Blackberry

Blackberry

Son dakika blackberry haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan blackberry ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını blackberry haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Blackberry

haberleri sayfasında son dakika yaşanan blackberry gelişmeleri de dahil olmak üzere 561 blackberry haberi bulunmuştur. Tüm blackberry haberleri aşağıda listelenmiştir.
BlackBerry telefonların fişini çekmeye hazırlanıyor! Güvenilir bir şekilde çalışmayacak...
BlackBerry telefonların fişini çekmeye hazırlanıyor! Güvenilir bir şekilde çalışmayacak... Bir zamanların en popüler akıllı telefonu Blackberry'nin dönemi sona eriyor. Şirket, Android yazılımında çalışmayan tüm cihazlarda hizmeti durduracak. Artık eski cihazlardaki Wi-Fi bağlantısının, arama, mesajlaşma gibi özelliklerin güvenilir bir şekilde çalışmayacağı duyuruldu.
4.01.2022 Bilim ve Teknoloji
2021'in en popüler mobil işletim sistemleri belli oldu
2021'in en popüler mobil işletim sistemleri belli oldu Hayatın vazgeçilmezi haline gelen mobil cihazların sorunsuz çalışabilmesi için gerekli olan mobil işletim sistemlerinin basın yansımalarını inceleyen Medya Takip Merkezi (MTM) araştırmasına göre, Android işletim sistemi, iOS’a yüzde 142 fark attı.
3.08.2021 Bilim ve Teknoloji
TCL hangi ülkenin markası? TCL telefon fiyatları ne kadar?
TCL hangi ülkenin markası? TCL telefon fiyatları ne kadar? Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Arçelik ile güçlerini birleştiren teknoloji devi TCL'nin Tekirdağ'da akıllı telefon üretimine başladığını açıkladı. Pek çok kişi de bu haberin ardından TCL hangi ülkenin? TCL telefon fiyatları ne kadar? TCL akıllı telefon özellikleri neler? sorularını araştırıyor. İşte TCL ile ilgili merak edilenler...
30.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple, akıllı telefon satışında Samsung'u geçti
Apple, akıllı telefon satışında Samsung'u geçti Küresel bazda 2020’nin son çeyreğinde 16 milyon daha çok akıllı telefon satılırken, Apple yüzde 23,4 pazar payı ile Samsung'u geçmeyi başardı.
11.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Android 10 güncellemesini alacak olan telefonlar
Android 10 güncellemesini alacak olan telefonlar Android 10 güncellemesi alacak telefonlar belli oldu. Cihazların güncelleme alacağı kesin gibi görünüyor ancak üreticilerin ilerleyen dönemlerde fikir değişikliğine gitme ihtimali de bulunuyor...
5.04.2020 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp 1 Şubat itibarıyla bazı telefonlardan desteği kesiyor
WhatsApp 1 Şubat itibarıyla bazı telefonlardan desteği kesiyor WhatsApp, 1 Şubat 2020 itibarıyla destek vermeyi keseceği Android ve iOS işletim sistemi ile çalışan telefonları açıkladı.
28.01.2020 Bilim ve Teknoloji
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar!
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar! Google'ın ilerleyen haftalarda yayınlayacağı Android Q güncellemesi öncesi hangi telefonların bu güncellemeyi alacağı belli oldu.
1.07.2019 Bilim ve Teknoloji
BlackBerry Messenger yolun sonuna geldi
BlackBerry Messenger yolun sonuna geldi WhatsApp ve Telegram gibi BlackBerry cihazlar arasında kullanıcıların kendi aralarında konuşmalarını sağlayan mesajlaşma uygulamalarından BlackBerry Messenger (BBM) için yolun sonu göründü.
19.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Blackberry'den Twitter'a patent ihlali suçlaması
Blackberry'den Twitter'a patent ihlali suçlaması Blackberry, Twiter'ın bazı mesajlaşma patentlerini çiğnediği iddiasıyla aralarında yasal süreç başlattı.
1.03.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp bazı telefonlarda çalışmayı durduracak! İşte detaylar...
WhatsApp bazı telefonlarda çalışmayı durduracak! İşte detaylar... WhatsApp eski mobil işletim sistemleri için desteğini sonlandırıyor. Facebook'a ait uygulama, Nokia S40, Android Gingerbread ve iOS 7 için desteğin sona ereceğini paylaştı.
8.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Akıllı telefonu patlayan CEO hayatını kaybetti
Akıllı telefonu patlayan CEO hayatını kaybetti Her ne kadar akıllı telefonlar bir parçamız olsa da oluşabilecek tehlikeleri de göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Malezyalı CEO Nazrin Hassan, yatak odasında şarj halinde olan akıllı telefonunun patlaması sonucu hayatını kaybetti
22.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Facebook'un kullanıcı verilerini cep telefonu üreticileriyle paylaştığı iddiası
