Alex De Souza

Alex De Souza

Son dakika Alex de Souza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alex de Souza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alex de Souza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alex De Souza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alex de souza gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.400 alex de souza haberi bulunmuştur. Tüm alex de souza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı Sarı-lacivertli kulübün efsane futbolcuların heykelleri, yer değişikliği kararı sonrasında sökülerek depoya kaldırıldı.
14.04.2024 Fenerbahçe
Kadıköy Yoğurtçu Parkı'ndaki Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı! İşte nedeni? 5. heykel geliyor
Kadıköy Yoğurtçu Parkı'ndaki Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı! İşte nedeni? 5. heykel geliyor Fenerbahçe'nin efsanevi isimleri Lefter Küçükandonyanis, Can Bartu ve Alex De Souza'nın Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nda bulunan heykelleri, bulundukları yerden kaldırıldı.
2.04.2024 Fenerbahçe
Christoph Daum'dan olay sözler: Ali Koç için Allah'a dua ediyorum
Christoph Daum'dan olay sözler: Ali Koç için Allah'a dua ediyorum Türkiye'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor'u çalıştıran efsane teknik direktör Christoph Daum çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Alman çalıştırıcı, Ali Koç ve Sergen Yalçın hakkında da konuştu. İşte detaylar...
20.11.2023 Fenerbahçe
F.Bahçe'de gol kralı oldu İnternacional'de neredeyse şutu yok
F.Bahçe'de gol kralı oldu İnternacional'de neredeyse şutu yok Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra Brezilya ekibi İnternacional'e transfer olan Enner Valencia 4 maçta 0 çekti.
1.08.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'tan Alex de Souza'yı kıskandıracak 10 numara! 127 milyon euro bonservis bedeli...
Ali Koç'tan Alex de Souza'yı kıskandıracak 10 numara! 127 milyon euro bonservis bedeli... Joao Pedro, Arao, Gustavo Henrique, Rossi gibi futbolcularla yollarını ayırmak için oyuncuların menajerlerine talimat veren Fenerbahçe yönetimi Cengiz Ünder haricinde Alex de Souza'yı unutturacak dünyaca ünlü bir 10 numarayı renklerine bağlamak için harekete geçti. İşte Sarı Lacivertli cephede yaşanan sıcak gelişmeler...
30.07.2023 Fenerbahçe
Aykut Kocaman, İsmail Kartal, Volkan Demirel... İşte 3 hocanın artıları ve eksileri
Aykut Kocaman, İsmail Kartal, Volkan Demirel... İşte 3 hocanın artıları ve eksileri Jorge Jesus'la yolların ayrılmasından sonra 3 yerli teknik adamı gündemine alan Fenerbahçe'de Aykut Kocaman, İsmail Kartal ve Volkan Demirel'in artı-eksi yönleri oldukça dikkat çekti.
19.06.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Alex de Souza etkisi yaratacak! Coutinho sürprizi
Fenerbahçe'de Alex de Souza etkisi yaratacak! Coutinho sürprizi Joao Pedro'dan beklenen verimi alamayan ve oyuncunun menajerine 'kendinize yeni bir kulüp bulun' talimatı veren Fenerbahçe yönetimi Brezilyalı süper star Coutinho'ya talip oldu. 10 numaralı yıldızı kiralamak için çalışmalara başlayan Ali Koç'un görüşmelere başladığı belirtilirken, Continho'nun da Süper Lig'de oynamaya sıcak baktığı bildirildi.
18.06.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Alex de Souza dönemi... İkili ilk transferini yaptı bile
Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Alex de Souza dönemi... İkili ilk transferini yaptı bile Fenerbahçe'de son dakika... Ziraat Türkiye Kupası finalinden sonra Portekizli teknik adam Jorge Jesus'la yollarını ayıracak olan Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Alex de Souza dönemi başlıyor. Sarı Lacivertli kulübü yakından takip eden Ahmet Konanç Samandıra'da yaşanan son dakika gelişmesini duyururken, Konanç'ın 4 transfer haberi vermesi ise büyük dikkat çekti.
9.06.2023 Fenerbahçe
Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, nereli, neden öldü? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Öztuna hangi takımlarda oynadı?
Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, nereli, neden öldü? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Öztuna hangi takımlarda oynadı? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ergun Öztuna hayatını kaybetti. Süper Lig'de Fenerbahçemizin ilk golünü kaydeden, 1957’de İstanbul Ligi’ni kazanan Futbol Takımımıza şampiyonluğu getiren maçta 3. golü atan Ergun Öztuna, Fenerbahçe'nin 103 golle şampiyon olduğu 1988-1989 sezonunda teknik direktör Todor Veselinovic'in yardımcılığını da üstlendi. Peki, Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, neden öldü, hastalığı ne?
24.05.2023 Futbol
Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü ile ilgili menajerinden açıklama! Ayrılık olacak mı?
Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü ile ilgili menajerinden açıklama! Ayrılık olacak mı? Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak olan Enner Valencia'nın menajeri Chalo Vargas, oyuncunun geleceğiyle ilgili açıklama yaptı.
23.05.2023 Fenerbahçe
Ön sözleşme imzalandı! Enner Valencia Internacional'da
Ön sözleşme imzalandı! Enner Valencia Internacional'da Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Ekvadorlu yıldız Enner Valencia, Internacional ile ön sözleşme imzaladı.
9.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe’nin efsanesi Alex de Souza ile yollar ayrılabilir
Fenerbahçe’nin efsanesi Alex de Souza ile yollar ayrılabilir Ülkesinde teknik direktörlük kariyerine başlayan Alex De Souza, ocak ayından bu yana çalıştırdığı Avai FC’de beklentilerin altında kaldı. Avai FC yönetimi, takımdaki geleceği tartışılmaya başlanan 45 yaşındaki teknik direktörün görevine son vermeyi düşünüyor.
30.04.2023 Şampiy10
Jorge Jesus'tan sonra Enner Valencia'da mı Brezilya'ya gidiyor?
Jorge Jesus'tan sonra Enner Valencia'da mı Brezilya'ya gidiyor? İnternacional'in peşinden koştuğu Enner Valencia, yeni sözleşme konusunda Fenerbahçe ile henüz resmi bir anlaşmaya varamadı.
27.03.2023 Fenerbahçe
Arada 700 bin euro fark var! Enner Valencia teklifi ortaya çıktı
Arada 700 bin euro fark var! Enner Valencia teklifi ortaya çıktı Fenerbahçe ile yeni sözleşme konusunda masaya oturan Enner Valencia'nın yıllık 2,5 milyon euro istediği ortaya çıktı.
26.03.2023 Fenerbahçe
Alanya'da 4 gol 2 penaltı 1 kırmızı! Enner Valencia Alex de Souza'nın rekorunu kırdı
Alanya'da 4 gol 2 penaltı 1 kırmızı! Enner Valencia Alex de Souza'nın rekorunu kırdı Süper Lig'in 26.haftasında Konya deplasmanından eli boş dönen Galatasaray'ın puan kaybından ardından Alanyaspor karşısında özellikle ikinci yarıda son derece etkili bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, Enner Valencia'nın 2, Emre Mor'un attığı golle Akdeniz ekibini 3-1 yendi... İşte Alanyaspor-Fenerbahçe maçının perde arkası...
19.03.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Alex de Souza'nın izlerini sildirecek transfer!
Galatasaray'dan Alex de Souza'nın izlerini sildirecek transfer! Daha şimdiden gelecek sezonun kadro mühendisliğini yapmaya çalışan Galatasaray'a İngiltere'den güzel haber geldi. Dünyaca ünlü yıldızın hocasıyla konuşup takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu belirtilirken, yaşanan flaş gelişmenin ardından Sarı Kırmızılı yönetimin 31 yaşındaki süper starı Mertens'in yerine transfer etmeyi planladığı bildirildi.
4.03.2023 Galatasaray
Aykut Kocaman, Alex de Souza, Diagne... Valencia hepsini silecek
Aykut Kocaman, Alex de Souza, Diagne... Valencia hepsini silecek Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Enner Valencia attığı gollerle kulüp tarihinde rekora koşuyor.
4.03.2023 Fenerbahçe
Alex de Souza, Aurelio ve Baroni'nin bütün özellikleri onda var! Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü 8 numara
Alex de Souza, Aurelio ve Baroni'nin bütün özellikleri onda var! Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü 8 numara 8 numara arayışlarına devam eden ve Naby Keita, Mahmoud Dahoud gibi isimlerle ilgilenen Fenerbahçe'nin aslında bambaşka bir yıldızla görüşmelere başladığı öğrenildi. Kariyerinde Barcelona, Bayern Münih, Liverpool formaları giyen Brezilya asıllı orta sahanın Süper Lig'e gelmeye sıcak baktığı anlaşılırken, Ali Koç'un bu transferi Zajc'ın yerine düşündüğü ifade edildi.
