4. bölüm fragmanı: Deniz resti çekti, Ateş'le dans başlıyor! Kraliçe 4 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Deniz, Ateş'e boşanma protokolü hazırlattı. Anlaşarak boşanmayı kabul etmeyen Ateş'e Deniz, "Madem anlaşarak boşanmıyorsun benimle, savaşırız" diyerek resti çekti.
5.04.2023 Televizyon
Anlaşmalı boşanmış ve boşanacak eşleri ilgilendiren emsal karar
Anlaşmalı boşanmış ve boşanacak eşleri ilgilendiren emsal karar Anlaşmalı boşanmış ve boşanacak eşleri ilgilendiren son dakika gelişmesi. Yargıtay, kimin evde oturmaya devam edileceğine ve evde bulunan eşyaların kime ait olacağına ilişkin önemli bir karara imza attı.
3.01.2023 Gündem
Düğünden 25 gün sonra her şey kabusa döndü!
Düğünden 25 gün sonra her şey kabusa döndü! İstanbul'da mobilyaları parçalayıp, evden kaçtığı öne sürülen A.T., 25 günlük eşi Ömer T.'nin şiddet uyguladığını belirterek, "Balayından geldikten sonra sürekli tartışmalar yaşıyorduk. Şiddet de uyguladı" dedi. Şiddet yüzünden sağ kulağının duymadığını ve rapor aldığını belirten A.T., "Psikolojim çok bozuldu, sinir krizi geçirdim. Kendime zarar vermemek için, çevreme, koltuklara zarar verdim. Hastaneden darp raporu aldım, polise gittim, 6 aylık bir uzaklaştırma kararı aldırdık" diye konuştu.
4.11.2022 Yaşam
İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu'nun boşanma protokolü ortaya çıktı! Nafaka, araba, gayrimenkul, velayet...
İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu'nun boşanma protokolü ortaya çıktı! Nafaka, araba, gayrimenkul, velayet... Oyuncu İbrahim Çelikkol ile mimar eşi Mihre Çelikkol’un 5 yıllık evliliklerini sonlandırdıkları boşanma protokolü ortaya çıktı.
13.05.2022 Magazin
Ayşe Boyner ile Cem Telvi boşanıyor!
Ayşe Boyner ile Cem Telvi boşanıyor! Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in kızı Ayşe Boyner, geçtiğimiz yıl evlendiği Cem Telvi’ye boşanma davası açtı.
17.11.2021 Magazin
İbrahim Goncagül, Meltem'i çocuklarının velayetini vermek istemeyince öldürdü!
İbrahim Goncagül, Meltem'i çocuklarının velayetini vermek istemeyince öldürdü! Osmaniye'de avukatlık bürosunda boşanma aşamasında olduğu eşi İbrahim Goncagül (28) tarafından dövülen ve götürüldüğü hastanede hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Meltem Goncagül'ün (27), eşiyle, anlaşmalı boşanma işlemi için avukatlarının yanına gittiği ortaya çıktı. İbrahim Goncagül'ün, çocuklarının velayetini istediği, eşinin de razı olmayışı üzerine aralarında tartışma çıktığı ifade edildi.
10.10.2021 Yaşam
6 yıllık evlilik bitiyor! Melis Güven ile Gürkan Şerbetçi boşanıyor
6 yıllık evlilik bitiyor! Melis Güven ile Gürkan Şerbetçi boşanıyor Altı yıllık evli olan şarkıcı Melis Güven ile sanat yönetmeni Gürkan Şerbetçi, boşanma kararı aldı.
21.09.2021 Magazin
Tam kapanmada boşanma davası nasıl açılır? Davalar ertelendi mi?
