Bilboard

Bilboard

Son dakika bilboard haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bilboard ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bilboard haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bilboard

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bilboard gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 bilboard haberi bulunmuştur. Tüm bilboard haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Soylu'dan Kanal D'de önemli açıklamalar: Masanın üstüne HDP'yi çıkarıp Akşener'i altına indirdiler
Bakan Soylu'dan Kanal D'de önemli açıklamalar: Masanın üstüne HDP'yi çıkarıp Akşener'i altına indirdiler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kanal D canlı yayınında Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sorularını yanıtladı. Altılı masaya tepki gösteren Bakan Soylu, "Millet herkesin ne olduğunu görüyor. Masanın üstüne HDP'yi çıkardılar, altına da Akşener'i de indirdiler." dedi. Soylu, Kılıçdaroğlu'nun 17-25 kumpası sözleri için de "Kumpas videolarını TBMM'de kürsüden dinletti. Ben 17-25 Aralık'ı yanlış anlamışım, muhatabım da hakkını helal etsin diyeceksiniz. Özür de dilemiyor, benim de başıma 17-25 Aralık kumpası gibi bir kumpas gelebilir diyor." ifadelerini kullandı.
11.05.2023 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener ile CHP lideri Kılıçdaroğlu arasındaki savaş oraya sıçradı
İYİ Parti lideri Akşener ile CHP lideri Kılıçdaroğlu arasındaki savaş oraya sıçradı Cumhurbaşkanlığı 2023 seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte İYİ Parti lideri Meral Akşener ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki rekabet iyice kızıştı. İki liderin arasındaki rekabet billboardlara da yansıdı. Meral Akşener’in fotoğrafları billboardları süslerken, CHP, Kılıçdaroğlu’nun afişleriyle yanıt verdi.
9.12.2021 Siyaset
Vakalar yeniden artışa geçti, esnaf tedirgin! ‘Tahammülümüz yok'
Vakalar yeniden artışa geçti, esnaf tedirgin! ‘Tahammülümüz yok' Koronavirüs salgınıyla mücadele başarılı aşılama süreciyle devam ediyor. Normalleşme süreciyle birlikte hem esnaf hem de tatile çıkmak isteyen vatandaş rahat bir nefes aldı. Fakat vakaların yeniden artışa geçmesi, sevincin yerini endişeye bırakmaya başladı. Özellikle esnaf kısıtlamaların yeniden gelmesinden dolayı düşünceli... TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, koronavirüs vakalarındaki artışın esnafı tedirgin etmeye başladığını söyledi. Palandöken, "Bir kapanmaya daha tahammülümüz yok. İş yerlerinin bir daha kapanması, hem ekonomi açısından hem de psikolojik açıdan çok önemli sıkıntı yaratır. Bunun için mutlak ve mutlak aşı olunmalı" dedi.
28.07.2021 Ekonomi
İlhan Omar, seçim kampanyası için eşinin şirketine 2.8 milyon dolar ödemiş
İlhan Omar, seçim kampanyası için eşinin şirketine 2.8 milyon dolar ödemiş ABD Temsilciler Meclisine yeniden seçilen Somali kökenli başörtülü İlhan Omar seçim boyunca eşi Tim Mynett’in sahip olduğu eStreet Group’ adlı kampanya şirketine 2.8 milyon dolar ödediğini açıkladı.
11.11.2020 Dünya
Ünlü şarkıcı Pamela Hutchinson 61 yaşında hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcı Pamela Hutchinson 61 yaşında hayatını kaybetti The Emotions grubu üyelerinden Pamela Hutchinson 61 yaşında hayatını kaybetti.
22.09.2020 Yaşam
Kayseri'de şiddetli rüzgar caminin çatısını uçurdu, ağaçları devirdi
Kayseri'de şiddetli rüzgar caminin çatısını uçurdu, ağaçları devirdi Kayseri'de, şiddetli rüzgar nedeniyle bir cami ile bazı evlerin çatıları uçtu, ağaçlar devrildi. Park halindeki araçlar uçan çatılar nedeniyle hasar gördü.
6.02.2020 Gündem
Diyanet’ten Mevlid-i Nebi Haftası kısa filmlerine ilişkin iddialara yanıt
Diyanet’ten Mevlid-i Nebi Haftası kısa filmlerine ilişkin iddialara yanıt Diyanet İşleri Başkanlığından, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında hazırlanan kısa filmler için ödenen ücret konusunda gerçeği yansıtmayan haber ve yorumlara yer verildiğine işaret edilerek, söz konusu haberlerde yer alan rakamların sadece kısa filmlerin değil etkinlikler için yapılan hizmet alımının tamamını kapsadığı bildirildi.
13.11.2019 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan pankart açıklaması
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan pankart açıklaması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Her şey çok güzel olacak pankartının yasaklandığı" iddialarına ilişkin, "Bir kelime bütününe, cümle bütününe yönelik yasaklama söz konusu değildir." dedi. Soylu, Rusya Federasyonu Federal Muhafız Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Viktor Zolotov ve beraberindeki heyeti makamında kabulünde basın mensuplarının gündeme ilişkin sorusunu yanıtladı.
14.05.2019 Siyaset
HDP’nin pankartı mahkeme kararıyla kaldırıldı!
HDP’nin pankartı mahkeme kararıyla kaldırıldı! Şanlıurfa’da Halkların Demokratik Partisi (HDP) tarafından kentin muhtelif yerlerine asılan 'Li Dijî Şer Aşitî' yazılı pankart ve bilboardlar, 'Savaştan sonra barış bizimdir' anlamı taşıdığı gerekçesiyle mahkeme kararıyla kaldırıldı.
14.03.2019 Siyaset
Bakan müjdeyi verdi! 300 bin lirası hibe...