28.02.2023 Fenerbahçe
Şampiyonluk adına yeni Alex de Souza! Aubameyang, Martial derken Fenerbahçe...
Şampiyonluk adına yeni Alex de Souza! Aubameyang, Martial derken Fenerbahçe... Devre arası transfer döneminin 5 Mart'a kadar uzatılmasının ardından çalışmalarına tam gaz devam eden Fenerbahçe kalitesi tartışılmayacak bir golcü için arayışlarını sürdürüyor. Süper star Aubameyang ve Fransız yıldız Martial'i gündemine alan Sarı Lacivertli kulübün aslında Brezilyalı yıldızın peşine düştüğü anlaşılırken, Premier Lig devinin de bu ayrılığa sıcak baktığı bildirildi.
20.02.2023 Fenerbahçe
Felipe Melo açıkladı: Alex de Souza'yla konuştuk Türkiye'de maç yapacağız
Felipe Melo açıkladı: Alex de Souza'yla konuştuk Türkiye'de maç yapacağız Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsıldı. Türkiye'yi derinden etkileyen deprem sonrası futbol camiasının önemli isimleri tek yürek oldu.
10.02.2023 Süper Lig
Mahrez, Modric, İcardi, Alex de Souza, Talisca... Spor camiasından Türkiye'ye deprem mesajları
Mahrez, Modric, İcardi, Alex de Souza, Talisca... Spor camiasından Türkiye'ye deprem mesajları Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 4.17'de 7,4 büyüklüğünde deprem olurken Gaziantep'te de büyüklükleri 6,4 ile 6,5 olan iki deprem meydana geldi. Spor camiası, meydana gelen deprem sonrası geçmiş olsun paylaşımları yaptılar.
7.02.2023 Şampiy10
Fenerbahçe'de Enner Valencia bilmecesi! 'Kalma ihtimali düşük'
Fenerbahçe'de Enner Valencia bilmecesi! 'Kalma ihtimali düşük' Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Enner Valencia'nın 2 teklif aldığı ortaya çıktı.
31.01.2023 Fenerbahçe
Galatasaray, Mbaye Diagne'yi yolladı şimdi Süper Lig'i sallıyor!
Galatasaray, Mbaye Diagne'yi yolladı şimdi Süper Lig'i sallıyor! Galatasaray'dan Fatih Karagümrük'e transfer olan Mbaye Diagne, Süper Lig'de gol krallığı yarışında adından fazlasıyla söz ettiriyor.
Ali Koç'un 5 seneden beri yapamadığını Alex de Souza yapacak! İcardi'yi unutturacak transfer bombası
Ali Koç'un 5 seneden beri yapamadığını Alex de Souza yapacak! İcardi'yi unutturacak transfer bombası Vedat Muriç haricinde göreve geldiği süre içerisinde Fenerbahçe taraftarlarının kalbinde taht kuracak forvet transferini bir türlü gerçekleştiremeyen Ali Koç'a Alex de Souza'dan büyük bir transfer kıyağı gelecek. Premier Lig devinde gözden çıkarılan ve kendisine yeni bir kulüp bakan Brezilyalı yıldızın Sarı Lacivertli takımın gündemine geldiği öğrenilirken, Alex de Souza'nın da gereken adımları atacağı bildirildi.
14.01.2023 Fenerbahçe
Alex de Souza, Anelka, Roberto Carlos hepsi unutulacak! Fenerbahçe'den yılın değil asrın transfer bombası
Alex de Souza, Anelka, Roberto Carlos hepsi unutulacak! Fenerbahçe'den yılın değil asrın transfer bombası Cumhuriyetin 100.yılında şampiyon olmak için kulübün tüm şartlarını seferber eden ve devre arasında takıma takviye yapmak için kesenin ağzını açan Fenerbahçe 2023'ün bombasını patlatmak üzere. Orta sahaya kalitesi tartışılmayacak bir yıldız arayan Sarı Lacivertlilerin Joao Pedro'nun sözleşmesini donduracağı öğrenilirken, Jorge Jesus'un Ancelotti'nin hesabını kestiği yıldızla görüşmelere başladığı bildirildi.
3.01.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Alex De Souza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alex de souza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.