Boş Arazi

Boş Arazi

Son dakika boş arazi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boş arazi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boş arazi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boş Arazi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boş arazi gelişmeleri de dahil olmak üzere 352 boş arazi haberi bulunmuştur. Tüm boş arazi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dondurucusunda 183’e yakın köpek, tavşan ve kuş bulundu! Bazılarını canlı canlı koymuş...
Dondurucusunda 183’e yakın köpek, tavşan ve kuş bulundu! Bazılarını canlı canlı koymuş... ABD’nin Arizona eyaletinde ölü hayvanların dondurucuda saklandığı ihbarı üzerine adrese giden polis, Michael Patrick Turland (43) adlı bir kişinin dondurucusunda 183’e yakın köpek, tavşan ve kuş türü buldu. Turland bazı hayvanları canlı canlı dondurduğunu itiraf etti.  
15.04.2022 Dünya
Bucha’da boş arazi araç mezarlığına döndü
Bucha’da boş arazi araç mezarlığına döndü Ukrayna'nın Bucha kentinde Rusya'nın saldırılarından kaçmak isteyen sivillere ait hasar alan onlarca araç, yollardan toplanarak boş bir araziye götürüldü. Sivillerden geriye kalan araçlar, saldırıların boyutunu gözler önüne serdi.
15.04.2022 Dünya
Korkunç olay! Boş arazide erkek cesedi bulundu
Korkunç olay! Boş arazide erkek cesedi bulundu Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde boş arazide erkek cesedi bulundu.
18.12.2021 Yaşam
SGK harekete geçti! O paraları geri alacak...
SGK harekete geçti! O paraları geri alacak... SGK harekete geçti ve resmen duyurdu. Tek tek tespit ediliyor. O paraları geri alacak. SGK, merkez ve taşra teşkilatlarına genelge gönderdi. Para karşılığında yaptıkları belirlendi. Bazı kişiler sahte işyeri tescili yaptırarak sahte sigortalı bildiriminde bulunuyor. Sahte sigortalı bildirilen kişilerin sağlık yardımlarından da yararlandıkları, geçici iş göremezlik ödeneği, sürekli iş göremezlik geliri veya aylık aldıkları tespit edildi, aynı zamanda para karşılığı eksik primleri tamamladıkları da belirlendi. Konuyla ilgili SGK harekete geçti. SGK, bu yolla haksız gelir elde edilenlerden geriye tahsilat yapacak.
26.08.2021 Ekonomi
Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler! 'Fatih Terim ile çalışmayı düşünmüyorum'
Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler! 'Fatih Terim ile çalışmayı düşünmüyorum' Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, aday olmayacağını açıkladı ve sözü Fatih Terim'e getirerek olay yaratan ifadeler kullandı. Cengiz, Terim'le çalışmayı düşünmediğini bildirdi.
21.05.2021 Galatasaray
Boş araziye bırakılan bebek kurtarılamadı
Boş araziye bırakılan bebek kurtarılamadı Manisa'nın Salihli ilçesinde, boş araziye bırakılan ve 3- 4 günlük olduğu tahmin edilen erkek bebek, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşamını yitiren bebek ile ilgili olarak polis, hastanelerde son 1 hafta içerisinde doğum yapan kişilerin kayıtlarını incelemeye başladı.
10.05.2021 Gündem
Ankara'da vahşet! Poşetler içinde çok sayıda ölü  köpek bulundu
Ankara'da vahşet! Poşetler içinde çok sayıda ölü köpek bulundu Ankara'da, boş arazide poşetler içinde çok sayıda ölü köpek bulundu.
8.04.2021 Yaşam
İzmir'de 44 aracın hasar gördüğü orman yangınının nedeni belli oldu!
İzmir'de 44 aracın hasar gördüğü orman yangınının nedeni belli oldu! İzmir'in Seferihisar ilçesinde, otluk alanda başladıktan sonra ormana sıçrayan ve park halindeki 44 araçta da hasara neden olan yangının sigara izmaritinden kaynaklandığı belirtildi.
28.08.2020 Gündem
Korkunç cinayetin altından yasak aşk çıktı!
Korkunç cinayetin altından yasak aşk çıktı! İstanbul Sancaktepe’de dün yaşanan olayda aralarında husumet bulunan iki kişinin kavgası cinayetle sonuçlanmıştı. Cinayetin sır perdesi şüpheli şahsın sorgusunda aralandı. Zanlı, öldürdüğü kişinin 10 yıllık arkadaşı olduğunu ve eşiyle birlikte kaçması üzerine yaşanan tartışmanın ardından olayın meydana geldiği ifade etti.
19.08.2020 Yaşam
Korkunç görüntü! Sinir krizi geçirdi
Korkunç görüntü! Sinir krizi geçirdi Antalya'da bir haftadır kendisinden haber alınamayan İrfan Z.'nin (25), boş arazide cansız bedeni bulundu. İrfan Z.'nin intihar ettiği değerlendiriliyor.
