Bisiklet Turu

Bisiklet Turu

Son dakika Bisiklet Turu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bisiklet Turu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bisiklet Turu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bisiklet Turu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bisiklet turu gelişmeleri de dahil olmak üzere 486 bisiklet turu haberi bulunmuştur. Tüm bisiklet turu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ekonomide asırlık başarının sırrı bağımsızlıkta yatıyor! Milli gelir 10 bin doların üzerinde
Ekonomide asırlık başarının sırrı bağımsızlıkta yatıyor! Milli gelir 10 bin doların üzerinde 29 Ekim 1923’te ekonomik anlamda da bağımsızlığın temelleri atıldı. Türk iş dünyasının motivasyonu ve azmi bu bağımsızlık anlayışı üzerine inşa edildi. Yerli üretim, milli kalkınma hamleleri tam 100 yıllık maratonun temel taşlarını oluşturdu. Hiç kuşku yok ki Cumhuriyet’in 100’üncü yılında ekonomik olarak ulaşılan büyüklük azımsanacak bir büyüklük değil.
29.10.2023 Ekonomi
Manisa'da 100. yılda 100 bisikletli bisiklet turu yapıldı
Manisa'da 100. yılda 100 bisikletli bisiklet turu yapıldı Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Manisa Valiliği koordinesinde '100. yılda 100 bisikletli' bisiklet turu gerçekleştirildi. Ellerindeki Türk bayraklarıyla şehir turu atan bisikletliler büyük ilgi gördü.
28.10.2023 Yaşam
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın...
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın... Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tam 100 yıl önce bugün Çankaya Köşkü’nde en yakın kurmaylarıyla birlikteyken tarihi kararını açıkladı: Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz...
28.10.2023 Gündem
Metrobüs seferleri bir süre FSM'den yapılacak
Metrobüs seferleri bir süre FSM'den yapılacak İstanbul'da metrobüs hattında, yarın gerçekleştirilecek 12.15-14.30 saatleri arasındaki seferler Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinden yapılacak.
14.10.2023 Yaşam
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Bisiklet Turu etkinliği nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.
30.09.2023 Yaşam
81 il valiliğine genelge gönderildi: Türkiye Çevre Haftası’nın teması belirlendi
81 il valiliğine genelge gönderildi: Türkiye Çevre Haftası’nın teması belirlendi “Türkiye Çevre Haftası” konulu Cumhurbaşkanlığı Genelgesi uyarınca, 81 ilde yapılacak etkinliklere ilişkin usul ve esaslar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca belirlendi. Bakan Murat Kurum'un imzasıyla 81 il Valiliğine ve Bakanlık İl Müdürlüklerine genelge gönderildi. Bu kapsamda 5-9 Haziran Türkiye Çevre Haftası'nda 81 ilde, denizler ve doğal çevrenin korunması, denizler ve iklim değişikliği ilişkisinin işlenmesi, denizlerin kıyı alanları ve karalarla olan bağlantısının çevresel boyutuyla ele alınması ve kirlenmeden korunması gerektiği vurgulanacak.
24.05.2023 Gündem
ABD Başkanı Joe Biden'dan seçim yorumu
ABD Başkanı Joe Biden'dan seçim yorumu ABD Başkanı Biden'dan Türkiye seçimleri ile ilgili ilk açıklama geldi. Biden 'Umarım kim kazanırsa kazanır. Dünyanın o bölümünde şu an yeteri kadar sorun var' dedi.
15.05.2023 Dünya
Dünya Astsubaylar Günü ne zaman, Astsubaylar Günü neden 17 Ekim? Astsubaylar günü tarihi…
Dünya Astsubaylar Günü ne zaman, Astsubaylar Günü neden 17 Ekim? Astsubaylar günü tarihi… Astsubaylar Günü ne zaman ilen edildi, 17 Ekim neden astsubaylar günü? Dünya Astsubaylar Günü 2012 yılından beri her 17 Ekim’de kutlanıyor. İlk kez 2012 yılında kutlanmaya başlanan astsubaylar günü Büyükelçi ve Askeri ataşeler ve siyasi liderlerin katılımlarıyla gerçekleştiriliyor. Peki, Dünya Astsubaylar Günü ne zaman ilan edildi, Dünya Astsubaylar Günü neden 17 Ekim?