Tam kapanmada boşanma davası nasıl açılır? Davalar ertelendi mi? Salgın temel ilişkilerimizin çoğunu etkiledi. Boşanma oranları dünya çapında artarken, kapanmalar ve hastalık nedeniyle çiftler arasında derin bir uçurum başladı. Daha önce 'şundan ya da bundan evimde mutsuzum' diyen çiftlerin pek çoğu özellikle kapanmalar ve salgın yasaklarıyla birlikte boşanma kararını artık daha hızlı alıyor. Dünyada da artan boşanma isteği genel olarak, pandemiden önce uzun tatil dönemleri ile bayram tatillerinde uzun süre birlikte vakit geçirdikten sonra artış gösteriyordu. Pandemi ile birlikte bu süreç daha da hızlandı ve boşanmak isteyen çiftlerden en çok kadınlarda önemli bir atış kaydediliyor. Ülke genelinde uygulanan tam kapanma yasaklarıyla birlikte pek çok kişi 'boşanma davası nasıl açılır?' sorusunu araştırıyor. Peki, Tam kapanmada boşanma davası nasıl açılır? Online boşanma davası açılabilir mi? İşte detaylar...
2.05.2021 Gündem
Emina Jahovic iddiaları kabul etti! Dostça ayrılmışlardı ama...
Emina Jahovic iddiaları kabul etti! Dostça ayrılmışlardı ama... Emina Jahovic, 3 yıl önce boşandığı Mustafa Sandal hakkında nafakasını ödemediği gerekçesiyle icra takibi başlattığını kabul etti.
14.02.2021 Magazin
Mustafa Sandal aşka geldi!
Mustafa Sandal aşka geldi! Şarkıcı Mustafa Sandal, yaklaşık dört ay önce tekrar barıştığı sevgilisi Melis Sütşurup ile aşkını sosyal medyaya taşıdı. Ünlü şarkıcı, güneş gözlüğü takan sevgilisine "Sen yeter ki hep böyle bak!" sözlerini yazınca takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.
26.01.2021 Magazin
Oyuncu Taner Barlas eşi Gülşah Kıray ile yolları ayırdı!
Oyuncu Taner Barlas eşi Gülşah Kıray ile yolları ayırdı! Tiyatro ve sinema oyuncusu Taner Barlas ile 5 yıl önce hayatını birleştirdiği Gülşah Kıray boşandı.
9.12.2020 Magazin
Sadakatsiz son bölümde bu sahneler neden olay oldu?
Sadakatsiz son bölümde bu sahneler neden olay oldu? Sadakatsiz yayınlanan son bölümüyle geceye damga vurdu. Peki gecenin öne çıkan sahneleri hangileriydi?
13.11.2020 Televizyon
Küçükkaya ve eski eşi Demirci birbirleri hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı
Küçükkaya ve eski eşi Demirci birbirleri hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı Ünlü haber sunucusu İsmail Küçükkaya’nın eski eşi Eda Demirci’ye psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Taraflar, birbirleri hakkında mahkemeden 2 aylık uzaklaştırma kararı çıkarttı.
20.06.2020 Yaşam
Boşanma davası nasıl açılıyor? Anlaşmalı boşanma kaç gün sürer? Anlaşmalı boşanma protokolü nedir? İşte boşanma davası süreci
Boşanma davası nasıl açılıyor? Anlaşmalı boşanma kaç gün sürer? Anlaşmalı boşanma protokolü nedir? İşte boşanma davası süreci Corona virüs dönemi pek çok kişi için zor geçti. Özellikle de evli olan çiftler açısından bakıldığında çiftler arasında bulunan sorunlar, corona virüs sebebiyle evde kaldıkları süre içerisinde daha da derinleşti. Son günlerde internette boşanma ile ilgili araştırmalar da arttı. Pek çok kişi, Aile mahkemeleri ne zaman açılacak? Boşanma davalar ne zaman görülecek? Anlaşmalı boşanma protokolü nedir? Anlaşmalı boşanma kaç gün sürer? Anlaşmalı boşanma dilekçesi nasıl hazırlanır? sorularını araştırıyor. İşte boşanma davası süreci ile ilgili bilmeniz gereken her şey...
11.10.2020 Gündem
Seda Türkmen ve Bora Akkaş boşanıyor!
