Birol Güven

Birol Güven

Son dakika Birol Güven haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Birol Güven ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Birol Güven haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Birol Güven

haberleri sayfasında son dakika yaşanan birol güven gelişmeleri de dahil olmak üzere 399 birol güven haberi bulunmuştur. Tüm birol güven haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kritik atamalar kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Kritik atamalar kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Adalet Bakan Yardımcılığına Hurşit Yıldırım, TPAO Genel Müdürlüğüne Ahmet Türkoğlu getirildi.
22.02.2024 Gündem
Mandıra Filozofu 2 hangi yıl çekildi? Mandıra Filozofu İstanbul nerede çekildi?
Mandıra Filozofu 2 hangi yıl çekildi? Mandıra Filozofu İstanbul nerede çekildi? Mandıra Filozofu İstanbul'un yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı yaptı. Senaryosu Birol Güven'e ait olan film 23 Ekim Pazartesi akşamı Kanal D'de ekrana geldi. Başrollerinde Müfit Can Saçıntı, Kemal Kuruçay, Gülnihal Demir'in yer aldığı Mandıra Filozufu nerede çekildi? İşte Mandıra Filozofu 2 filminin konusu ve oyuncuları...
23.10.2023 Kültür Sanat
Oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti!
Oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti! Kalp krizi geçiren usta oyuncu Kazım Akşar 69 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi duyuran Melek Baykal; "Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti sabah sabah" ifadelerini kullandı.
28.02.2023 Magazin
Seksenler dizisi ekibinden depremzedelere moral yemeği!
Seksenler dizisi ekibinden depremzedelere moral yemeği! 'Seksenler' dizisi ekibi, önceki gün Darıca’daki platosunda afet bölgesindeki çeşitli illerden gelen depremzedeleri ağırladı.
26.02.2023 Magazin
Mükemmel Eşleşme dizisi nerede çekiliyor, hangi semte, ilçede? Mükemmel Eşleşme uyarlama mı? Dizinin çekildiği yerler…
Mükemmel Eşleşme dizisi nerede çekiliyor, hangi semte, ilçede? Mükemmel Eşleşme uyarlama mı? Dizinin çekildiği yerler… Mükemmel Eşleşme dizisi nerede çekiliyor, hangi semte? TRT 1’in yeni yaz sezonu Mükemmel Eşleşme seyirciyle buluşuyor. Balkan Ninnisi sonrası, TRT, şimdi de yeni bir yaz dizisiyle ekranlara geliyor. Mükemmel Eşleşme dizisinin çekim yeri merak ediliyor. Peki, Mükemmel eşleşme uyarlama mı?
16.07.2022 Televizyon
Mükemmel Eşleşme konusu ne, oyuncuları kim, isimleri nedir? İşte yeni dizi Mükemmel Eşleşme’nin oyuncu kadrosu ve konusu
Mükemmel Eşleşme konusu ne, oyuncuları kim, isimleri nedir? İşte yeni dizi Mükemmel Eşleşme’nin oyuncu kadrosu ve konusu Mükemmel Eşleşme dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? TRT’nin yeni dizisi Mükemmel Eşleşme oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Yönetmenliğini Emre Kavuk'un üstlendiği, senaryosunu Birol Güven'in kaleme aldığı Mükemmel Eşleşme dizisi, 16 Temmuz Cumartesi akşamı yayın hayatına başlıyor. Romantik komedi türündeki dizinin konusu ve oyuncu kadrosu için araştırmalar hızlandı. İşte TRT’nin yeni dizisi Mükemmel Eşleşme oyuncu kadrosu ve konusu…
16.07.2022 Televizyon
'Arka Sıradakiler' yıllar sonra buluştu! O filmle geri dönüyorlar...
'Arka Sıradakiler' yıllar sonra buluştu! O filmle geri dönüyorlar... Yapımcılığını Birol Güven'in, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan üstlendiği, yayınlandığı 2007-2012 yılları arasında çok konuşulan drama ve gençlik türündeki 'Arka Sıradakiler' dizisinde rol alan Bülent Çetinaslan, Sevda Dalgıç ve Temmuz Karikutal, bir AVM'de katıldıkları film galasında ilgi odağı oldular.
1.06.2022 Magazin
Usta oyuncu Ali Erkazan'dan tartışma yaratacak sözler: Hayatım boyunca affetmeyeceğim
Usta oyuncu Ali Erkazan'dan tartışma yaratacak sözler: Hayatım boyunca affetmeyeceğim Usta oyuncu Ali Erkazan tartışma yaratacak açıklamalar yaptı. Bir dönem aynı dizide rol aldığı Levent Ülgen hakkında konuşan Erkazan, bir daha Ülgen ile kesinlikle çalışmayacağını söyledi.
17.11.2021 Magazin
Birol Güven'in acı günü!
Birol Güven'in acı günü! Yapımcı Birol Güven’in babası Erdoğan Güven, aort damarındaki rahatsızlığından dolayı bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
28.04.2021 Magazin
Ünlü yapımcının babası son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü yapımcının babası son yolculuğuna uğurlandı Yapımcı Birol Güvenin babası Erdoğan Güven (89) hayatını kaybetti. Erdoğan Güvenin cenazesi Kocaeli’nin Darıca ilçesinde son yolcuğuna uğurlandı.
26.04.2021 Magazin
Rasim Öztekin hayatını kaybetti! Acı gerçek ortaya çıktı, 2 ay önce...
