Bitcoin Safiye

Bitcoin Safiye

Son dakika Bitcoin Safiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bitcoin Safiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bitcoin Safiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bitcoin Safiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bitcoin safiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 bitcoin safiye haberi bulunmuştur. Tüm bitcoin safiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada çevresinde 'Bitcoin Safiye' olarak tanınan Safiye Gökçe Yüce'ye (43) verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezasını istinaf mahkemesi bozup, 52 gün sonra tahliyesine karar verdi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 13'üncü Ceza Dairesi, bu kararına gerekçe olarak; şüpheyi ortadan kaldıracak ve cezalandırılması yönünde tam bir vicdani kanaat oluşturacak kesin, somut ve inandırıcı delilin bulunmadığını gösterip, dosyayı yerel mahkemeye iade etti.
27.11.2023 Gündem
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Safiye Gökçe Yüce (43) 81 yıl hapis ile 394 bin 300 TL para cezasına çarptırıldı, eşi Oğuzhan Yüce'nin (48) beraatine karar verildi.
3.10.2023 Gündem
'Bitcoin Safiye' ve kocası, 40 kişiyi 30 milyon TL dolandırmış! Başka hesaplara aktarmışlar
'Bitcoin Safiye' ve kocası, 40 kişiyi 30 milyon TL dolandırmış! Başka hesaplara aktarmışlar Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla Bursa'da 19 Kasım 2019 tarihinde yakalanan ve 4 ay tutuklu kaldıktan sonra elektronik kelepçe takılarak serbest bırakılan Safiye Gökçe Yüce (43) ile eşi Oğuzhan Yüce'nin (48) 135'er yıla kadar hapis istemiyle yargılanmalarına devam edildi. Duruşmada, bilirkişilerce incelenen hesap hareketleri mahkemeye sunulan Gökçe çiftinin 24 milyon değerindeki 47 Bitcoini başka hesaplara aktardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Gündem
135 yıl hapsi istenen Bitcoin Safiye ve eşi 39 sayfa savunma yaptı
135 yıl hapsi istenen Bitcoin Safiye ve eşi 39 sayfa savunma yaptı Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi 600 Bitcoin karşılığı yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı suçlamasıyla haklarında dava açılan Safiye Gökçe Yüce (42) ile Oğuzhan Yüce (47) çiftinin yargılanmasına başlanıldı. Can güvenliği endişesiyle SEGBİS ile duruşmaya bağlanan Yüce çifti suçsuz olduklarını belirtirken, hazırladıkları 39 sayfadan oluşan savunmayı avukatları aracılığıyla mahkemeye teslim etti.
17.05.2022 Gündem
Bitcoin Safiye davasında flaş gelişme! 135 yıl hapis istemi
Bitcoin Safiye davasında flaş gelişme! 135 yıl hapis istemi Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi 600 Bitcoin karşılığı yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla Bursa'da 19 Kasım 2019 tarihinde yakalanan ve 4 ay tutuklu kaldıktan sonra elektronik kelepçeyle serbest kalan Safiye Gökçe Yüce (42) ve eşi Oğuzhan Yüce (47) hakkında Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame kabul edildi. İddianamede, Safiye Gökçe Yüce ve eşi için toplam 135'er yıl hapis cezası istendi.
24.02.2022 Yaşam
‘Bitcoin Safiye’ elektronik kelepçeyle serbest
‘Bitcoin Safiye’ elektronik kelepçeyle serbest Aydın’da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi 600 bitcoin karşılığı yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla Bursa’da geçen Kasım ayında yakalanıp, getirildiği Aydın'da tutuklanan Safiye Gökçe Y., yurt dışına çıkış yasağı konularak elektronik kelepçeyle serbest bırakıldı.
10.03.2020 Gündem
'Bitcoin Safiye'ye 200 bin TL kaptıran kişi, intihar etti
'Bitcoin Safiye'ye 200 bin TL kaptıran kişi, intihar etti BALIKESİR'de, 'Bitcoin Safiye' tarafından 200 bin TL dolandırıldığı iddiasıyla bir süredir bunalımda olan 3 çocuk babası Alper K. (40), intihar etti.
22.11.2019 Yaşam
'Bitcoin Kürşat', yemleme yöntemiyle dolandırmış
'Bitcoin Kürşat', yemleme yöntemiyle dolandırmış MARMARİS'te, bilgisayar malzemeleri dükkanında, kendisini yazılımcı olarak tanıtıp, 'bitcoin' ile yüksek kar payı kazandırma vaadiyle para toplayarak, ortadan kaybolan ve milyonlarca liralık vurgun yaptığı öne sürülen Kürşat Ö.'nün 'yemleme' yöntemini kullandığı ortaya çıktı. Kürşat Ö.'nün, başlangıçta kendisine düşük miktarlarda paralar veren kişilere yüksek kar payı verip yemlediği, çevrelerindeki zengin kişileri ikna etmelerini sağladığı ardından ününün ilçede yayılması ile Türkiye'nin çeşitli illerinden de pek çok kişinin kendisine para vermesini sağlayarak dolandırdığı belirlendi.