Seda Türkmen ve Bora Akkaş boşanıyor! Oyuncu Seda Türkmen, iki yıl önce evlendiği kendisi gibi oyuncu olan Bora Akkaş’a boşanma davası açtı.
28.08.2019 Magazin
Melis'in midesini bulandıran olay ortaya çıktı
Melis'in midesini bulandıran olay ortaya çıktı Şarkıcı Mustafa Sandal (49) ile kendisinden 19 yaş küçük Melis Sütşurup, 6 aylık ilişkilerini noktaladı.
19.08.2019 Magazin
İbrahim Kutluay'dan çok sert açıklama: Yazıklar olsun!
İbrahim Kutluay'dan çok sert açıklama: Yazıklar olsun! Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay aleyhinde, iki çocuğunun nafakasını ödemediği iddiasıyla ihtiyati haciz kararı aldırdı. Mahkeme ayrıca Kutluay’ın 1 ay süreyle Şener’e yaklaşmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi. Demet Şener'in bu hamlesine İbrahim Kutluay'dan sert bir yanıt geldi.
8.05.2019 Magazin
Flaş gelişme! Karar verdiler...
Flaş gelişme! Karar verdiler... Çekişmeli boşanma davası istinaf mahkemesinde değerlendirme aşamasında olan Demet Şener, yeniden mahkemeye başvurarak, İbrahim Kutluay'a 'anlaşmalı boşanma' davası açtı. Dilekçede çiftin ortak hazırladıkları boşanma protokolünü mahkemenin onaylayarak boşanmalarına karar verilmesi istendi. Dava önümüzdeki günlerde görülecek.
27.02.2019 Magazin
İşte 7 maddelik boşanma protokolü! Şeyma evlenir ya da konuşursa...
İşte 7 maddelik boşanma protokolü! Şeyma evlenir ya da konuşursa... Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın 7 maddelik ‘suskunluk protokolü’nün ayrıntılarına ulaşıldı. Protokole göre Şeyma Subaşı, evlenirse veya konuşursa nafaka kesilecek.
28.11.2018 Magazin
3 milyon dolarlık protokol
3 milyon dolarlık protokol Mustafa Sandal ile Emina Sandal’ın 10 yıllık evlilikleri 15 dakikalık tek celsede bitti
6.06.2018 Magazin
Ünlü sanatçı Sandal'ın 10 yıllık evliliği 15 dakikada bitti
Ünlü sanatçı Sandal'ın 10 yıllık evliliği 15 dakikada bitti Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ve eşi Emina Sandal'ın 10 yıllık evlilikleri 15 dakika süren tek celsede bitti.
6.06.2018 Magazin
Eski eşini mahkemelerde süründürmek isteyen kadına ceza
Eski eşini mahkemelerde süründürmek isteyen kadına ceza Kendisini aldattığını öne sürdüğü eşinden 7 sene önce anlaşmalı olarak boşanan kadın, boşandıktan sonra imzaladıkları protokolün iptali için dava açtı. Tazminat talebinde bulunan kadın, eski eşini mahkemelerde süründürmeyi amaç edindiği gerekçesiyle 5 bin TL disiplin para cezasına çarptırıldı.
30.05.2018 Yaşam
Bodrum'u çalkalayan olayla ilgili mahkeme karar verdi!
Bodrum'u çalkalayan olayla ilgili mahkeme karar verdi! Bodrum’da geçtiğimiz ocak ayında meydana gelen ve kamuoyunu uzun süre meşgul eden işadamı cinayetinden sonraki sürece dair yeni bir gelişme daha yaşandı. Ortağı Ali Özdemir'i eşiyle ilişkiyi olduğu gerekçesiyle öldüren Mustafa Özbelen ve eşi Tuğba Özbelen boşandı. Mahkeme çiftin tek çocuğunun velayetini anneye verdi, banka hesabındaki paralar da Tuğba Özbelen’e kalacak.
17.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Boşanma Protokolü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boşanma protokolü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.