Bitrota, Sistemcoin, Thodex, Vebitcoin ve Bitrota’dan bir vurgun daha! Duyan savcılığa koştu: 1 Bitcoin koyuyorsun 8 Bitcoin alıyorsun dediler...
Bitrota, Sistemcoin, Thodex, Vebitcoin ve Bitrota’dan bir vurgun daha! Duyan savcılığa koştu: 1 Bitcoin koyuyorsun 8 Bitcoin alıyorsun dediler... Kripto para piyasasında vurgun haberlerine bir yenisi daha eklendi. Bitrota, Sistemcoin, Thodex, Vebitcoin ve Bitrota’nın ardından bu kez de kripto para borsası Smart Trade Coin’den dolandırıcılık iddiaları yükseldi. Onlarca kişi paralarını çekemedikleri gerekçesiyle savcılığa başvurdu. Mağdurların avukatlarından Adem Ay’ın iddiasına göre vurgunun boyutu 2 milyar dolar.
11.12.2021 Ekonomi
Kripto parada büyük dolandırıcılık! Bitrota'nın sahibi tutuklandı!
Kripto parada büyük dolandırıcılık! Bitrota'nın sahibi tutuklandı! Kripto para borsası Bitrota'nın sahiplerinden Kenan A. "Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarını araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" ve "Tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı" suçlarından tutuklandı.
9.12.2021 Ekonomi
Kripto para borsasında milyarlık ‘Bitrota’ vurgunu! Mağdurlar arasında bir savcı ve ünlü futbolcunun kardeşi de var...
Kripto para borsasında milyarlık ‘Bitrota’ vurgunu! Mağdurlar arasında bir savcı ve ünlü futbolcunun kardeşi de var... Thodex, Vebitcoin, Sistemcoin ve Hecoin’den sonra benzer bir ‘çöküş’ haberi de Kayseri merkezli bir Kripto Para borsasından geldi. ‘Bitrota’ adındaki kripto para borsası üzerinden 30 bine yakın kişiden para toplandı. Toplanan para 1 milyar liraya yakın. Sistem kısa süre önce çöktü; sahibi izini kaybettirdi. Bir savcının da para yatırdığı iddia edilen kripto para borsasının mağdurlar arasında futbolcu Gökhan Zan’ın kardeşi de var.
1.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri