Blockchain

Blockchain

Son dakika Blockchain haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Blockchain ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Blockchain haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Blockchain

haberleri sayfasında son dakika yaşanan blockchain gelişmeleri de dahil olmak üzere 184 blockchain haberi bulunmuştur. Tüm blockchain haberleri aşağıda listelenmiştir.
Finansal Teknolojiler için inovatif fikirler yarışacak
Finansal Teknolojiler için inovatif fikirler yarışacak Finans sektöründe yeniliklerin kapılarını aralamak için TEKNOFEST kapsamında bu yıl ilk defa düzenlenen Finansal Teknolojiler Yarışmasına başvurular devam ediyor.
27.02.2024 Yaşam
2024’te ödemeler dünyasına yön verecek 5 trend
2024’te ödemeler dünyasına yön verecek 5 trend Yeni yılda geçmiş yılların norm kabul edilen standartlarında köklü bir değişim bekleniyor.
28.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Ordinals Coin nedir? Ordi Coin nedir, Binance'de listelendikten sonra Ordi Coin fiyatı ne oldu?
Ordinals Coin nedir? Ordi Coin nedir, Binance'de listelendikten sonra Ordi Coin fiyatı ne oldu? Binance, sabah saatlerinde yaptığı duyuruda kripto topluluğunun aşina olduğu Ordinals (ORDI) coinini listeleyeceğini açıkladı. Peki, Ordi Coin nedir, Ordinals Coin fiyatı nedir?
7.11.2023 Ekonomi
İş dünyası ikinci yüzyıla hazır: Pes etmeyeceğiz
İş dünyası ikinci yüzyıla hazır: Pes etmeyeceğiz İş dünyası Cumhuriyetin 100’üncü yılına, global ekonomide durgunluk beklentilerine rağmen yüksek motivasyonla girmişti. Sanayiciler üretim ve ihracat artışıyla küresel bir ekonomik güç olma vizyonuna odaklanmış durumda.
29.10.2023 Ekonomi
Kripto parada bunu yapan büyük zarar ediyor! Yatırımcıya kritik uyarı geldi
Kripto parada bunu yapan büyük zarar ediyor! Yatırımcıya kritik uyarı geldi Kripto parada dalgalı seyir sürüyor. Geçtiğimiz haftayı 20 bin doların altında kapatan bitcoin gelen verilerle birlikte yeni haftaya 20 bin doların üstünde başladı. Blockchain ve Metaverse Teknoloji Danışmanı Devrim Danyal, yatırımcının yaptığı en büyük hatanın altını çizerek kritik uyarılarda bulundu.
14.03.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: İktisat Kongresi hassasiyetimiz Cumhuriyet kazanımlarına verdiğimiz önemin ifadesi
Bakan Nebati: İktisat Kongresi hassasiyetimiz Cumhuriyet kazanımlarına verdiğimiz önemin ifadesi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İzmir programı kapsamında 100 yıl sonra yeniden düzenlenecek olan İzmir İktisat Kongresi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, "İlk kongrenin yapıldığı tarihi binanın, aslına tamamen sadık kalarak yeniden inşa edilmesi sürecinde arkadaşlarımız canla başla çalışmalarını sürdürüyorlar. Kongrenin gerçekleştirildiği tarihi binanın yeniden ayağa kaldırılması ve tam 100 sene sonra, İzmir İktisat Kongresi'nin yine aynı yerinde düzenlenmesi konusundaki hassasiyetimiz; esasen tarihimize, Cumhuriyet dönemindeki kazanımlarımıza ve milletimizin iradesine verdiğimiz önemin ve gösterdiğimiz özenin de çok net bir ifadesidir" dedi.
24.01.2023 Ekonomi
50 sanatçı 70 eser; geleceğin sanatçıları bu sergide
50 sanatçı 70 eser; geleceğin sanatçıları bu sergide İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, 100 Yılda 100 Etkinlik kapsamında NFT zirvesine ev sahipliği yaptı. Üniversitenin düzenlediği NFT Zirvesi ve ‘Future Renaissance Collection’ adlı sergi; iş, cemiyet ve sanat dünyasından çeşitli isimleri ağırladı. Zirve kapsamında 50 sanatçı ve 70 eserin yer aldığı NFT eserlerinden oluşan sergiyi öğrenciler büyük bir ilgiyle tek tek gezdi.