17.10.2022 Gündem
'Süslü kadınlar' İzmir’de pedal çevirdi
'Süslü kadınlar' İzmir’de pedal çevirdi Dünyanın ve Türkiye’nin birçok kentinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’ etkinliğinin ana turu İzmir’in Karşıyaka ilçesinde gerçekleştirildi. En güzel kıyafetlerini giyerek bisikletlerini rengarenk süslerle donatan kadınlar, hem otomobilsiz yaşama hem de kadın haklarına dikkat çekti.
18.09.2022 Gündem
Kalın: Bisiklet kullanımının teşviki için güzel çalışmalar yapılıyor
Kalın: Bisiklet kullanımının teşviki için güzel çalışmalar yapılıyor Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Prof. Dr. İbrahim Kalın, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ağustos ayında düzenlenecek olan UCI Dağ Bisikleti Eliminatör Dünya Kupası lansman programı için Sakaryaya geldi. Kalın, "Bu sporun yaygınlaşması için belediyelerimizin, şehirlerimize bisiklet yollarının yapılmasından, bisiklet aracının kullanımının teşvik edilmesine kadar birçok alanda güzel çalışmalar yapıldığını biliyorum." dedi.
15.05.2022 Siyaset
İstanbul'da bazı adaylar ALES'e yetişemedi
İstanbul'da bazı adaylar ALES'e yetişemedi İstanbul'da sabah saatlerinde yaşanan Cumhurbaşkanı Bisiklet Turu nedeniyle kapanan yollarla birlikte oluşan trafik yoğunluğu, Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na (ALES) giren adayları da etkiledi. Sınava yetişemeyen bazı adaylar, okul binalarından dönerken üzüntü yaşadı.
17.04.2022 Yaşam
Hava yağışlı ve kaygan olunca 57. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Final Etabı iptal edildi
Hava yağışlı ve kaygan olunca 57. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Final Etabı iptal edildi 57. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Final Etabı yağışlı hava ve kaygan yollar nedeniyle iptal edildi.
17.04.2022 Diğer Sporlar
Avcılar'da fabrikada korkutan yangın
Avcılar'da fabrikada korkutan yangın  Avcılar'da yıkama makineleri fabrikasında çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü.
17.04.2022 Yaşam
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak?
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İstanbul’da kapalı yollar pek çok kişinin gündeminde! 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabının İstanbul’da yapılması nedeniyle bazı yollar ile Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü geçici olarak trafiğe kapatılacak. İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, Bugün yollar ne zaman açılacak? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İşte 17 Nisan İstanbul kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
17.04.2022 Gündem
Bodrum'da orman yangını!
Bodrum'da orman yangını! Muğla'nın Bodrum ilçesinde ormanlık ve makilik yangını çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.
17.04.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu, Trabzonlu hemşehrileriyle sahurda buluştu
İçişleri Bakanı Soylu, Trabzonlu hemşehrileriyle sahurda buluştu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Gaziosmanpaşa'da düzenlenen sahur programında hemşehrileriyle bir araya geldi. ABD tarafından hazırlanan dış politika raporunu eleştiren Bakan Soylu, "Sizin, bizim hakkımızda hazırladığınız rapor değil, asıl biz sizin hakkınızda hazırlarsak esas yandı gülüm keten helva" dedi.
17.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul'da, 57'inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun son etabının gerçekleştirileceği İstanbul'da, bazı yollar trafiğe kapatıldı.
17.04.2022 Gündem
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 57'nci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabı İstanbul'da yapılacak. Etap kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacak.
16.04.2022 Yaşam
AUZEF saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek? AUZEF kaç dakika sürecek? İşte AUZEF sınav saatleri!