Bakan müjdeyi verdi! 300 bin lirası hibe... Bakan Varank, "Bugünden itibaren akıllı dijital teknolojileri desteklemeye başlıyoruz. Üst limiti 1 milyon lira ve daha da önemlisi bunun 300 bin lirası hibe şeklinde." dedi.
4.03.2019 Gündem
Çin’in yüz tanıma sisteminden güldüren hata
Çin’in yüz tanıma sisteminden güldüren hata Çin, tüm ülkeyi kapsayacak yüz tanıma sistemi geliştiriyor. Şimdilik belli bölgelerde kullanılan sistem komik bir hataya imza attı.
26.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Siyasi parti kulislerinde yerel seçim hareketliliği
Siyasi parti kulislerinde yerel seçim hareketliliği Siyasi partiler 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı. Parti kulislerinde aday hareketliliği yaşanıyor.
31.10.2018 Siyaset
MHP’de aday olmak isteyenlere sıkı güvenlik taraması
MHP’de aday olmak isteyenlere sıkı güvenlik taraması Yaklaşık 5 ay sonra yapılacak yerel seçimler için harekete geçen aday adayları ve partiler çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti 'gönül belediyeciliği' ile hareket ederken MHP'de de aday adaylarından ön başvuru alarak sıkı bir güvenlik taraması yapmaya başladı.
28.10.2018 Gündem
"İsrail askerleri İran'da!"
"İsrail askerleri İran'da!" İran'ın Şiraz kentinde, 1980-88 İran-Irak savaşının başlangıcının yıldönümü dolayısıyla bir meydana asılan dev reklam panosundaki asker fotoğraflarının İsrail askerlerine ait olduğu ortaya çıktı. Bilboard kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
27.09.2018 Dünya
Reklam için şehidi bile istismar ettiler
Reklam için şehidi bile istismar ettiler 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin kahraman ismi şehit Ömer Halisdemir’in adını ve fotoğrafını Şanlıurfa’daki bir eğitim kurumu reklamlarında kullandı. Tepkiler üzerine afiş kaldırıldı
29.08.2018 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Haziran Cumartesi
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Haziran Cumartesi 16 Haziran Cumartesi gününe ait Show TV yayın akışı, sabah saat 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı eğlence programı ile ekranlara dahil olacak. Miniklerin ve ebeveynlerin severek seyrettiği program ile sabahınızı çok daha keyifli ve eğlence dolu şekilde geçirebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise “Güldür Güldür Show” adlı eğlence dolu program ekranlara dahil oluyor. Tekrar bölümü ile yayına başlayan renkli program, tüm hayranlarını bir kez daha ekranları karşısına çekecek. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını takipte kalın.
16.06.2018 Gündem
Rusya'dan BMGK'da Suriye kararı!
Rusya'dan BMGK'da Suriye kararı! Rusya'nın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Vassily Nebenzia, Suriye'de bir ay insani ateşkes talep edilen BM Güvenlik Konseyi (BMGK) karar tasarısını, değişikler yapılmadan desteklemeyeceklerini söyledi.
22.02.2018 Dünya
Oscarlık filmler vizyonda
Oscarlık filmler vizyonda 90’ıncı Oscar törenlerine bir ay kala ödüllü filmler peş peşe vizyona giriyor. Fatih Akın’ın Paramparça’sı ve Ferzan Özpetek’in yapımcılığını üstlendiği Cebimdeki Yabancı öne çıkan yapımlar arasında.
1.02.2018 Arşiv
Yılın kadını Selena
Yılın kadını Selena Justin Bieber ile yeniden aşk yaşamasıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Selena Gomez, Bilboard dergisi tarafından ‘Yılın Kadını’ seçildi
26.11.2017 Magazin
Erdoğan'lı billboard reklamı yapan müteahhit FETÖ'den tutuklandı
Erdoğan'lı billboard reklamı yapan müteahhit FETÖ'den tutuklandı Şanlıurfa'da FETÖ'den tutuklanan müteahhitin 15 Temmuz sonrası şehrin her tarafına Erdoğan'ın posterlerinin bulunduğu bilboardları yaptırdığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
İlk dersi Başbakan verecek!
İlk dersi Başbakan verecek! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar, Siyaset Akademisi kayıtlarının yarın başlayacağını ve ilk dersi Başbakan'ın vereceğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Aranan teröristlerin fotoğrafları billbordlarda
Aranan teröristlerin fotoğrafları billbordlarda Siirt'te aranan teröristler, resmi kurumlara ve billboardlara asılan fotoğraflarla teşhir edildi
29.09.2021 Gündem
Küba’da tarihi konser
Küba’da tarihi konser ABD Başkanı Obama’nın Küba’nın başkenti Havana’yı ziyaretinin ardından ünlü İngiliz rock grubu Rolling Stones, kentte ücretsiz konser verdi. 500 bin Kübalı konseri izledi
26.03.2016 Dünya
Mahkeme kararı var kapatıyoruz!
Mahkeme kararı var kapatıyoruz! Ankara Büyükşehir Belediyesi 14.5 kilometrelik Ankara Bulvarı için, “Yürütmeyi durdurma kararı alınan AOÇ İmar Planı nedeniyle Ankara Bulvarı trafiğe kapatılacak” dedi.
29.09.2021 Gündem
Şanlıurfa’da emniyetten şehit polislere billboardlu anma
Şanlıurfa’da emniyetten şehit polislere billboardlu anma ŞANLIURFA Emniyet Müdürlüğü Ceylanpınar İlçesi’nde PKK’lı teröristler tarafından 2 polis memurunun şehit edilmesinin ardından kentteki billboardlarda şehitleri andı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bilboard ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bilboard haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.