Bombalı Tuzak

Bombalı Tuzak

Son dakika bombalı tuzak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bombalı tuzak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bombalı tuzak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bombalı Tuzak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bombalı tuzak gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 bombalı tuzak haberi bulunmuştur. Tüm bombalı tuzak haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti binasına bombalı tuzak! Alarm verildi şüpheli her yerde aranıyor
AK Parti binasına bombalı tuzak! Alarm verildi şüpheli her yerde aranıyor Son dakika haberi... Zeytinburnu AK Parti ilçe binasının önüne bırakılan ve bomba uzmanlarınca imha edilen karton kolinin içindeki düzeneğin, zaman ayarlı ve parça tesirli bomba olduğu ortaya çıktı. Olayla bağlantılı 1 kişi güvenlik birimlerince her yerde aranıyor.
24.12.2021 Siyaset
Komşusunun içinde bulunduğu asansörü bombayla havaya uçurdu!
Komşusunun içinde bulunduğu asansörü bombayla havaya uçurdu! Rusya'da bir kişi, komşusu binanın asansörünü tamir ettiği sırada ses çıkardığı gerekçesiyle asansörü bombayla havaya uçurdu.
1.12.2021 Dünya
Komşuya bombalı tuzak! Asansörü havaya uçurdu
Komşuya bombalı tuzak! Asansörü havaya uçurdu Rusya'nın İrkutsk kentindeki Mareşal Konev Caddesi üzerindeki binanın asansörünü tamir etmek isteyen bina sakini, komşusunun saldırısına uğradı. Binada yaşayan bir başka bina sakini, asansörü tamir eden komşusuna saldırı planlayarak, çok fazla ses çıkardığı gerekçesiyle evinde hazırladığı patlayıcıları asansöre yerleştirdi. Komşusu asansörde bulunduğu sırada patlayıcıları ateşe veren adam asansörü havaya uçurdu. Patlamanın etkisiyle asansör kabininde parçalanmalar oluşurken, asansör içindeki kişi de ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan kişinin çeşitli yerlerinden yaralandığı ve ölüm tehlikesini atlattığı öğrenildi. Gözaltına alınan zanlı, komşusunun sürekli asansörü tamir ettiğini ve bu sırada gürültü çıkardığını, bu nedenle asansöre bomba koyduğunu ve planını uyguladığını söyledi. Gözaltında tutulan zanlının işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edileceği ve büyük olasılıkla tutuklanacağı öğrenildi.
1.12.2021 Vatan TV
Bakan Soylu komutana talimatı verdi: Lime lime edin!
Bakan Soylu komutana talimatı verdi: Lime lime edin! Diyarbakır'ın Kulp ilçesi kırsalında 5 vatandaşın şehit olduğu hain terör saldırısının ardından operasyon talimatı veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bölge komutanını aradım. ‘Bulunca lime lime edin’ diye talimat verdim” dedi.
9.04.2020 Gündem
Yola bombalı tuzak: sekiz şehit
Yola bombalı tuzak: sekiz şehit PKK’lı teröristler, Hasankeyf’te zırhlı askeri aracın geçişi sırasında, asfaltın altına tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı infilak ettirdi. Bir astsubay ve yedi uzman çavuş şehit düştü, bir asker ağır yaralandı
4.10.2018 Gündem
PKK'lı teröristten kan donduran itiraf: Hepsi öldü
PKK'lı teröristten kan donduran itiraf: Hepsi öldü Zeytin Dalı harekâtının 59'uncu gününde Afrin şehir merkezine yakın bir bölgedeki çatışmada 2 ayağından yaralı olarak yakalanan Hogir Cudi kod adlı terörist Cemal Soreş'in ifadeleri, PKK/YPG'nin çocukları nasıl kullandığını da bir kez daha ortaya koydu.
27.04.2018 Gündem
Teröristlerin gerçek yüzünü böyle anlattılar
Teröristlerin gerçek yüzünü böyle anlattılar Örgüte zorla sokulduklarını iddia eden 17 yaşındaki iki terörist, kendilerinin ve bir çok kişinin verilen sakinleştirici ile örgütte tutulduklarını söyledi. Bir kadın terörist ise PYD'ye çalışan DEAŞ'lı teröristleri bomba yerleştirirken gördüğünü anlattı. Başka bir örgüt üyesi ise kendilerine İranlı bir grubun eğitim verdiğini kaydetti.
26.04.2018 Gündem
Askerimizi Kuran’ı Kerim’i tuzaklayarak şehit ettiler
Askerimizi Kuran’ı Kerim’i tuzaklayarak şehit ettiler Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Uzman Çavuş Orhan Sürmen'in bombayla tuzaklanan Kur'an-ı Kerim'i yerden kaldırmak isterken şehit olduğu ortaya çıktı.