31.05.2020 Yaşam
Anadolu Efes dev arazisini sattı
Anadolu Efes dev arazisini sattı Anadolu Efes, Bahçelievler'deki büyük arazisini 270 milyon TL'ye Nata İnşaat'a sattı.
5.12.2019 Ekonomi
Kiraladığı aracı ateşe verdi
Kiraladığı aracı ateşe verdi Batman'da bir kişi, kiraladığı aracı boş bir araziye götürerek ateşe verdi.
10.03.2019 Yaşam
Konteynere fuhuş baskını!
Konteynere fuhuş baskını! Adana'da kent merkezindeki boş arazi içindeki konteynerde fuhuş yapıldığı ihbarını alan polis, buraya baskın düzenledi.
5.12.2018 Gündem
Öz kızına tecavüzün kaydı cep telefonundan çıktı!
Öz kızına tecavüzün kaydı cep telefonundan çıktı! Öz kızına iki yıldır tecavüz etmekle suçlanan ve mahkemede ‘pişmanım’ diyen 44 yaşındaki H. D., dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan polis, 17 yaşındaki kızın cep telefonunda, tecavüz anlarına ait ses kayıtlarını buldu.
28.10.2018 Yaşam
Engin Akyürek'ten 21 öykü
Engin Akyürek'ten 21 öykü Engin Akyürek, “Sessizlik” adlı bir kitap çıkardı. Kitapta oyuncunun 21 öyküsü yer alıyor
4.10.2018 Televizyon
Fatma Girik’in 50 yıllık sapığı hakim karşısında
Fatma Girik’in 50 yıllık sapığı hakim karşısında Ünlü sinema oyuncusu Fatma Girik'i taciz etmekle suçlanan sanık hakim karşısına çıktı.
26.09.2018 Magazin
Çanakkale'de drone ile nefes kesen kovalamaca
Çanakkale'de drone ile nefes kesen kovalamaca Çanakkale’de emniyet ekipleri, Açık Ceza ve İnfaz Kurumu'ndan firar eden hükümlünün yerini drone ile saklandığı tarlada tespit ederek yakaladı.
13.09.2018 Gündem
Sakarya'da 5 köpeğin zehirlendiği iddiası ile ilgili soruşturma başlatıldı
Sakarya'da 5 köpeğin zehirlendiği iddiası ile ilgili soruşturma başlatıldı Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, "Olaya ilişkin herhangi bir müracaat olmamasına rağmen haberler ihbar kabul edilerek Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatılmıştır. Olay bütün yönleriyle ve titizlikle incelenmektedir" açıklaması yaptı.
18.06.2018 Gündem
6 milyon lirayla kayıplara karıştı
6 milyon lirayla kayıplara karıştı Kahramanmaraş'ta, onlarca kişi ev sahibi olma umuduyla para verdikleri müteahhidin kayıplara karışmasıyla şoke oldu.
11.07.2017 Yaşam
Manavgat'ta boş arazide erkek cesedi bulundu
Manavgat'ta boş arazide erkek cesedi bulundu Antalya'nın Manavgat ilçesinde boş arazide erkek cesedi bulundu.
19.03.2017 Yaşam
Pompalı dehşetin sanığından şok ifade
Pompalı dehşetin sanığından şok ifade Pompalı tüfekli bir çocuğun ölümüne, bir çocuğun da sakat kalmasına sebebiyet veren sanık, olay anında kendinde olmadığını iddia etti
9.03.2017 Yaşam
Başkent’te kar topu oynarken ceset buldular
Başkent’te kar topu oynarken ceset buldular Ankara’da boş arazi içerisinde erkek cesedi bulundu. Şahsın üzerinde yapılan incelemelerde kurşun izine rastlandı
29.12.2016 Yaşam
İstanbul'da boş arazide çok sayıda tabanca bulundu
İstanbul'da boş arazide çok sayıda tabanca bulundu Üsküdar boş bir arazide polis tarafından iş makineleriyle yapılan kazıda yaklaşık 240 tane tabanca bulundu.
29.09.2021 Gündem
Sur’un yıkıntılarında geçmişlerini arıyorlar
Sur’un yıkıntılarında geçmişlerini arıyorlar PKK’nın Diyarbakır’ın Sur ilçesinde kurduğu hendeklerin kapatılmasından sonra bazı mahallelerde sokağa çıkma yasakları kaldırılmaya başladı...
29.09.2021 Gündem
Kilis'e roket yağıyor
Kilis'e roket yağıyor Kilis’ te kent merkezinde bir mahalleye saat 12.30 sıralarında Suriye tarafından atılan iki roketatar mermisi düştü. Saat 16.30 sıralarında Suriye tarafından yine Katyuşa roketatar mermisi atıldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Boş Arazi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boş arazi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.