Bienvenu

Bienvenu

Son dakika bienvenu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bienvenu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bienvenu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bienvenu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bienvenu gelişmeleri de dahil olmak üzere 261 bienvenu haberi bulunmuştur. Tüm bienvenu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina'nın ailesi Adli Tıp'a geldi! 'Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım'
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina'nın ailesi Adli Tıp'a geldi! 'Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım' Karabük'te Filyos Çayı'nda ölü bulunan Gabon uyruklu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın ailesi kızlarının cenazesini almak için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na geldi. Anne Jessica Sandra Makemba Panga, “Şu an cenazesi Gabon’a geri gidecek. Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım, adalet yerini bulacak. Cuma günü sabah saatinde Dina, Afrika’ya geri dönecek" dedi. İstanbul Gabon Derneği Başkanı ise “Hep beraber cenazemizi alacağız. Ondan sonra işlem yapacağız. İşlem yapıldıktan sonra Gabon’a geri götüreceğiz" dedi.
23.05.2023 Gündem
Recep Niyaz: Klasik hazin sonu yaşadım
Recep Niyaz: Klasik hazin sonu yaşadım Fenerbahçe altyapısının harcanan yeteneklerinden Recep Niyaz...Ona ‘Yeni Alex’ gözüyle bakılıyor; izleyenler yeteneklerine hayran kalıyordu. Ancak Recep Niyaz, Fenerbahçe’den daha 19 yaşındayken koptu. Ayrılığın gerekçesini ise şu sözlerle anlattı: "O zamanlar Fenerbahçe’de A2 takımı da vardı. Mehmet Topal orada da oynuyordu! A2’de bile 11’e alınmadık. Fenerbahçe’de her genç oyuncunun yaşadığı klasik hazin sonu yaşadım"
7.04.2020 Fenerbahçe
Bienvenu Hatayspor’la anlaşamadı
Bienvenu Hatayspor’la anlaşamadı Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Hatayspor’un transfer etmek üzere Antalya kampına davet ettiği Henri Bienvenu ile anlaşamadı.
6.01.2019 Futbol
Henri Bienvenu, Hatayspor'da!
Henri Bienvenu, Hatayspor'da! Bir dönem Fenerbahçe ve Eskişehirspor forması da giyen Kamerunlu forvet oyuncusu Henri Bienvenu, Spor Toto 1. Lig takımlarından Hatayspor'a transfer oldu.
3.01.2019 TFF 1.Lig
Halil Ünal, Büyükerşen'i istifaya davet etti
Halil Ünal, Büyükerşen'i istifaya davet etti Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i istifaya davet etti.
14.08.2018 TFF 1.Lig
Fenerbahçe yine son haftaya bıraktı
Fenerbahçe yine son haftaya bıraktı Fenerbahçe, transfer dönemlerinin kapanmasına az bir süre kala kadrosuna takviye yapmasıyla dikkati çekiyor.
9.09.2017 Fenerbahçe
Mehmet Demirkol'dan Kocaman'a 'Soru' tepkisi
Mehmet Demirkol'dan Kocaman'a 'Soru' tepkisi NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, 90+ programında Fenerbahçe-Vardar maçını değerlendirdi. Aykut Kocaman'ın basın toplantısında soru almamasına tepki gösterdi.
24.08.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yüzü gülmüyor
Fenerbahçe'nin yüzü gülmüyor 2017-2018 sezonu öncesinde forvet pozisyonuna oyuncu arayışı içerisinde olan Fenerbahçe, son dönemde bu mevkiye transfer ettiği futbolculardan beklediği performansı alamıyor.
22.06.2017 Fenerbahçe
Orta sahaya servet harcandı
Orta sahaya servet harcandı Transferin en aktif takımı Fenerbahçe, orta sahaya harcadığı paralarla dikkat çekiyor.
