Bombalı Araç

Bombalı Araç

Son dakika Bombalı araç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bombalı araç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bombalı araç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bombalı Araç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bombalı araç gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.199 bombalı araç haberi bulunmuştur. Tüm bombalı araç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diyarbakır'da polis servisine bombalı saldırı! Bakan Soylu detayları açıkladı
Diyarbakır'da polis servisine bombalı saldırı! Bakan Soylu detayları açıkladı Diyarbakır Mardin yolu üzeri canlı hayvan borsası yanında yolun sağ tarafına park etmiş halde bekleyen bombalı araç, polis çevik kuvvet aracının geçtiği sırada patlatıldı. Patlama nedeniyle 1 sivil 8 polis memuru yaralandı. 112, İtfaiye ve özel harekat olay yerine sevk edildi. Olayla ilgili 5 kişinin gözaltında olduğunu açıklayan Bakan Soylu, "Sorgulanan kişi aracı buraya getirdiğini ve bombayı bıraktığını kabul etti. 2004 yılında kardeşi terör örgütündeyken güvenlik güçlerimiz tarafından etkisiz hale getirilen birisi. 5 kişi şu anda gözaltında, hem araçta beraber olduğu hem de diğer yardım/yataklık eden kişiler. Operasyonumuz genişleyerek devam edecektir" ifadelerini kullandı.
16.12.2022 Gündem
Diyarbakır'da polis servisine bombalı saldırı: 2 kişi gözaltında
Diyarbakır'da polis servisine bombalı saldırı: 2 kişi gözaltında Diyarbakır Mardin yolu üzeri canlı hayvan borsası yanında yolun sağ tarafına park etmiş halde bekleyen bombalı araç, polis çevik kuvvet aracının geçtiği sırada patlatıldı. Patlama nedeniyle 8 polis memuru yaralandı. 112, İtfaiye ve özel harekat olay yerine sevk edildi. Bakan Soylu yaralanan polis memurlarının tedbiren hastaneye götürüldüğünü ve olayın faili olduğu değerlendirilen iki kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
16.12.2022 Gündem
Terörist Delil Hıso yakalandı!
Terörist Delil Hıso yakalandı! İzmir Adliyesine yönelik 5 Ocak 2017'de terör örgütü PKK/KCK mensuplarınca düzenlenen, polis memuru Fethi Sekin ile adliye personeli Musa Can'ın şehit olduğu saldırıda kullanılan bomba ve tüfek fişeklerini temin ettiği belirlenen Suriye uyruklu şüpheli yakalandı.
12.10.2021 Gündem
Terör eylemleriyle ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu
Terör eylemleriyle ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu İçişleri Bakanlığı, "2021 yılında güvenlik güçlerimizin istihbari çalışması, tedbirleri ve dikkati sayesinde 130 terör eylemi engellendi" açıklamasını yaptı.
13.09.2021 Gündem
ABD'den son dakika Afganistan açıklaması: Gerekirse saldırırız
ABD'den son dakika Afganistan açıklaması: Gerekirse saldırırız ABD Merkez Kuvvetler Komutanı General Kenneth F. McKenzie, Pentagon'da düzenlenen basın toplantısında, Afganistan'ın başkenti Kabil'de gerçekleştirilen saldırılarda, 12 ABD askerinin öldüğü bilgisini teyit ederken, 15 askerin de yaralandığını açıkladı. Televizyonlardan canlı yayınlanan basın toplantısı bitmek üzereyken terör örgütü DEAŞ havalimanı saldırısını üstlendi. DEAŞ tehdidinin kendilerine engel olmayacağını belirterek, gerekirse DEAŞ'a saldıracaklarını söyledi. Amerikalı general teröristlerin asıl hedefinin uçağa binmek olduğunu bildiklerini de ifade etti.
26.08.2021 Dünya
Diyarbakır'da bombalı araçla eylem hazırlığı böyle önlendi
Diyarbakır'da bombalı araçla eylem hazırlığı böyle önlendi Diyarbakır'da, bombalı araçla eylem hazırlığındaki terörist, polis ekiplerinin istihbari çalışması sonucu engellendi. Eylem hazırlığındaki terörist gözaltına alınırken, bomba imha uzmanlarınca patlayıcının imha anı ise kameraya yansıdı.