AUZEF saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek? AUZEF kaç dakika sürecek? İşte AUZEF sınav saatleri! İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) sınavları başladı. 16-17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen AUZEF sınavları için adaylar sabah saatlerinden itibaren sınav merkezlerine gelmeye başladı. AUZEF 2021 - 2022 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara sınavları 4 oturumda tamamlanacak. 17 Nisan 2022 Pazar günü yapılacak sınavlar için AUZEF’ten adaylara uyarı yapıldı. Yapılan açıklamada 17 Nisan 2022 Pazar günü AUZEF ara (vize) sınavında İstanbul’da bazı güzergahların Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu sebebi ile trafiğe kapalı olacağı bildirildi. Peki, AUZEF saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek? AUZEF kaç dakika sürecek? İşte detaylar…
16.04.2022 Eğitim
İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Pazar günü bu yollar kapatılacak...
İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Pazar günü bu yollar kapatılacak... Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabı olan İstanbul - İstanbul etabı, 17 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. İstanbul'da bazı yollar yarış nedeniyle kapatılacak. Ayın gün yapılacak Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES/1) 'na girecek adaylara uyarıda bulunuldu.
14.04.2022 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu finali ne zaman, nerede yapılacak? İBB trafiğe kapalı olacak yolları duyurdu!
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu finali ne zaman, nerede yapılacak? İBB trafiğe kapalı olacak yolları duyurdu! İstanbul, 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabına ev sahipliği yapacak. 10 Nisan’da Bodrum’dan yola çıkan bisikletliler, 17 Nisan Pazar günü İstanbul’da pedal çevirecek. İBB, ülke sporunun tanıtımı için önem taşıyan organizasyona en üst düzeyde destek verecek. İBB 17 Nisan Pazar günü kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahları duyurdu. İşte İstanbul’da kapalı olacak yollar ve açık olan güzergahlar…
13.04.2022 Gündem
İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı?
İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı? 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabı İstanbul’da yapılacak. 17 Nisan Pazar günü yapılacak 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında İstanbul’da kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli kapalı mı? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Pazar günü kapalı mı? İşte İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
13.04.2022 Gündem
Eskişehir'de cezaevi nakil aracı devrildi: 6 yaralı
Eskişehir'de cezaevi nakil aracı devrildi: 6 yaralı Eskişehir’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cezaevi nakil aracı devrilerek yan yattı. Kazada yaralanan 4 jandarma personeli ile 1 mahkum ve araç sürücüsü, camlar kırılarak çıkarıldı. İtfaiye ekipleri bir kısmı askıda kalan aracı halatla bağlayıp, şarampole devrilmesini engelledi.
12.04.2022 Yaşam
İzmir kapalı yollar! 12-13 Nisan Bisiklet turu kapalı yollar hangileri? İşte Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar ve İzmir bisiklet turu güzergahı!
İzmir kapalı yollar! 12-13 Nisan Bisiklet turu kapalı yollar hangileri? İşte Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar ve İzmir bisiklet turu güzergahı! Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turunun Çeşme-Karşıyaka etabı nedeniyle kent merkezindeki bazı yollar geçici olarak trafiğe kapatılacak. Bazı hatların seferlerinde de gecikmeler yaşanacakken, Karşıyaka Tramvayı’nın seferlerinde de geçici olarak düzenleme yapıldı. İşte Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar ve İzmir bisiklet turu güzergahı!
12.04.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu izle! Bisiklet turu 2022 hangi kanalda, saat kaçta? 57. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu canlı izle!
Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu izle! Bisiklet turu 2022 hangi kanalda, saat kaçta? 57. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu canlı izle! Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu hangi kanalda, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu canlı yayını araştırmaları devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (Tour of Türkiye), 207 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabıyla 10 Nisan tarihinde başladı. Bisiklet turu programı ve 57. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu izle…
12.04.2022 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Bisiklet Turu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bisiklet turu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.