Facebook'un kullanıcı verilerini cep telefonu üreticileriyle paylaştığı iddiası Sosyal paylaşım sitesi Facebook'un mobil cihaz üreticileriyle hizmet entegrasyonu için yaptığı anlaşmalar kapsamında üreticilerin kullanıcılarının verilerine ölçüsüz şekilde erişimine izin verdiği iddia edildi. Şirket Apple, Microsoft, Samsung ve BlackBerry gibi cihaz üreticilerinin kullanıcı verilerine erişimine izinsiz olarak imkan veriyor.
4.06.2018 Dünya
WhatsApp'a büyük suçlama! BlackBerry dava açtı
WhatsApp'a büyük suçlama! BlackBerry dava açtı Kanada merkezli teknoloji devi BlackBerry WhatsApp'a dava açtı. Firma WhatsApp'ı bünyesinde bulunduran Facebook'un telif haklarını ihlal ettiği iddiasında.
8.03.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp bu telefonlarda artık yok!
WhatsApp bu telefonlarda artık yok! WhatsApp yılbaşından itibaren bazı modellerde açılmamaya başladı. Daha önce de yapılan uyarından sonra bakın hangi modellerde WhatsApp çalışmıyor. Detaylar haberimizde.
2.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Bu telefonlar Whatsapp'ı kullanamayacak!
Bu telefonlar Whatsapp'ı kullanamayacak! En çok kullanılan mesajlaşma programlarından olan Whatsapp 31 Aralık 2017 tarihinden itibaren bu telefonlardan kullanılamayacak. Whatsapp ile ilgili detaylar haberimizde.
19.12.2017 Bilim ve Teknoloji
İki dev karşı karşıya geldi!
İki dev karşı karşıya geldi! Bir zamanların ortalığı kasıp kavuran telefon üreticisi BlackBerry, patent ihlali dolayısıyla Nokia’ya tam 137 milyon dolar ceza ödeyecek. Zamanının efsanesi sözlerini tutmaması nedeniyle bu cezayla karşı karşıya...
3.12.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan erteleme!
WhatsApp'tan erteleme! Dünyanın en büyük anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, destek vermeyi keseceği telefonların listesini erteleme kararı aldı
22.06.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp bu telefonlarda artık çalışmayacak!
WhatsApp bu telefonlarda artık çalışmayacak! WhatsApp, bu ay sonunda bazı cihazlardan desteğini çekecek.
2.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Yapı Kredi'den müşterilerine çok önemli uyarı
Yapı Kredi'den müşterilerine çok önemli uyarı Yapı Kredi Bankası, son dönemde artan ve bankanın isminin kullanıldığı yeni tür dolandırıcılık olaylarına karşı bir açıklama yaptı.
26.05.2017 Ekonomi
Ülkede 4 uygulamaya yasak!
Ülkede 4 uygulamaya yasak! Rusya Federal Bilgi Teknolojileri ve Kitle İletişimi Denetleme Kurumu (Roskomnadzor), BlackBerry Messenger, Imo, Line ve vChat uygulamalarının Rusya'da kullanımının yasaklandığını açıkladı.
3.05.2017 Dünya
Ekranınızı meraklı gözlerden koruyun!
Ekranınızı meraklı gözlerden koruyun! Akıllı telefon kullanırken yaşanan en rahatsız edici durumlardan biri bu uygulama ile ortadan kalkıyor. Privacy Shade ile telefonu kullanırken, ekranınızı gizleyin!
24.03.2017 Bilim ve Teknoloji
8 ayda tesisi kurarız
8 ayda tesisi kurarız Opel’i satın alan Fransız Peugeot’nun CEO’su Imparato, Türkiye’de yatırım fırsatlarına baktıklarını belirterek, “Karar verelim, 8 ayda fabrika kuracak güce sahibiz” diye konuştu
8.03.2017 Otomobil
Whatsapp 30 Haziran'dan itibaren o telefonlarda çalışmayacak!
Whatsapp 30 Haziran'dan itibaren o telefonlarda çalışmayacak! Whatsapp bazı telefonların erişimini 30 Haziran tarihinden itibaren kapatacak. Whatsapp'ın yeni planında yer almayan, ulaşım sağlayamayacak olan telefonları sizler için derledik. İşte 30 Haziran itibariyle Whatsapp'a erişimi sona erecek olan işletim sistemleri ve telefon modelleri...
29.09.2021 Gündem
Whatsapp o işletim sistemleri için artık yok!
Whatsapp o işletim sistemleri için artık yok! Whatsapp için bir dönemin sonu geldi. Geçtiğimiz aylarda BlackBerry OS, BlackBerry 10, Nokia S40 ve Nokia Symbian S60 gibi telefon ve işletim sistemleri için desteğini kaldıracağını açıklayan Whatsapp listeyi uzattı. İşte Whatsapp'ın destek vermeyi bırakacağı yeni işletim sistemleri...
29.09.2021 Gündem
1 Ocak itibariyle bu telefonlarda WhatsApp çalışmayacak
1 Ocak itibariyle bu telefonlarda WhatsApp çalışmayacak WhatsApp, bazı eski telefon ve işletim sistemleri için artık destek vermeyecek. 1 Ocak 2017 itibariyle desteğini çekeceği telefonlar ise belli oldu.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Blackberry ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki blackberry haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.