14.08.2015 Fenerbahçe
F.Bahçe'den son 12 yılın rekoru
F.Bahçe'den son 12 yılın rekoru Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, şu ana kadar 8 futbolcuyu kadrosuna katarak, son 12 yılın en hareketli yaz transfer dönemini geçiriyor.
15.07.2015 Fenerbahçe
Emenike 20 yılın en kötüsü
Emenike 20 yılın en kötüsü Nijeryalı, bu sezon 391 dakikada 1 gol istatistiği ile adeta nal topladı.
21.01.2015 Fenerbahçe
Dört büyüklere sözleşme kazığı
Dört büyüklere sözleşme kazığı Türkiye’de cenneti yaşayan ve ücretleri tavan yapan yabancı futbolcular, ülkeden ayrılmalarıyla fiyat kırdı.
2.01.2015 Süper Lig
Bienvenu'nün sözleşmesi fesh edildi!
Bienvenu'nün sözleşmesi fesh edildi! Eskişehirspor, Fenerbahçe'den transfer ettiği oyuncu ile yollarını ayırdı
4.09.2014 Futbol
Eski Fenerli'ye sürpriz talip!
Eski Fenerli'ye sürpriz talip! Eskişehirspor'da satış listesine konulan Henry Bienvenu'ye bir diğer Süper Lig ekibi Mersin İdman Yurdu talip oldu
18.07.2014 Futbol
Benficalı golcü Eskişehirspor'da!
Benficalı golcü Eskişehirspor'da! Eskişehirspor, 23 yaşındaki Arjantinli golcü futbolcu Rogelio Funes Mori ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
9.07.2014 Futbol
'3 Temmuz'da ha alındım ha alınacağım stresi beni bitirdi'
'3 Temmuz'da ha alındım ha alınacağım stresi beni bitirdi' 12 sezon formasını giydiği F.Bahçe ile yollarını devre arasında ayıran Semih Şentürk, VATAN'a çarpıcı açıklamalar yaptı:
2.06.2014 Futbol
Fırtına titremedi
Fırtına titremedi Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı.
13.04.2014 Süper Lig
G.Saray? Neden olmasın...
G.Saray? Neden olmasın... Menajeri o iddialara yanıt verdi
5.04.2014 Süper Lig
Antalya avantajı kaptı
Antalya avantajı kaptı Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Eskişehirspor ile MP Antalyaspor karşı karşıya geldi.
26.03.2014 Futbol
Es Es tek golle güldü
Es Es tek golle güldü Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Elazığspor'u 1-0 yendi.
16.03.2014 Süper Lig
Sergen'in Antep'i seriye bağladı
Sergen'in Antep'i seriye bağladı Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Torku Konyaspor'a konuk olan Gaziantepspor, rakibini tek golle geçerek galibiyet serisini üç maça çıkardı.
16.03.2014 Süper Lig
Kazanan çıkmadı!
Kazanan çıkmadı! Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Eskişehirspor, evinde Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.
17.02.2014 Süper Lig
Bursa ve Eskişehir yarı finalde!
Bursa ve Eskişehir yarı finalde! iraat Türkiye Kupası A Grubu'nda son hafta maçlarında Bursaspor Akhisarspor'u 3-0 ve Eskişehispor da Sivasspor'u 1-0 mağlup ederek gruplardan çıkarak yarı finale yükseldiler.
12.02.2014 Futbol
F.Bahçe'nin gönlü 'Zengin'
F.Bahçe'nin gönlü 'Zengin' Haftaya ezeli rakibinin 10 puan önünde giren Kanarya 23'te eski oyuncusu Bienvenu'yü durduramadı. 42. dakikada Kuyt skoru eşitlese de bu kez son bölümde gol Erkan Zengin'le 83’te Es-Es'ten geldi.
2.02.2014 Süper Lig
Konya'nın 'Es'intisi Erdal'dan
Konya'nın 'Es'intisi Erdal'dan Süper Lig'in 17. haftasında Torku Konya, Eskişehir'i ağırladı.
29.12.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Bienvenu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bienvenu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.