15.11.2019 Gündem
Marmaris'te de milyonluk 'bitcoin' vurgunu!
Marmaris'te de milyonluk 'bitcoin' vurgunu! 'Bitcoin Safiye' olarak tanınan Safiye Gökçe Yüce'nin Aydın'da tutuklanmasının ardından Marmaris'te de bilgisayar dükkanı sahibi Kürşat Ö.'nün de benzer yöntemle milyonluk vurgun yaptığı ortaya çıktı. 3 yıl önce topladığı paralarla ortadan kaybolan bilgisayarcı her yerde aranıyor.
12.11.2019 Gündem
Bitcoin Safiye'yi eğlence tutkusu yakalattı
Bitcoin Safiye'yi eğlence tutkusu yakalattı Türkiye'nin birçok ilinden vatandaşı dolandırıp aldığı paralarla İstanbul’da alem yaparken görüntüleri ortaya çıkan Safiye Gökçen Yüce, bu lüks tutkusu sayesinde yakalandı. Beyoğlu'nda Yüce'nin eğlendiği mekanda kullandığı kredi kartından yola çıkan polis, kadını İzmir yolu Bursa gişelerinde yakaladı. Yüce, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
9.11.2019 Gündem
İşte Bitcoin Safiye'nin yakalanma anı
İşte Bitcoin Safiye'nin yakalanma anı Aydın'da, kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp, farklı meslek gruplarından 40 kişiyi 600 'bitcoin' karşılığında yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla aranan Safiye Gökçe B.'nin yakalanma anı görüntüleri ortaya çıktı.
8.11.2019 Gündem
Bitcoin Safiye yakalandı!
Bitcoin Safiye yakalandı! Türkiye'nin dört bir yanından yüzlerce kişiyi sanal para bitcoin borsasında dolandıran "Binbir Surat Bitcoin Safiye" lakaplı Safiye Gökçen Yüce, Bursa Narkotik polisi tarafından otoyol gişelerinde yakalandı.
8.11.2019 Gündem
Bitcoin Safiye olayı nedir? Bitcoin Safiye mağduru: 14 bin TL karşılığında bir bitcoin aldım
Bitcoin Safiye olayı nedir? Bitcoin Safiye mağduru: 14 bin TL karşılığında bir bitcoin aldım Aydın’da kendisi ‘ekonomist-broker’ olarak tanıtıp, farklı meslek gruplarından 40 kişiyi 600 bitcoin karşılığı yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddia edilen Safiye mağduru anlattı, 'Biz onu değil, o bizi buldu.''
5.11.2019 Yaşam
'Bitcoin Safiye'nin eğlenirken görüntüleri ortaya çıktı
'Bitcoin Safiye'nin eğlenirken görüntüleri ortaya çıktı 'Bitcoin Safiye'nin eğlenirken görüntüleri ortaya çıktı
5.11.2019 Haber
Bitcoin Safiye'nin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Bitcoin Safiye'nin yeni görüntüleri ortaya çıktı Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp, farklı meslek gruplarından 40 kişiyi 600 bitcoin karşılığı yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla aranan Safiye Gökçe Y.'nin, restoranda eğlendiği anlara ait görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, mağdurların 'Bitcoin Safiye' adını taktığı Safiye Gökçe Y.'nin arkadaşlarıyla eğlenip, kemanla çalınan 'Ada sahillerinde bekliyoruz' şarkısına, eşlik ettiği görülüyor.
5.11.2019 Gündem
'Bitcoin Safiye' olayında yeni skandal!
'Bitcoin Safiye' olayında yeni skandal! Yüzlerce kişiyi 'Bitcoin'le borsasında dolandıran Safiye Gökçen Yüce'ye ait, 15 kripto cüzdan olan 'blokchain' hesabı olduğu ortaya çıktı.
5.11.2019 Gündem
‘Bitcoin Safiye’ her yerde aranıyor
‘Bitcoin Safiye’ her yerde aranıyor Türkiye genelinde yüzlerce kişiyi dolandırdığı ortaya çıkan kadın Safiye Gökçen Y.’nin insanları tuzağa düşürmek için kılıktan kılığa girdiği öğrenildi. Ülke genelinde aranan dolandırıcı için yurt dışına çıkış yasağı getirildi.
3.11.2019 Yaşam
Tanıştığı kişileri ağına düşürdü! Kurbanları arasında doktor ve polis de var...
Tanıştığı kişileri ağına düşürdü! Kurbanları arasında doktor ve polis de var... Aydın’da bir kadın dolandırıcı sanal para birimi Bitcoin borsasında para kazanma vaadi ile 5 milyonluk vurgun yaptı. Aralarında doktor ve polislerin de yer aldığı mağdurlar suç duyurusunda bulundu.
2.11.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bitcoin Safiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bitcoin safiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.