Blue Origin

Blue Origin

Son dakika Blue Origin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Blue Origin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Blue Origin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Blue Origin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan blue origin gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 blue origin haberi bulunmuştur. Tüm blue origin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elon Musk, Time dergisi tarafından 'yılın kişisi' seçildi!
Elon Musk, Time dergisi tarafından 'yılın kişisi' seçildi! Saygın haber ve politika dergilerinden Time, dünyanın en zengin olan insanı olan Elon Musk’ı yılı kişisi seçti. Tesla ve SpaceX'in CEO'su olan milyarder iş insanı otomobillerin ve uzay yolculuğunun geleceğini şekillendirmeye devam ederken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dünyanın en etkili kişisi olmayı başardı.
13.12.2021 Dünya
Blue Origin’den uzaya üçüncü turistik uçuş! Sadece 11 dakika sürdü
Blue Origin’den uzaya üçüncü turistik uçuş! Sadece 11 dakika sürdü Ünlü milyarder Jeff Bezos’un sahibi olduğu uzay araştırmaları şirketi Blue Origin, uzaya ilk kez 6 kişilik mürettebat ile yaptığı üçüncü turistik uçuşu başarılı şekilde gerçekleştirdi. Mürettebatta uzaya çıkan ilk ABD’li olan Alan Shepard’ın kızı Laura Shepard Churchley’de yer aldı.
11.12.2021 Dünya
NASA'nın Ay'a insanlı uçuşu 2025'e ertelendi
NASA'nın Ay'a insanlı uçuşu 2025'e ertelendi ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi, Ay'a insan gönderme programı Artemis III misyonunun 2025'e ertelendiğini bildirdi.
10.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Jeff Bezos NASA'ya açtığı davayı kaybetti
Jeff Bezos NASA'ya açtığı davayı kaybetti ABD'li iş insanı Jeff Bezos'un sahibi olduğu havacılık ve uzay şirketi Blue Origin’in, ağustosta Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansına açtığı davayı kazanamadığı açıklandı.
4.11.2021 Dünya
Jeff Bezos ticari uzay istasyonu için planlarını açıkladı
Jeff Bezos ticari uzay istasyonu için planlarını açıkladı Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un sahibi olduğu Blue Origin adlı uzay turizmi şirketi, ticari bir uzay istasyonu inşa etmeyi planladığını açıkladı.
26.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Kaptan Kirk 90 yaşında uzaya çıktı!
Kaptan Kirk 90 yaşında uzaya çıktı! Star Trek dizisinde Kaptan Kirk karakteriyle hafızalara kazınan aktör William Shatner, uzay yolculuğuna çıktı. 90 yaşındaki usta oyuncu, Jeff Bezos'un sahibi olduğu Blue Origin şirketinin New Shepard roketiyle Teksas'tan uzaya fırlatıldı.
13.10.2021 Bilim ve Teknoloji
SpaceX uzaya 4 'amatör astronot' gönderdi
SpaceX uzaya 4 'amatör astronot' gönderdi Elon Musk’ın şirketi SpaceX’in 4 “amatör astronotu” yörüngeye gönderdiği bildirildi.
16.09.2021 Bilim ve Teknoloji
SpaceX roketi 4 özel yolcuyu dünya çevresinde 3 gün gezdirecek
SpaceX roketi 4 özel yolcuyu dünya çevresinde 3 gün gezdirecek ABD'li uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX, ilk defa içinde astronot olmayan bir roketle 4 yolcu için dünya çevresinde 3 günlük seyahat düzenleyecek.
14.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Jeff Bezos'un SpaceX'e açtığı dava ertelendi! Sebebi...
Jeff Bezos'un SpaceX'e açtığı dava ertelendi! Sebebi... Blue Origin'in 7 GB'tan büyük PDF halindeki devasa dava dosyası, kurumun bilgisayarlarının çökmesine neden oluyor.
3.09.2021 Bilim ve Teknoloji
İstanbul-New York uçuşları 76 dakikaya düşecek
İstanbul-New York uçuşları 76 dakikaya düşecek Milyarderlerin uzay yolculuğuyla birlikte gözler hipersonik uçaklara çevrildi. Dakikada 107 kilometre hıza ulaşabilecek araçlar, dünyayı tamamen değiştirecek.
22.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Uzay uçuşları için yaklaşık 100 milyon dolar değerinde bilet satışı
Uzay uçuşları için yaklaşık 100 milyon dolar değerinde bilet satışı ABD'li e-ticaret devi Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, şirketi Blue Origin'in gelecek uzay uçuşları için şimdiden yaklaşık 100 milyon dolar değerinde bilet sattığını duyurdu.
21.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Jeff Bezos ne zaman uzaya gidecek? Uzay bilet fiyatları ne kadar olacak?
Jeff Bezos ne zaman uzaya gidecek? Uzay bilet fiyatları ne kadar olacak? Milyarder iş insanı Jeff Bezos uzaya gidiyor. Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, sahibi olduğu uzay araştırmaları şirketi Blue Origin roketi New Shepard ile uzaya fırlatılacak. Peki, Jeff Bezos ne zaman uzaya gidecek? New Shepard roketi ne zaman fırlatılacak? İşte Jeff Bezos'un uzay yolculuğu ile ilgili detaylar...
20.07.2021 Gündem
Milyarderler rekabeti uzaya taşıdı
Milyarderler rekabeti uzaya taşıdı İngiliz iş insanı Richard Branson'ın, şirketi Virgin Galactic'in geliştirdiği araç ile geçen hafta uzaya çıkmasıyla özel şirketler arasındaki uzay rekabeti de yeniden gündeme geldi.
