Black Panther

Black Panther

Son dakika Black Panther haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Black Panther ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Black Panther haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Black Panther

haberleri sayfasında son dakika yaşanan black panther gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 black panther haberi bulunmuştur. Tüm black panther haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mcu Filmleri İzleme Sırası...mcu Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Mcu Filmleri İzleme Sırası...mcu Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Seri olan filmlerin izlenmesi için sıralamasının bilinmesi önemlidir. Doğru sıralamaya uygun şekilde izlemek filmin konusunu anlamaya da yardımcı olmaktadır. Marvel filmleri tüm dünyayı saran ve heyecan dolu film serileri arasında yer almaktadır. Bu filmlerin kronolojik sırası ile beraber izlenmesi de serinin ana konusunun öğrenilmesi adına büyük önem taşımaktadır.
31.01.2024 Gündem
27 sene önce öldürülmüştü! Ünlü rapçi Tupac cinayetinde yeni gelişme!
27 sene önce öldürülmüştü! Ünlü rapçi Tupac cinayetinde yeni gelişme! 27 yıl önce ABD'nin Las Vegas kentinde silahlı saldırıda öldürülen rap müziğinin sevilen ismi Tupac Shakur cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Cinayete ilişkin bir kişi, Las Vegas polisi tarafından tutuklandı.
30.09.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Letitia Wright, Black Panther çekimleri sırasında kaza geçirdi
Ünlü oyuncu Letitia Wright, Black Panther çekimleri sırasında kaza geçirdi Oyuncu Letitia Wright, Black Panther filmi çekimleri sırasında yaralandı. Wright’ın tedavisinin hastanede yapıldığı öğrenildi.
26.08.2021 Dünya
Marvel Sinematik Evreni 2020 | Marvel filmlerinin yeni takvimi açıklandı! Marvel Sinematik Evreni filmleri izleme sırası…
Marvel Sinematik Evreni 2020 | Marvel filmlerinin yeni takvimi açıklandı! Marvel Sinematik Evreni filmleri izleme sırası… Marvel Cinematic Universe (Marvel Sinematik Evreni) 2023 yılına kadar gösterime girecek 13 filmin yeni vizyon tarihlerini açıkladı. İlk olarak X-Men evreninde geçen The New Mutants (Yeni Mutantlar) görücüye çıkacak. Salgın nedeniyle ertelenen filmin bu ay sonunda vizyona girmesi bekleniyor...
29.08.2020 Gündem
"Black Panther" başrol oyuncusu Chadwick Boseman hayatını kaybetti
"Black Panther" başrol oyuncusu Chadwick Boseman hayatını kaybetti Marvel serisinin filmlerinden olan "Black Panther" (Kara Panter) filminde başrolde oynayan ABD'li aktör Chadwick Boseman'ın kolon kanseri nedeniyle 41 yaşında hayatını kaybettiği bildirildi.
29.08.2020 Gündem
2019 Oscar ödülleri sahibini buldu! İşte 91. Akademi ödüllerini kazanan isimler ve filmler
2019 Oscar ödülleri sahibini buldu! İşte 91. Akademi ödüllerini kazanan isimler ve filmler Sinema dünyasının en önemli ödüllerinden ve "Oscar" olarak bilinen "Akademi Ödülleri" Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu."Green Book" adlı yapımın "En İyi Film" ödülüne layık görüldüğü ödül töreninde, 4 dalda Oscar kazanan "Bohemian Rhapsody" en çok ödül alan film oldu.
25.02.2019 Magazin
Oscar adayları açıklandı!
Oscar adayları açıklandı! Tüm dünyanın merakla beklediği 'Oscar' töreninde adaylar tek tek açıklandı.
22.01.2019 Magazin
Kaşıkçı Time dergisinin "yılın kişisi" unvanı için finale kaldı
Kaşıkçı Time dergisinin "yılın kişisi" unvanı için finale kaldı Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı, Amerikan Time dergisinin her yıl seçtiği "yılın kişisi" unvanı için finale kalan isimler arasında yer aldı.
