Bomba Paniği

Bomba Paniği

Son dakika bomba paniği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bomba paniği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bomba paniği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bomba Paniği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bomba paniği gelişmeleri de dahil olmak üzere 433 bomba paniği haberi bulunmuştur. Tüm bomba paniği haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da bomba paniği!
İstanbul'da bomba paniği! Çağlayan’da tadilat yapılan bir binanın girişindeki şüpheli çanta içerisinde patlayıcıya benzer bir madde görülmesi üzerine polis alarma geçti. Bomba imha uzmanlarının yaptığı incelemelerde şüpheli çantada el bombası olduğu belirlendi. Etkisiz hale getirilen el bombası, incelenmek üzere emniyete götürüldü.
6.06.2022 Gündem
Canlı bomba paniği yaşatmıştı! Eşi ayrıldığı için sesini duyurmak istediğini iddia etti
Canlı bomba paniği yaşatmıştı! Eşi ayrıldığı için sesini duyurmak istediğini iddia etti Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde üzerinde kablolar ile kendisine canlı bomba görüntüsü verip tekbir getiren ve vurularak etkisiz hale getirilen Ümit Koçyiğit (32), tedavisinin ardından tutuklandı. Terör bağlantısı bulunmayan Koçyiğit, amacının korku veya panik yaratmak değil sadece eşi ile ayrıldığı için sesini duyurmak olduğunu ileri sürdü.
30.05.2022 Gündem
Bomba paniği! Uçak Trabzon Havalimanı’na acil iniş yaptı
Bomba paniği! Uçak Trabzon Havalimanı’na acil iniş yaptı Trabzon seferini yapan Al Jazeera Havayolları'na ait yolcu uçağı havadayken bomba ihbarı yapıldı. Trabzon Havalimanı'na acil iniş yapan uçaktaki yolcular tahliye edildikten sonra bomba imha uzmanı ekipler, uçakta arama başlattı.
7.10.2021 Gündem
Ukrayna'da canlı bomba paniği!
Ukrayna'da canlı bomba paniği! Son dakika haberi... Ukrayna'nın başkenti Kiev'de, el bombasıyla hükümet binasına giren kişi yakalandı.
4.08.2021 Dünya
Durakta bomba paniği! Fünye ile patlatıldı içinden çıkanlar şok etti
Durakta bomba paniği! Fünye ile patlatıldı içinden çıkanlar şok etti Çanakkale’de bir otobüs durağında bomba paniği yaşandı. Fünye ile patlatılan valizden çıkanlar şaşkınlık yarattı. Bir süre sonra olay yerine gelen valiz sahibi ise gördükleri karşısında şok oldu.
16.07.2021 Gündem
İstanbul'da canlı bomba paniği! 'Üzerimde bomba var' diyerek...
İstanbul'da canlı bomba paniği! 'Üzerimde bomba var' diyerek... Ümraniye’de bir otobüs firmasına ait terminalde canlı bomba paniği yaşandı. Terminalde, otobüsün yanına gelen kasklı bir kişi, "üzerimde bomba" deyince polisi alarma geçirdi. Polis, şüphelinin etrafını çevreleyerek önlem aldı. Şüpheli polis ekiplerince etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.
17.11.2020 Gündem
Almanya'da bomba paniği!
Almanya'da bomba paniği! Almanya'nın Potsdam şehrinde bomba şüphesi nedeniyle alarm verildi. Polis güvenlik önlemleri aldı ve 5 mahkeme binasını tahliye etti.
11.01.2019 Dünya
Bombacı yakalandı
Bombacı yakalandı ABD polisi, seçimlere 2 hafta kala Başkan Trump muhaliflerine gönderilen bombalı paketlerin peşine düştü. 3 günde gönderilen 12 bombalı paketle ilgili Trump destekçisi bir kişi gözaltına alındı
26.10.2018 Dünya
Son dakika... Her yerden bomba haberi! ABD dahil kimse güvende değil!
Son dakika... Her yerden bomba haberi! ABD dahil kimse güvende değil! Yunanistan Dışişleri Bakanlığı, gönderilen şüpheli paket yüzünden tahliye edildi. Öte yandan ABD'den de yine şüpheli paket haberleri geliyor. Son dakika haberine göre, Florida Eyaleti'nde Senatör Booker'e şüpheli paker yollandı. Ayrıca, New York Polis Departmanı, Manhattan'da bulunan şüpheli bir paketi incelediklerini açıkladı.
26.10.2018 Dünya
Son dakika: ABD şokta, bir bomba alarmı daha
Son dakika: ABD şokta, bir bomba alarmı daha ABD'nin New York kentinde aktör Robert De Niro'nun sahibi olduğu restorana şüpheli bir paketin gönderildiği bildirildi.