27.05.2021 Gündem
Suriye'de 'sivillerin hedef alındığı' iddiasına yalanlama
Suriye'de 'sivillerin hedef alındığı' iddiasına yalanlama Suriye'nin kuzeyinde sivillerin hedef alındığı iddiasının gerçeği yansıtmadığı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) tek hedefinin teröristler olduğu bildirildi.
8.04.2021 Gündem
Ankara'da DEAŞ operasyonu! Saklandığı örgüt evinde...
Ankara'da DEAŞ operasyonu! Saklandığı örgüt evinde... Irak'taki çatışma bölgelerinde bulunan ve bombalı araç hazırlığı gibi eylemlere yardım ettiği tespit edilen bir terörist, istihbarat ve terör birimlerinin ortak operasyonuyla Ankara'da saklandığı evde yakalandı.
3.01.2021 Gündem
Kayseri patlaması şehitleri, davası ve faili! 17 Aralık 2016 Kayseri patlamasını kim yaptı, nasıl oldu? Kayseri patlaması 2016'da yaşananlar...
Kayseri patlaması şehitleri, davası ve faili! 17 Aralık 2016 Kayseri patlamasını kim yaptı, nasıl oldu? Kayseri patlaması 2016'da yaşananlar... 17 Aralık 2016 Kayseri patlaması, çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan halk otobüsünün bomba yüklü araçla patlatılmasıdır. Saldırıda 15 asker şehit olurken, halk otobüsü şoförü Eroğlu ile 54 asker de yaralandı. Peki, 17 Aralık 2016 Kayseri patlamasını kim yaptı? Kayseri patlaması anılırken davanın durumu ve fail hakkında da aramalar arttı. İşte 17 Aralık 2016 Kayseri patlaması ve şehitleri…
17.12.2020 Gündem
Rasulayn'daki bombalı araç saldırısında 2 asker şehit oldu
Rasulayn'daki bombalı araç saldırısında 2 asker şehit oldu İçişleri Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde bulunan Suriye'nin Rasulayn ilçesinde yol kontrol noktasına terör örgütü PKK/YPG tarafından düzenlenen bombalı saldırıda 2 askerin şehit olduğunu, 8 askerin de yaralandığını bildirildi.
10.12.2020 Gündem
Afganistan’da bombalı araç saldırısı! Çok sayıda ölü...
Afganistan’da bombalı araç saldırısı! Çok sayıda ölü... Afganistan’ın Gazne kentinde düzenlenen bombalı araç saldırısında 23 kişinin yaşamını yitirdiği, 16 kişinin yaralandığı bildirildi.
29.11.2020 Dünya
Afrin'de bombalı araç patlatıldı: 2 ölü, 17 yaralı
Afrin'de bombalı araç patlatıldı: 2 ölü, 17 yaralı Hatay Valiliği, Suriye'de Afrin merkezdeki Azez yolunda bombalı aracın patlatılması sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 17 kişinin de yaralandığını açıkladı.
24.11.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a sert tepki:  Zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a sert tepki: Zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadir Has Stadyumu'nda düzenlenen AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Macron denen zatın İslam ile derdi nedir? Müslümanlar ile olan derdi nedir? Macron'un zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var. İnanç özgürlüğünden anlamayan ve kendi ülkesinde yaşayan milyonlarca farklı inanç mensubuna farklı davranan bir devlet başkanına ne denilebilir?" dedi.
24.10.2020 Siyaset
Resulayn'da bomba yüklü araçla saldırı: 6 ölü, 3 yaralı
Resulayn'da bomba yüklü araçla saldırı: 6 ölü, 3 yaralı Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında bulunan Suriyenin Resulayn kentinde, bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
26.09.2020 Dünya
Hatay Valiliği'nden Afrin'deki terör saldırısına ilişkin açıklama
Hatay Valiliği'nden Afrin'deki terör saldırısına ilişkin açıklama Hatay Valiliği'nden Afrin'deki terör saldırısına ilişkin, "9 sivilin hayatını kaybettiği, 43 sivilin ise çeşitli yerlerinden yaralandığı olayla ilgili araştırma ve kimlik tespitine yönelik çalışmalarımız devam etmektedir." açıklaması yapıldı.
14.09.2020 Gündem
İdlib'de Türk-Rus devriye konvoyuna bombalı saldırı
İdlib'de Türk-Rus devriye konvoyuna bombalı saldırı Yerel kaynaklar, şiddetli patlamanın ardından üç Rus askerinin ciddi şekilde yaralandığını bildiriyor.