14.03.2018 Gündem
Tunceli'de 6 sığınak ile 4 bombalı tuzak ele geçirildi
Tunceli'de 6 sığınak ile 4 bombalı tuzak ele geçirildi Tunceli'nin Hozat ilçesi kırsalında güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 6 sığınak, 2'si basma düzenekli 4 EYP ve yaşamsal malzemeler ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır’da bombalı tuzak: 2 sivil şehit
Diyarbakır’da bombalı tuzak: 2 sivil şehit Hain saldırı Diyarbakır-Batman karayolundaki Çınar İlçesi’ne bağlı kırsal kesimindeki Başaklı Mahallesi yakınlarında dün saat 12.30 sıralarında meydana geldi.
29.09.2021 Gündem
Okul müdürüne bombalı tuzak
Okul müdürüne bombalı tuzak Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde okul müdürünün kamyonetine yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu araçta hasar oluştu. Olayla ilgili okulun eski müdürü ile eniştesi gözaltına alındı.
3.07.2017 Yaşam
Lice'de PKK'dan bombalı tuzak; 1 asker yaralı
Lice'de PKK'dan bombalı tuzak; 1 asker yaralı Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Sağacık köyü kırsalanda bu sabah PKK'lı teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 1 asker hafif yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Silvan yolunda askeri araca bombalı tuzak
Silvan yolunda askeri araca bombalı tuzak Diyarbakır'da, askeri aracın geçişi sırasında, PKK'lı teröristler tarafından daha önceden yola döşenen patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada yaralanan olmazken, araçta hasar oluştu.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'li Meclis üyesinin aracına bombalı tuzak
AK Parti'li Meclis üyesinin aracına bombalı tuzak Siirt'te AK Parti İl Genel Meclis üyesi Türköz'ün aracına PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcı tuzaklandığının fark edilmesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri gönderildi
29.09.2021 Gündem
PKK'dan bombalı tuzak!2 askerimiz şehit oldu.
PKK'dan bombalı tuzak!2 askerimiz şehit oldu. Mardin Diyarbakır karayolunun Mazıdağı ilçesi yol ayrımında sabah saatlerinde yolda mayın kontrolü yapıldığı sırada patlama meydana geldi. Patlamada 2 askerin şehit olduğu bildirildi.
15.03.2017 Haber
Başika'da yoğun çatışma
Başika'da yoğun çatışma Peşmerge güçlerinin, terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'un kuzeydoğusundaki Başika kasabasına girmesinden sonra yoğun çatışmaların başladığı belirtildi...
17.06.2021 Dünya
'Teröristler geldi' diye bağırınca...
'Teröristler geldi' diye bağırınca... Terör örgütü PKK tarafından, Bingöl’ün Genç ilçesinde geçen Cumartesi gecesi düzenlenen saldırının detayları ortaya çıkmaya başladı...
29.09.2021 Gündem
Hakkari'de polise bombalı tuzak
Hakkari'de polise bombalı tuzak Hakkari'de PKK'lı teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirildi...
29.09.2021 Gündem
Kenya'da otele silahlı saldırı: 12 ölü
Kenya'da otele silahlı saldırı: 12 ölü Kenya'nın kuzeyindeki Mandera kentinde düzenlenen bombalı saldırıda 12 kişi hayatını kaybetti.
17.06.2021 Dünya
PKK, 4 ilde saldırdı: 1 şehit 12 asker yaralı
PKK, 4 ilde saldırdı: 1 şehit 12 asker yaralı Terör örgütü PKK 4 ilde saldırdı, 13 asker yaralandı. Hakkari'de ağır yaralanan askerlerden biri kurtarılamadı. 12 askerin tedavisi ise devam ediyor.
29.09.2021 Gündem
Pülümür’de PKK’dan bombalı tuzak: 3 yaralı
Pülümür’de PKK’dan bombalı tuzak: 3 yaralı Tunceli'nin Pülümür İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin yola tuzakladıkları patlayıcıyı aracın geçişi sırasında infilak ettirmeleri sonucu 1 uzman çavuş ile 2 korucu yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Beytüşşebap'ta PKK'dan bombalı tuzak : 2 korucu şehit, 1 yaralı
Beytüşşebap'ta PKK'dan bombalı tuzak : 2 korucu şehit, 1 yaralı ŞIRNAK’ın Beytüşşebap İlçesinin ikinci köprü mevkiinde köy korucuları arazi arama tarama faaliyeti yaparken, PKK’lı teröristlerin önceden yerleştirdiği bombayı patlatması sonucu 2 köy korucu şehit oldu, 1 korucu yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Şemdinli’de hain pusu: 2 asker yaralı
Şemdinli’de hain pusu: 2 asker yaralı Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK üyeleri tarafından yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 2 asker yaralandı
29.09.2021 Gündem
Siirt’te PKK’dan askere bombalı tuzak: 3 şehit
Siirt’te PKK’dan askere bombalı tuzak: 3 şehit Siirt Valiliği, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatarak yaptığı saldırıda 3 askerin şehit olduğunu açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Van'da PKK'dan yük trenine bombalı tuzak
Van'da PKK'dan yük trenine bombalı tuzak Van'ın Saray İlçesi'nde Kapıköy Sınır kapısına gitmekte olan yük treninin geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından demiryoluna yerleştirilen el yapımı patlayıcı patladı. Patlamada 2 makinist hafif yaralandı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bombalı Tuzak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bombalı tuzak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.