Bobo

Bobo

Son dakika Bobo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bobo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bobo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bobo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bobo gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.445 bobo haberi bulunmuştur. Tüm bobo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Felipe Melo açıkladı: Alex de Souza'yla konuştuk Türkiye'de maç yapacağız
Felipe Melo açıkladı: Alex de Souza'yla konuştuk Türkiye'de maç yapacağız Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsıldı. Türkiye'yi derinden etkileyen deprem sonrası futbol camiasının önemli isimleri tek yürek oldu.
10.02.2023 Süper Lig
Yonca Evcimik başına gelen talihsiz kazayı anlattı!
Yonca Evcimik başına gelen talihsiz kazayı anlattı! Hayvan sevgisi ile bilinen ünlü şarkıcı, Yonca Evcimik, önceki gün Ortakent’de bir mekanda masaj yaptırırken görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden şarkıcı, kavga eden sokak köpeklerini ayırmaya çalışırken başına gelenleri anlattı.
3.07.2022 Magazin
Ebeveynlere 'şiddet içerikli oyunlara karşı' uyarılar
Ebeveynlere 'şiddet içerikli oyunlara karşı' uyarılar Doç. Dr. Yavuz, şiddet içerikli video ve oyunların çocuklar üzerinde olumsuz etkileri olmakla birlikte asıl koruyucu ve belirleyici olanını çocuğun sağlıklı sosyal ilişkilere sahip olması ve başka ilgi alanlarının da bulunması olduğunu söyledi.
19.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Braga - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? şifresiz mi?
Braga - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? şifresiz mi? Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam deplasmanda Portekiz ekibi Braga ile karşılaşacak. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı üç maçı da kaybeden Beşiktaş hem ilk galibiyetini almak istiyor. Hem de rakibinden kaybettiği rövanşı almanın peşinde. Beşiktaş'ta bu önemli maç öncesi bir çok eksik bulunuyor. Hastalığı nedeniyle teknik direktör Abdullah Avcı Braga deplasmanında takımını yalnız bırakacak. Ayrıca Beşiktaş'ta Burak Yılmaz, Atiba, Ruiz, Diaby, NKoudou ve Gökhan Gönül, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Braga maçının kadrosuna alınmadı. Peki, Braga - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?
7.11.2019 Beşiktaş
Beşiktaş - Wolverhampton maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Beşiktaş - Wolverhampton maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi K Grubu ikinci maçında temsilcimiz Beşiktaş İngiliz ekibi Wolverhampton ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de kötü günler geçiren Beşiktaş Vodafone Park'ta taraftarının desteği ile rakibini eli boş göndermek istiyor. Peki, Beşiktaş - Wolverhampton maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
3.10.2019 Beşiktaş
Sergen Yalçın: "Ozan Tufan'ı istiyoruz"
Sergen Yalçın: "Ozan Tufan'ı istiyoruz" Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında evinde Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Aytemiz Alanyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın, Ozan Tufan'ı Fenerbahçe'den istediklerini açıkladı.
22.12.2018 Fenerbahçe
Lider Başakşehir'e Alanya çelmesi: 1-1
Lider Başakşehir'e Alanya çelmesi: 1-1 Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir, ilk yarının son maçında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı ve puanını 35'e yükselterek devreyi lider bitirdi. Alanyaspor ise ilk yarıyı 18 puanla tamamladı.
22.12.2018 Başakşehir
Alanyaspor yenilgiye rağmen turladı: 2-1
Alanyaspor yenilgiye rağmen turladı: 2-1 Spor Toto Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor, deplasmanda Kahramanmaraşspor'a 2-1 yenilmesine rağmen Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükseldi.
19.12.2018 Alanyaspor
Hasan Çavuşoğlu'ndan F.Bahçe örneği...
Hasan Çavuşoğlu'ndan F.Bahçe örneği... Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Altı üstü diye bir şey yok. Akhisar - Fenerbahçe maçında bunu gördük. Bu yıl çok zor ve farklı bir ligdeyiz. Rizespor yukarı çıkmaya çalışacak. Bizim için de zor maç” dedi.
10.12.2018 Alanyaspor
Alanyaspor gol yağdırdı! Maçta tam 9 gol...
Alanyaspor gol yağdırdı! Maçta tam 9 gol... Ziraat Türkiye Kupası 5'inci tur ilk maçında Aytemiz Alanyaspor sahasında TFF 2'nci Lig takımlarından Kahramanaraşspor’u 7-2 mağlup etti.