19.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Richard Branson uzaya giden ilk milyarder olacak!
Richard Branson uzaya giden ilk milyarder olacak! Uzay turizminde söz sahibi olmak isteyen İngiliz iş insanı Richard Branson bugün yapılacak test uçuşunda bizzat yer alacak. Uçuş internet üzerinden de canlı olarak yayınlanacak.
11.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Uzay yolculuğuna 82 yaşında eski bir kadın pilotu davet etti
Uzay yolculuğuna 82 yaşında eski bir kadın pilotu davet etti ABD'li e-ticaret devi Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un 20 Temmuz’da gerçekleştireceği uzay yolculuğuna 82 yaşındaki eski pilot Mary Wallace Funk’u da onur konuğu olarak davet ettiği belirtildi.
2.07.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD'li ünlü girişimci Bezos, kardeşiyle uzaya gidiyor
ABD'li ünlü girişimci Bezos, kardeşiyle uzaya gidiyor Dünyanın en zengin insanı ABD’li ünlü girişimci Jeff Bezos, sosyal medya hesabından şirketi Blue Origin ile 20 Temmuz’da uzaya çıkacağını açıkladı.
7.06.2021 Bilim ve Teknoloji
SpaceX'i reddeden Türk profesör: Türkiye'den teklif gelirse...
SpaceX'i reddeden Türk profesör: Türkiye'den teklif gelirse... Mars'a araştırma için indirilen son iki uzay aracı Curiosity ve Perseverance'ta çalışan Türk bilim insanı Prof. Dr. Behçet Açıkmeşe, Elon Musk'ı reddettiğini açıkladı. Açıkmeşe, Türkiye Uzay Ajansı'ndan kendisini bir teklif gelmediğini ama teklif gelirse yardımcı olacabileceğini belirtti.
28.02.2021 Gündem
Mail atınca ortaya çıktı! Jeff Bezos, CEO’luk görevinden ayrılıyor
Mail atınca ortaya çıktı! Jeff Bezos, CEO’luk görevinden ayrılıyor Amazon'u kuran ve bir çevrimiçi alışveriş devine dönüştüren Jeff Bezos'un çalışanlara attığı mailde, yaklaşık 30 yıldır sahibi olduğu şirketin CEO'luk görevinden ayrılacağı ortaya çıktı.
2.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Blue Origin, yörünge altı mekiğinin insansız test uçuşunu yaptı
Blue Origin, yörünge altı mekiğinin insansız test uçuşunu yaptı ABD'de, Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un sahibi olduğu Blue Origin şirketi, "New Shepard" adlı yörünge altı mekiğinin insansız test uçuşunu yaptı.
15.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Bezos, Musk ve Branson'a 'uzay yarışında' vergi indirimi
Bezos, Musk ve Branson'a 'uzay yarışında' vergi indirimi Dünyanın en zenginlerinden Jeff Bezos, Elon Musk ve Richard Branson’ın uzay yarışında vergi indirimi aldıkları ortaya çıktı.
10.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zenginleri listesi açıkladı! Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un seveti
Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zenginleri listesi açıkladı! Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un seveti Dünyanın en zenginleri listesi açıklandı. Listenin başında yer alan Jeff Bezos’un 182 milyar dolarlık serveti dudak uçuklattı. Peki, Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un hayatı…
25.11.2020 Gündem
Jeff Bezos kimdir? Amazon’un sahibi Jeff Bezos kaç yaşında? Jeff Bezos hayatı ve başarı hikayesi
Jeff Bezos kimdir? Amazon’un sahibi Jeff Bezos kaç yaşında? Jeff Bezos hayatı ve başarı hikayesi Dünyanın en zengin insanı, Amazon şirketinin patronu Jeff Bezos'un serveti yaklaşık 172 milyar dolara ulaştı. Bezos'un Amazon çalışanlarına yarım milyar dolar teşekkür ikramiyesi dağıtacağı açıklandı. Peki, Jeff Bezos kimdir? Jeff Bezos kaç yaşında? Jeff Bezos biyografisi…
4.07.2020 Gündem
Uzay yolculukları insanlığı yeni ufuklara taşıyor
Uzay yolculukları insanlığı yeni ufuklara taşıyor İnsanlığın asırlardır düşlerinden biri olan uzay yolculukları, geçen yüzyılın ikinci yarısında gerçeğe dönüştü.
12.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Amazon’un kurucusu Jeff Bezos kimdir? Nerelidir? Jeff Bezos kaç yaşında?
Amazon’un kurucusu Jeff Bezos kimdir? Nerelidir? Jeff Bezos kaç yaşında? Dünyanın en zengin insanlarının oluşturduğu listenin ilk sırasında yer alan Jeff Bezos, geçtiğimiz gün yayınlanan liste ile ilk sıranın yeni sahibi LVMH CEO’su Fransız iş insanı Bernard Arnault’a bıraktı. Uzunca bir süredir bu unvanı elinde bulundururan Amazon’un kurucusu Jeff Bezos kimdir? Nerelidir? Jeff Bezos kaç yaşında? İşte detaylar…
23.01.2020 Gündem
Blue Origin 'yeniden kullanılabilir' roket ve kapsülle 6. fırlatışını yaptı
Blue Origin 'yeniden kullanılabilir' roket ve kapsülle 6. fırlatışını yaptı Amazon'un sahibi Jeff Bezos'un kurduğu roket ve mekik üreticisi Blue Origin şirketi, yeniden kullanılabilir özellikteki "New Shepard" roket ve kapsülünü altıncı kez fırlattı.
12.12.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Blue Origin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki blue origin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.