19.12.2022 Kültür Sanat
Kripto parada flaş gelişme! 24 saat içinde eridi
Kripto parada flaş gelişme! 24 saat içinde eridi FTX’in çöküşünün ardından kripto para piyasasında hareketlilik sürüyor. Piyasanın büyüklüğü 800 milyar doların biraz üstünde seyrederken; Binance CEO’su Zhao geçtiğimiz hafta 24 saat içinde platformdan 1 milyar doların üzerinde varlık çekildiğini duyurdu. Blockchain analitik firması Nansen ise bu oranın 3 milyar dolar olduğunu belirtti. Kriptolarda dalgalı seyir sürse de uzmanlar bu ortamın geleneksel varlıkları olumsuz etkilemediğini söylüyor.
18.12.2022 Ekonomi
Girişimcilik ve yatırım ekosistemi bir araya geldi
Girişimcilik ve yatırım ekosistemi bir araya geldi “Corporate & Ventures Day” etkinliğinde teknoloji girişimcileri, kurumsal dünyanın liderleri ve girişim sermayesi temsilcileri bir araya gelerek yeni teknolojileri, yatırım ekosisteminin gelişimini ve girişim sermayesi yatırım fonlarını güncel konu başlıkları ile değerlendirdi.
23.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Binance hacklendi mi 2022, Binance hack olayı nedir?
Binance hacklendi mi 2022, Binance hack olayı nedir? Binance hacklendi mi 2022, Binance hack olayı nedir? Kripto para borsası Binance'e siber saldırı gerçekleştirildi. Binance yönetiminine göre bu saldırı kapsamında 100 milyon dolar civarında kripto para çalındı. İşte Binance hack olayı…
7.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Varank: Katma değerin anahtarı yazılımda, tasarımda
Bakan Varank: Katma değerin anahtarı yazılımda, tasarımda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin, katma değerli üretimle muasır medeniyetler seviyesini yakalayabileceğini belirterek, "Katma değerin anahtarı nerede? Siz genç kardeşlerimizde, yazılımda, tasarımda. Bu alanlarda ne kadar çok insan yetiştirirsek Türkiye'yi de bu manada muasır medeniyetler seviyesinin üzerine o kadar kolay çıkarabiliriz" dedi.
9.09.2022 Ekonomi
Türkiye'nin bilişim şirketleri Dubai'den dünyaya açılacak
Türkiye'nin bilişim şirketleri Dubai'den dünyaya açılacak Teknoloji ihracatının artırılması amacıyla hayata geçirilen Bilişim Sektörünün Uluslararasılaşması ve e-Turquality programları kapsamında yerli bilişim şirketleri desteklenerek dünya pazarına açılacak. Programın ilk uygulama noktası olan Dubai'de uluslararası teknoloji pazarlama ofisinin açılış hazırlıklarında son aşamaya gelinirken; şirketlere hibeden, pazarlamaya kadar geniş bir yelpazede destek verilecek.
29.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'den bilişim hamlesi! Dubai'den dünyaya açılacak
Türkiye'den bilişim hamlesi! Dubai'den dünyaya açılacak Teknoloji ihracatının artırılması amacıyla hayata geçirilen ‘Bilişim Sektörünün Uluslararasılaşması ve e-Turquality’ programları kapsamında yerli bilişim şirketleri desteklenerek dünya pazarına açılacak. Programın ilk uygulama noktası olan Dubai’de uluslararası teknoloji pazarlama ofisinin açılış hazırlıklarında son aşamaya gelinirken; şirketlere hibeden, pazarlamaya kadar geniş bir yelpazede destek verilecek.
29.08.2022 Ekonomi
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Önce tırmandı sonra sert düştü: Bitcoin, Ethereum...
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Önce tırmandı sonra sert düştü: Bitcoin, Ethereum... Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Bitcoin'de düşüş seyri devam ediyor. Bitcoin, kritik 22 bin 500 direncini kırmasının ardından yönünü 24 bin dolarlara çevirdi. Yaşanan yükseliş sonrası kripto para piyasası hacmi, 14 Haziran’dan bu yana ilk kez 1 trilyon doların üzerini gördü. Bitcoin’deki yukarı hareketlilikten destek alan Ethereum da bir haftada yüzde 45’in üzerinde artış kaydederek bin 600 dolara taşındı. Tam yüzler gülmeye başlamışken Tesla’dan gelen yüzde 75’lik Bitcoin satışı açıklaması sonrası, lider kripto para birimi hızlı bir gerileme kaydederek akşam saatlerinde 22 bin doların altına kadar düştü. İşte son durum...