4.12.2018 Alanyaspor
Quaresma rekor peşinde!
Quaresma rekor peşinde! Siyah-Beyazlı takımın Avrupa kupalarındaki en golcü oyuncusu sıralamasında Oktay Derelioğlu, 14 golle önde bulunuyor.
8.11.2018 Beşiktaş
Alanyaspor, turu 3 golle aldı!
Alanyaspor, turu 3 golle aldı! Ziraat Türkiye Kupası 4.turunda Süper Lig temsilcisi Aytemiz Alanyaspor, deplasmanda 3.Lig ekibi Altındağ Belediye Spor'u 3-1 yenerek bir üst tura yükseldi.
31.10.2018 Alanyaspor
Mert Nobre: "Türkiye'de teknik direktörlük yapmak istiyorum"
Mert Nobre: "Türkiye'de teknik direktörlük yapmak istiyorum" Gençlerbirliği'nin tecrübeli golcüsü Mert Nobre, çarpıcı açıklamalarda bulundu ve Türkiye'de teknik direktörlük yapmak istediğini belirtti.
20.10.2018 TFF 1.Lig
CANLI! Malmö - Beşiktaş
CANLI! Malmö - Beşiktaş Beşiktaş I Grubu'nda İsveç ekibi Malmö'ye konuk oluyor.
4.10.2018 Beşiktaş
CANLI! Kadıköy'de dev derbi!
CANLI! Kadıköy'de dev derbi! Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında sahasında Beşiktaş'la karşılaşıyor.
24.09.2018 Fenerbahçe
Galatasaray Alanyaspor'a gol yağdırdı! Tam 6 gol...
Galatasaray Alanyaspor'a gol yağdırdı! Tam 6 gol... Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray, ligin son sırasında yer alan Aytemiz Alanyaspor'u 6-0 mağlup ederek liderliğe yükseldi. Akdeniz temsilcisi ise henüz puanla tanışamadı.
27.08.2018 Galatasaray
Galatasaray - Aytemiz Alanyaspor
Galatasaray - Aytemiz Alanyaspor Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor.
27.08.2018 Galatasaray
Alanyaspor - Ankaragücü: 0-2
Alanyaspor - Ankaragücü: 0-2 Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Ankaragücü, Aytemiz Alanyaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti.
19.08.2018 Alanyaspor
Beşiktaş'ın, Avrupa'daki 208.sınavı
Beşiktaş'ın, Avrupa'daki 208.sınavı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında yarın Avusturya temsilcisi LASK Linz'e konuk olacak Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 208. maçına çıkacak.
15.08.2018 Beşiktaş
Ligin ilk haftasına 'VAR' damga vurdu!
Ligin ilk haftasına 'VAR' damga vurdu! Spor Toto Süper Lig'de bu sezon uygulanmaya başlanan Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi, ilk hafta maçlarına damga vurdu.
14.08.2018 Süper Lig
Akdeniz ekipleri tat vermedi...
Akdeniz ekipleri tat vermedi... Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonu birinci haftasında Akdeniz ekipleri Antalyaspor ve Alanyaspor ilk haftayı puansız kapattı.
14.08.2018 Antalyaspor
Sivasspor 3 puanla başladı!
Sivasspor 3 puanla başladı! Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayan Demir Grup Sivasspor, rakibini 1-0 mağlup ederek sezonu 3 puanla açtı.
11.08.2018 Sivas Spor
Beşiktaş - LASK Linz
Beşiktaş - LASK Linz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Avusturya temsilcisi LASK Linz'i konuk ediyor.
9.08.2018 Beşiktaş
Emre Akbaba attı, Alanyaspor kazandı
Emre Akbaba attı, Alanyaspor kazandı Spor Toto Süper Lig ekiplerini karşı karşıya getiren hazırlık maçında Alanyaspor, Antalyaspor'u 2-0 yendi.
5.08.2018 Antalyaspor
Aytemiz Alanyaspor FK Sabah ile yenişemedi
Aytemiz Alanyaspor FK Sabah ile yenişemedi AYTEMİZ Alanyaspor hazırlık maçında Azerbaycan'ın FK Sabah takımıyla 1-1 berabere kaldı.
29.07.2018 Alanyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Bobo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bobo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.