10.12.2018 Dünya
Bu yıl çok ses getirdiler
Bu yıl çok ses getirdiler 13-19 yaş arası gençlerin oylarıyla belirlenen Teen Choice Ödülleri’nde Hollywood’un ses getiren yapımları ödüllerine kavuştu
13.08.2018 Magazin
Püfür püfür  sinema keyfi
Püfür püfür sinema keyfi Yaz boyunca sinema salonlarına tıkılıp film izlemek yerine açık havada sinema keyfi yaşamaya ne dersiniz? Yazlık sinemaların sayısı azalmış olsa da oldukça iyi mekânlar var.
13.07.2018 Arşiv
Troller beni yıldıramaz!
Troller beni yıldıramaz! Her yıl merakla beklenen ve sektörünün en iyilerinin belirlendiği MTV Film ve Dizi Ödülleri, ABD’nin Kaliforniya eyaletinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
19.06.2018 Magazin
Suudi Arabistan'da 35 yıl sonra ilk sinema salonu açıldı
Suudi Arabistan'da 35 yıl sonra ilk sinema salonu açıldı Riyad'daki Kral Abdullah Finans Merkezi'nde Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu'na bağlı eğlence şirketi ile dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan 'American Multi-Cinema' (AMC) tarafından faaliyete geçirilen ilk sinema salonu, törenle açıldı.
19.04.2018 Dünya
Suudi Arabistanlılar ilk sinema salonuna kavuştu
Suudi Arabistanlılar ilk sinema salonuna kavuştu Suudi Arabistan’da 35 yılın ardından ilk sinema salonu açıldı.
18.04.2018 Dünya
Gençlere 1 milyon dolar bağış!
Gençlere 1 milyon dolar bağış! Dünyaca ünlü Disney şirketinin CEO'su Bob Iger, 'Black Panther' filminden elde ettiği gişe rekorlarının ardından eğitim alanına 1 milyon dolar bağışlayacağını söyledi.
28.02.2018 Kültür Sanat
‘Hadi Be Oğlum’  zirveyi bırakmıyor
‘Hadi Be Oğlum’ zirveyi bırakmıyor Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde olduğu ‘Hadi Be Oğlum’ vizyondaki ikinci haftasında hafta sonu en çok izlenen yapım olarak ilk sıradaki yerini korudu
27.02.2018 Magazin
'Kara Panter' rekorla başladı!
'Kara Panter' rekorla başladı! Başrolünde Chadwick Boseman'm (41) olduğu 'Black Panther' (Kara Panter) filmi, ilk hafta sonunda 785.4 milyon lira hasılat elde etti.
19.02.2018 Kültür Sanat
'Black Panther' vizyona girmeden rekor kırdı!
'Black Panther' vizyona girmeden rekor kırdı! Marvel süper kahramanlarının yeni üyesi 'Black Panther'ın solo macerası daha vizyona girmeden Marvel rekoru kırmayı başardı.
12.01.2018 Kültür Sanat
Yıldızlar karması
Yıldızlar karması Gönüllere taht kuran birçok süper kahramanı görme şansı yakalayacağımız ‘Avengers: Infinity War’ filminin hazırlık sürecinden yayınlanan bir fotoğraf, filmin prodüksiyonunun büyüklüğünü ortaya koyuyor.
7.06.2017 Magazin
Matrix efsanesi geri dönüyor!
Matrix efsanesi geri dönüyor! 1999 yılında vizyona girdiğinde büyük ses getiren ve ardından iki devam filmi gelen Matrix, yeniden çekiliyor.
15.03.2017 Kültür Sanat
Maccabi Tel Aviv 67-55 Fenerbahçe Beko
Maccabi Tel Aviv 67-55 Fenerbahçe Beko Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi 5. hafta maçında İsrail'in Maccabi FOX takımına 67-55 mağlup oldu.
31.10.2019 Fenerbahçe
Müzik dürüst olmalı
Müzik dürüst olmalı Bu sene altıncısı gerçekleştirilen Aftershock Festivali’ne dair geçen haftaki yazıya özel bir röportaj ile devam ediyoruz. Son dönemin önemli gruplarından biri olan Black Map ile festival kapsamında Kaliforniya’nın başkenti Sacramento’da bir araya geldik ve müziklerini konuştuk...
8.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Black Panther ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki black panther haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.