25.07.2022 Ekonomi
İş fırsatı! Maaşı 13 bin TL ile 20 bin TL arasında! Birkaç ayda öğrenmek mümkün
İş fırsatı! Maaşı 13 bin TL ile 20 bin TL arasında! Birkaç ayda öğrenmek mümkün Haziran ayı itibarıyla Türkiye'de 'Metaverse' kelimesini duyanların oranı yüzde 60'a yaklaştı. Bazı insanlar işini bu sanal evrene taşımak isterken, bazıları da kurum ya da şirketlerde kariyer planları yapıyor. Bu sanal dünyada yerini almak isteyenler için de birçok firma Metaverse uzmanlığı eğitimleri veriyor. Peki, bu eğitimlerin içeriği ne, kursta alanın sertifikayla iş kurmak ya da işe girmek mümkün mü? Uzmanlara sorduk.
2.07.2022 Çalışma Hayatı
Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini bekliyor
Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini bekliyor Zengin müfredatla dünya standartlarında çağdaş medya eğitimi verecek olan Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ilk öğrencileriyle buluşmaya hazır. 2022-2023 eğitim öğretim döneminde ders başı yapacak öğrenciler, geleceğin medyasını şekillendirecek yetkin elemanlar olarak yetiştirilecek.
30.06.2022 Eğitim
Global kripto para borsası Gate.io Türkiye’de!
Global kripto para borsası Gate.io Türkiye’de! Dünyanın en büyük 6. spot işlem borsası Gate.io, resmi Türkiye faaliyetlerine başladı. 190'dan fazla ülkede 10 milyon kullanıcıya hizmet veren Gate.io, en köklü kripto para borsalarından biri olarak biliniyor.
21.06.2022 Ekonomi
Unfi coin nedir, neden yükseliyor? DAO’nun UNFI tokeni Unfi coin kaç dolar/TL, hangi borsalarda var?
Unfi coin nedir, neden yükseliyor? DAO’nun UNFI tokeni Unfi coin kaç dolar/TL, hangi borsalarda var? Unifi Protocol DAO’nun UNFI token’ı, büyük bir artış yaşadı. Yaklaşık 3.5 dolardan işlem gören token, yüzde 900’e yakın yükselişle 34.60 dolara çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından “Unfi coin nedir, neden yükseliyor?” sorularına yanıt aranıyor. Peki, Unfi coin hangi borsalarda var?
8.06.2022 Ekonomi
Kripto para piyasası ile ilgili dikkat çeken 'ölü coin' uyarısı! 'Bu daha iyi günlerimiz'
Kripto para piyasası ile ilgili dikkat çeken 'ölü coin' uyarısı! 'Bu daha iyi günlerimiz' Kripto para piyasasına ilişkin flaş açıklama! Kriptoda yaşanan sert düşüşler ölü coinlerin sayısını artırdı. Avrasya Blockchain ve Dijital Para Araştırmaları Derneği Başkanı Kadir Kurtuluş 'çok daha farklı bir piyasa göreceğiz, bu daha iyi günlerimiz' dedi ve yatırımcıyı uyardı. Piyasada çöküş görülür mü? sorusunu da yanıtlayan Kurtuluş, daha ciddi düşüşler olacağını vurgulayarak çöküş yaşanmasını beklemediklerini belirtti. İşte kripto piyasası ile ilgili değerlendirmeler...
27.05.2022 Ekonomi
Luna coin battı mı? Luna coinde son durum ne? Luna eski günlere dönebilecek mi?