25.10.2018 Dünya
Trump'tan  patlayıcı madde içeren paketler gönderenleri yakalama  sözü
Trump'tan patlayıcı madde içeren paketler gönderenleri yakalama sözü ABD Başkanı Donald Trump, eski ABD Başkanları Barack Obama ve Bill Clinton'ın evleriyle CNN'in New York ofisi dahil olmak üzere birçok adrese içinde patlayıcı madde bulunan paketler gönderilmesinin arkasındakileri yakalama sözü verirken, medyaya "düşmanca" tavrına son vermesi çağrısında bulundu.
25.10.2018 Dünya
Fenerbahçe maçında bomba paniği!
Fenerbahçe maçında bomba paniği! Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın Olimpiakos'u deplasmanda 63-54 yendiği maçta bomba paniği yaşandı.
24.10.2018 Basketbol
Hollanda'da uçakta bomba paniği!
Hollanda'da uçakta bomba paniği! Hollanda'nın Eindhoven Havalimanı'ndan İskoçya'nın Eddinburg Havalimanı'na gitmeye hazırlanan uçaktaki yolcuların bomba ihbarı üzerine tahliye edilmesi, uçuşlarda aksamalara neden oldu
9.07.2018 Dünya
Almanya'da okulda bomba paniği
Almanya'da okulda bomba paniği Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletine bağlı Dortmund şehrindeki bir okul bomba alarmı verilmesi üzerine boşaltıldı.
19.06.2018 Dünya
Son dakika: İstanbul'da okulda bomba paniği
Son dakika: İstanbul'da okulda bomba paniği Esenler'de "bomba" paniğinin yaşandığı ilkokulda eski bir el bombası bulundu.
11.05.2018 Gündem
Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bomba paniği
Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bomba paniği Isparta’da vatandaşlar tarafından bomba şüphesiyle polise haber verilen valiz paniğe neden oldu
20.03.2018 Gündem
Akıl almaz görüntü! Böyle izlediler
Akıl almaz görüntü! Böyle izlediler Edirne’de, bomba sanılan şüpheli karton kutu boş çıktı. Çevrede bulunan bir grup gencin rahat tavırları ve çekirdek yiyerek olayı izlemesi dikkat çekti
14.03.2018 Yaşam
Sofya Havaaalanı'nda bomba paniği!
Sofya Havaaalanı'nda bomba paniği! Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da bulunan havaalanında iki terminal bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı.
10.01.2018 Dünya
Moskova'da bomba paniği!
Moskova'da bomba paniği! Rusya'nın başkenti Moskova'da Kanasnki, Leningradiski ve Yaraoslavski tren istasyonları için yapılan bomba ihbarı paniğe neden oldu.
6.01.2018 Dünya
İsimsizler 22. bölümde büyük operasyon hazırlığında!
İsimsizler 22. bölümde büyük operasyon hazırlığında! İsimsizler 22. yeni bölümde İstanbul'da yaşanacak olan terör saldırısına karşı büyük operasyon düzenlenecek. İsimsizler yeni bölümünde canlı bomba paniği izleyiciyi heyecanlandıracak. İsimsizler yeni bölümde Handan'ın sakladığı sır ne?
29.09.2021 Gündem
Rusya'da alarm! Binlerce kişi tahliye edildi
Rusya'da alarm! Binlerce kişi tahliye edildi Rusya'nın başkenti Moskova'da Bolshoi Tiyatrosu yakınlarında polise bomba ihbarı yapıldı.
5.11.2017 Dünya
Havada bomba paniği! Savaş jetleri havalandı
Havada bomba paniği! Savaş jetleri havalandı Litvanya'dan İngiltere'nin başkenti Londra'ya seyahat eden bir yolcu uçağına yapılan bomba ihbarı büyük bir panik yarattı.
4.10.2017 Dünya
Polis bombacıyı serbest bırakmış
Polis bombacıyı serbest bırakmış Londra Metrosu’na yönelik bombalı saldırının zanlısı olarak gözaltına alınan mülteci gencin, 2 hafta önce saldırının gerçekleştiği Parsons Green İstasyonu’nda gözaltına alındığı, ancak daha sonra serbest bırakıldığı ortaya çıktı
17.09.2017 Dünya
AVM'de bomba paniği! Giriş çıkış kapatıldı
AVM'de bomba paniği! Giriş çıkış kapatıldı Esenyurt'ta bir AVM'ye yapılan bomba ihbarı nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı. AVM'ye giriş çıkışlar kapatıldı.
29.09.2021 Gündem
Metrobüs durağında bomba paniği
Metrobüs durağında bomba paniği İstanbul Sefaköy metrobüs durağında bomba var diyerek koşan kız öğrenci paniğe neden oldu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bomba Paniği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bomba paniği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.