Rasim Öztekin hayatını kaybetti! Acı gerçek ortaya çıktı, 2 ay önce... Rasim Öztekin'in vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Pazar günü evinde rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan Öztekin dün akşam hayatını kaybetti. 62 yaşında vefat eden Öztekin iki ay önce de abisi Zeki Bülent Özerk'in ölümüyle sarsılmıştı.
9.03.2021 Magazin
Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi
Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi. Hastanede tedavi altına alınan Öztekin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
7.03.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti Türk tiyatrosunun ünlü oyuncularından Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Atik 'En Son Babalar Duyar' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınmıştı.
9.06.2020 Yaşam
'Çaycı Hüseyin’i bu sefer de koronavirüsten öldürdüler! Sosyal medya karıştı
'Çaycı Hüseyin’i bu sefer de koronavirüsten öldürdüler! Sosyal medya karıştı Twitter'da sık sık öldüğü yönünde haberler çıkan Çocuklar Duymasın dizisi, 'Çaycı Hüseyin' karakteriyle tanınan Alparslan Özmol’u, sosyal medyada bu sefer de koronavirüsten öldürdüler.
27.02.2020 Magazin
Seksenler dizisine katılan Cansın Özyosun kimdir? Can Özyosun kaç yaşındadır, nerelidir?
Seksenler dizisine katılan Cansın Özyosun kimdir? Can Özyosun kaç yaşındadır, nerelidir? TRT 1'den hafta için her gün ekrana gelen Seksenler dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. En son Deli Gönül dizisi ve Hadi Be Oğlum sinema filmiyle izleyiciyle buluşan Cansın Özyosun, Sibel karakterine hayat verecek. Peki, Cansın Özyosun kimdir?
28.01.2020 Gündem
Ünlü oyuncu Seksenler’in kadrosuna katıldı
Ünlü oyuncu Seksenler’in kadrosuna katıldı En son Deli Gönül dizisinde ve Hadi Be Oğlum sinema filminde izleyiciyle buluşan sevilen oyuncu Cansın Özyosun, ekranlara Seksenler dizisi ile geri dönüyor.
28.01.2020 Televizyon
'Seksenler'in yayın tarihi belli oldu
'Seksenler'in yayın tarihi belli oldu TRT 1’in sevilen dizisi 'Seksenler’in yeni sezon ilk bölümünün yayın tarrihi açıklandı.
4.10.2019 Televizyon
Askerlik öncesi dünya turu
Askerlik öncesi dünya turu Oyuncu Can Yaman, İtalya’da yayınlanan bir dizi ve yarışmadan teklif aldı, ama kabul etmedi.
17.09.2019 Magazin
Aşk yüklü şarkı!
Aşk yüklü şarkı! Başrollerinde Özgür Çevik, İlayda Akdoğan ve Tuba Ünsal’ın yer aldığı ‘Masallardan Geriye Kalan’ filminin duygu yüklü şarkısı, filmden görüntüler eşliğinde hazırlanan klip ile dinleyenlerin beğenisine sunuldu.
9.08.2019 Kültür Sanat
'Seksenler' dizisi hakkında flaş karar!
'Seksenler' dizisi hakkında flaş karar! 'Seksenler' dizisinin yapımcısı Birol Güven, sosyal medya hesabından dizinin ekranlara geri döneceğini duyurdu.
11.07.2019 Televizyon
'Dijital Esaret’in fragmanı yayınlandı
'Dijital Esaret’in fragmanı yayınlandı Başrolünde usta oyuncu Rasim Öztekin’in yer aldığı “Dijital Esaret” filminin fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Merakla beklenen fragman, kısa sürede yüzlerce beğeni ve yorum aldı.
15.04.2019 Kültür Sanat
Çocuklar Duymasın artık perşembe akşamları Kanal D’de!
Çocuklar Duymasın artık perşembe akşamları Kanal D’de! Kanal D’nin yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği, samimi ve güldüren hikayelerin izleyiciyle buluştuğu sevilen dizisi Çocuklar Duymasın, artık Perşembe akşamları ekrana gelecek.
22.03.2019 Televizyon
Asena Ayyüce, Çocuklar Duymasın'da
Asena Ayyüce, Çocuklar Duymasın'da Fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın’ın kadrosuna Asena Ayyüce dahil oldu.
5.03.2019 Magazin
Avrupa'daki gurbetçiler: Fuar sayesinde evimiz Türkiye oldu
Avrupa'daki gurbetçiler: Fuar sayesinde evimiz Türkiye oldu Almanya'nın Düsseldorf kentinde devam eden Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na Avrupa'da yaşayan gurbetçilerin yoğun ilgisi devam ediyor.Fuarın ilk gününde olduğu gibi, ikinci gününde de ziyaretçiler beğendikleri emlak projelerinden satın aldı. Fuara girişlerde uzun kuyruklar oluştu. Gurbetçiler, "Fuar sayesinde ayağımıza kadar gelen bu projeleri çok yakından görme fırsatı yakaladık. Fuar sayesinde evimiz Türkiye oldu." dediler.
10.02.2019 Ekonomi
Evim Türkiye Fuarı emlak satışları ile başladı
Evim Türkiye Fuarı emlak satışları ile başladı Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Türkiye'nin önde gelen 76 gayrimenkul firmasının katılımıyla Almanya'nın Düsseldorf kentinde başladı.
8.02.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Birol Güven ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki birol güven haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.