Luna coin battı mı? Luna coinde son durum ne? Luna eski günlere dönebilecek mi? Kripto para borsalarında büyük çöküş yaşayan Luna coin ile ilgili son durum yatırımcının gündeminde. Tarihi bir düşüşe imza atan Luna coin ile ilgili gelişmeler, günlerdir konuşuluyor. Binance’ın kurucusu Changpeng Zhao’nun büyük bir servet kaybettiği, Luna coin’in eski günlere dönüşünün mümkün olup olmayacağı yatırımcı tarafından merak edilirken, “Luna coin battı mı?” sorusu da sıklıkla soruluyor. Peki, Luna coin battı mı? Luna coinde son durum ne? Luna eski günlere dönebilecek mi? İşte detaylar…
27.05.2022 Ekonomi
Gençlere iş fırsatı! Flaş hamle geldi
Gençlere iş fırsatı! Flaş hamle geldi Gençlere yeni iş fırsatı yaratacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası’nın (MESS) işbirliği ile hazırlanan, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi’nin (BÜYEM) akademik katkı sunduğu Eğitim ve İstihdam Programı’nın tanıtımı geçen hafta gerçekleştirildi. Programa amacı üniversitelerin fen, teknoloji, mühendislik ve matematik bölümlerinden mezun olmuş ya da üniversite son sınıfta olan ve mezun olacak gençlere, bilişim ve yazılım konularında Türkiye ve dünyadan önde gelen kurumlarla yapılan iş birlikleri ve MEXT uzmanlığı ile ücretsiz eğitim programı sunmak, mezun olan gençlere, MESS üyelerinde ve Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde uzun dönemli staj ve çalışma imkânı sunmak.
23.05.2022 Ekonomi
Kripto parada tarihi kiriz! Terra Luna resmen çöktü, sıfırı gördü, Bitcoin rezervleri...
Kripto parada tarihi kiriz! Terra Luna resmen çöktü, sıfırı gördü, Bitcoin rezervleri... Kripto para piyasası ile ilgili son dakika gelişmesi! Kripto varlıklar topyekun çöktü. Böylesi ilk kez oluyor. Kayıp büyük. Geçtiğimiz günlerde LUNA ve UST’nin çöküşüyle birlikte kripto para piyasası tarihi bir krize tanıklık etti. UST’nin sabitliğinin bozulmasıyla birlikte LUNA’nın değeri 0’a inerken, yatırımcıların milyarlarca dolar varlığı buhar oldu. Öte yandan LUNA ve UST’nin geliştiricisi Luna Vakfı’nın elinde tuttuğu Bitcoin rezervleriyle ilgili şok gelişme ortaya çıktı. İşte Terra ve Luna çöküşü ile ilgili son durum...
15.05.2022 Ekonomi
Üniversitelerde yeni bölümler açılıyor! YÖK Başkanı Özvar açıkladı
Üniversitelerde yeni bölümler açılıyor! YÖK Başkanı Özvar açıkladı Üniversitelerde yeni dönem. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Yeni bölümler açılacak. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, NFT ve Blockchain ile ilgili, “Bu konu ve temaları kapsayan bölüm veya programlar tasarlıyoruz” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
14.05.2022 Eğitim
Üniversitelerde yeni dönem! YÖK başkanı duyurdu...
Üniversitelerde yeni dönem! YÖK başkanı duyurdu... Milyonlarca üniversite öğrencisi bekliyordu. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar resmen duyurdu. YÖK Başkanı Özvar, "Uzaktan eğitimin yeni şeklini önümüzdeki günlerde inşallah üniversitelerle paylaşacağız, duyuracağız." dedi. Dünyada gerçekleşen dijital dönüşümlere paralel olarak, başta Anadolu Üniversitesi olmak üzere birkaç üniversitemizde uygulandığı haliyle açıköğretimin mevcut biçiminin güncellenmeye ve çeşitlendirmeye ihtiyacı olduğunu belirten YÖK Başkanı Özvar,"Bu çerçevede temel amacımız, açık, uzaktan ve hibrit modelleri çeşitlendirmektir” şeklinde konuştu.
14.05.2022 Eğitim
Kripto parada deprem! Milyarlarca dolar zarar ettirdi! UST ve Luna yok oldu
Kripto parada deprem! Milyarlarca dolar zarar ettirdi! UST ve Luna yok oldu Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kripto paralar adeta eridi. Kripto paralar yatırımcısına trilyonlarca dolar zarar ettirdi. Dünyada kripto paraların çöküşü sürüyor. Bitcoin’in değeri 27 bin dolara gerilerken, asıl çalkantı ise sabitcoin’ler UST ve Luna’da yaşanıyor. Piyasanın değeri bir haftada 1.8 trilyon dolardan 1.1 trilyon dolara düştü.
13.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Blockchain ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki blockchain haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.