14.07.2020 Gündem
MSB duyurdu! Vurarak durdurdular
MSB duyurdu! Vurarak durdurdular MSB: Kahraman Komandolarımız, Barış Pınarı bölgesinde masum sivillerin olduğu bölgede patlatılmak istenen PKK/YPG terör örgütüne ait kamyoneti vurarak durdurdu. Bomba yüklü olduğu anlaşılan kamyonetin boş arazide infilak etmesiyle büyük bir facia önlenmiş oldu.
25.06.2020 Gündem
YPG/PKK tehdit ettiği sivilleri bombalı araç eylemi için  kullanıyor
YPG/PKK tehdit ettiği sivilleri bombalı araç eylemi için kullanıyor Terör örgütü YPG/PKK'nın Suriye'nin Rakka ilindeki sivilleri Barış Pınarı bölgesine bombalı araç göndermek için kullandığı ortaya çıktı. Örgütün çocuklarına zarar vermekle tehdit ettiği bir sivil, bomba yüklü aracı Tel Abyad'a sokarken teslim olunca örgütün planı ifşa edildi.
27.04.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum! AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şubat sonuna kadar rejimi Soçi muhtırası sınırları dışına, gözlem noktalarının gerisine çıkartmakta kararlı olduklarını bildirerek "Bunun için karada ve havada her ne gerekiyorsa çekinmeden, tereddüt etmeden, hiçbir oyalamaya meydan vermeden bunu yapacağız. Bugün itibariyle İdlib'de Soçi anlaşmasına bağlı kalmadan Rejim güçlerini her yerden vuracağımızı buradan ilan ediyorum" dedi.
12.02.2020 Siyaset
MSB: Gözlem noktaları görevlerine devam edecek...
MSB: Gözlem noktaları görevlerine devam edecek... Milli Savunma Bakanlığı "Yapılacak her türlü saldırıya misliyle karşılık verilecek, gözlem noktalarımız görevlerine devam edecektir.Birliklerimizle ilgili bir sıkıntı yok" açıklaması yaptı. Bakanlık Pençe harekatında da 174 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
7.02.2020 Siyaset
Terör örgütü Afrin'de okul ve camiye füzeyle saldırdı!
Terör örgütü Afrin'de okul ve camiye füzeyle saldırdı! Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelen açıklama şöyle; "PKK/YPG'nin Afrin merkezdeki iki okul ve bir camiye Grad füzesiyle yaptığı saldırıda 1 öğrenci hayatını kaybetti, 7 öğrenci yaralandı."
4.02.2020 Gündem
Terör örgütünün lider kadrosu korkudan sürekli yer değiştiriyor
Terör örgütünün lider kadrosu korkudan sürekli yer değiştiriyor Terör örgütü PKK’nın lider kadrosunda yer alan Murat Karayılan, Cemil Bayık, Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin’i, TSK ve MİT’in yakın takibi nedeniyle yakalanma korkusu sardığı öğrenildi. DHA’nın güvenlik kaynaklarından edindiği bilgilere göre, Karayılan, Bayık ve Hüseyin’in de aralarında olduğu üst düzey yöneticiler, yakalanmamak için ağırlıklı olarak Irak, Suriye ve İran arasında sürekli yer değiştiriyor.
18.01.2020 Gündem
Barış Pınarı Harekatı şehitleri son yolculuklarına uğurlandı!
Barış Pınarı Harekatı şehitleri son yolculuklarına uğurlandı! Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde, 'Barış Pınarı Harekatı' bölgesinde, PKK/YPG'li teröristlerin, yol kontrolü sırasında bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit olan askerler son yolculuklarına uğurlandı.
17.01.2020 Gündem
Bakan Akar'dan taziye mesajı!
Bakan Akar'dan taziye mesajı! Milli Savunma Bakanı Akar, şehit askerler için taziye mesajı yayımladı.
17.01.2020 Gündem
Acı haber! 3 askerimiz şehit düştü
Acı haber! 3 askerimiz şehit düştü Milli Savunma Bakanlığınca (MSB), Barış Pınarı Harekat Bölgesi'nde bombalı araç saldırısı sonucu biri binbaşı 3 askerin şehit olduğunu bildirildi.
17.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bombalı Araç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bombalı araç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.