Binali Yıldırım: 2023 artık görünür hale geldi
Binali Yıldırım: 2023 artık görünür hale geldi AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, 2023'ün artık görünür hale geldiğini belirterek, "Birkaç yıl öne hedeflerimizden bahsediyorduk, artık yapacaklarımızı anlatıyoruz. Önümüzde önemli bir sınav var. İktidarı milli iradeye karşı vesayetle, darbeyle elde edemeyenler yeni bir arayış içerisindeler. İçeriden ve dışarıdan kurdukları ittifakla 2023’te bir değişiklik yapacaklarını düşünüyorlar ve bir de buna inanıyorlar. AK kadrolar buna izin verir mi? Hayır" dedi.
21.07.2022 Siyaset
Binali Yıldırım: Zonguldak doğal gazıyla Türkiye'yi, milleti ısıtacak
Binali Yıldırım: Zonguldak doğal gazıyla Türkiye'yi, milleti ısıtacak Zonguldak- Kilimli yolu Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Tünelleri ile kentte yapımı tamamlanan diğer projeler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katılımıyla açıldı. Açılışta konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, yerli doğal gazın 2023'te kullanıma sunulacağını belirterek, "Zonguldak, yıllarca taş kömürüyle Anadolu topraklarını ısıttı. Şimdi Zonguldak, doğal gazıyla Türkiye'yi, milleti ısıtacak" dedi.
5.02.2022 Siyaset
Binali Yıldırım: Her zorluğun arkasında bir ferahlık vardır
Binali Yıldırım: Her zorluğun arkasında bir ferahlık vardır Gaziantep'te, AK Parti Genel Başkanevkili Binali Yıldırım, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik sürece dikkat çekerek, “Birçok ülkede ekonomide kurdaki dalgalanmalar devam ediyor. Ama bu böyle sürmeyecek. Her zorluğun arkasında bir ferahlık vardır” dedi.
20.12.2021 Siyaset