2 katlı bina çöktü, vatandaşlar o anları böyle kaydetti
2 katlı bina çöktü, vatandaşlar o anları böyle kaydetti Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Kahramanmaraş, Adıyaman, Elazığ ve çevre illerde hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada, "Deprem sonrasında, saha tarama çalışmaları sonucunda yıkılan binalar olduğu tespit edilmiş olup, arama kurtarma ekiplerimiz bölgeye hızlıca sevk edilmiş ve çalışmaya başlamışlardır." ifadelerine yer verildi.
27.02.2023 Vatan TV
Deprem sırasında apartmanın yıkılması güvenlik kamerasında!
Deprem sırasında apartmanın yıkılması güvenlik kamerasında! Adana'nın Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi'ndeki Sinem Apartmanı'nın yıkıldığı an, bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde bir başka binadan deprem anında dışarı çıkarak bindikleri otomobille kaçmaya çalışan vatandaşlar yer alıyor. Sinem Apartmanı, vatandaşların otomobillerine bindiği sırada bir anda yıkılıyor. Apartmanın yıkılışıyla birlikte büyük bir toz bulutu oluşuyor.
9.02.2023 Vatan TV
'Depreme dayanıklı' denilerek satılan bina yıkıldı! O anlar kameraya yansıdı
'Depreme dayanıklı' denilerek satılan bina yıkıldı! O anlar kameraya yansıdı Malatya'nın Yeşilyurt İlçesinde bir sitede 4+1 daire 2.5 milyon TL'ye satılıyordu. Deprem yönetmeliğine göre inşa edildiği söylenen bina 7.6'lık depremde yıkıldı.
7.02.2023 Vatan TV