Beyin Kanaması

Beyin Kanaması

Son dakika beyin kanaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beyin kanaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beyin kanaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyin Kanaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyin kanaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.617 beyin kanaması haberi bulunmuştur. Tüm beyin kanaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faik Öztürk’ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! İşte son durumu
Faik Öztürk’ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! İşte son durumu Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı, Faik Öztürk’ün beyin kanaması geçirdiği ve vücudunun sol tarafının felç olduğu ortaya çıktı. İşte Faik Öztürk’ün son durumu…
25.04.2024 Magazin
Nuri Alço'nun sağlık durumu nasıl? Eşi Burcu Alço ilk kez konuştu: İlacını ihmal etmiş
Nuri Alço'nun sağlık durumu nasıl? Eşi Burcu Alço ilk kez konuştu: İlacını ihmal etmiş Türk sinemasının 'kötü adam' rollerinde oynayan iyi kalpli aktörü Nuri Alço, beyin kanaması geçirdi. Yoğun bakımda tedavi gören Alço'nun sağlık durumu hakkında hastaneden açıklama yapıldı. Usta sanatçının eşi Burcu Alço da son durum hakkında bilgi verdi.
7.04.2024 Magazin
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı Türk sinemasının ünlü oyuncularından Nuri Alço (73), Eskişehir'deki evinde rahatsızlanması sonucu özel hastanede tedaviye alındı. Hastane yönetimi bulantı ve halsizlik şikayetiyle gelen Alço’nun sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.
6.04.2024 Magazin
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan (42), son yolculuğuna uğurlandı.
29.03.2024 Gündem
1,5 ayda 3 ameliyat geçirmişti! Settar Tanrıöğen'in son durumu: Sete ziyarete gelecek
1,5 ayda 3 ameliyat geçirmişti! Settar Tanrıöğen'in son durumu: Sete ziyarete gelecek Bilinç bulanıklığı şikayetiyle 26 Ocak günü hastaneye giden ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen Settar Tanrıöğen, 1,5 ayda üç kez ameliyat olmuştu. Oyuncu Ceren Yalazoğlu Karakoç, iki hafta önce taburcu olan meslektaşının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
29.03.2024 Magazin
Hande Yener'in büyük acısı! 'Dünyamı kaybettim'
Hande Yener'in büyük acısı! 'Dünyamı kaybettim' Şarkıları ve sahne performanslarıyla Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan Hande Yener'in annesi Yıldız Özyener, yaşama veda etti. Hande Yener, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
18.03.2024 Magazin
2 evladını karton toplayarak okutan fedakar anne, erkeklere taş çıkartıyor! "Kadınlar her şeyi yapar"
2 evladını karton toplayarak okutan fedakar anne, erkeklere taş çıkartıyor! "Kadınlar her şeyi yapar" Hatay'da sokak sokak gezerek karton ve plastik atık toplayan fedakar anne, üniversitede eğitim gören 2 evladını okutmak için verdiği çabayla Türkiye’nin takdirini topladı.
8.03.2024 Gündem
Bedir bebekten güzel haber! Yaşam savaşını kazandı
Bedir bebekten güzel haber! Yaşam savaşını kazandı Hatay’da 27 haftalıkken 1 kilo olarak dünyaya gelen Bedir bebek, 8 ay boyunca kaldığı kuvözde hayata tutunup sonunda ailesine kavuştu. Evladını 8 ay sonra kucaklayan anne, "Ümidimizi kesmedik, bugün ilk defa kucağımıza aldık" dedi.
28.02.2024 Adana
Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni Abdullah Ahmet Mümtaz Taylan oldu!
Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni Abdullah Ahmet Mümtaz Taylan oldu! Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni Abdullah belli oldu. Oyuncu Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesi ve hastaneye kaldırılmasıyla birilikte diziden ayrılığı kesinleşti. Nursema'nın babası, Pembe'nin kocası olacak yeni Abdullah da oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan oldu. Peki Ahmet Mümtaz Taylan kimdir?
26.02.2024 Magazin
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi Bursa’da, ilişki sırasında dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.’nin (43), boğazını sıkıp ölümüne neden olduğu suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Y.A.M.A. (42), çıktığı son duruşmada olayın basında yer alması nedeniyle kendisinin ve ailesinin mağdur olduğunu söyleyerek, duruşmanın gizli görülmesini istedi.
26.02.2024 Gündem
Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman geri dönecek? Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl?
Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman geri dönecek? Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti dizisinde Apo karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık sorunu nedeniyle diziye ara veren usta oyuncu ara vermişti. Peki Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman geri dönüyor?
23.02.2024 Magazin
Settar Tanrıöğen’in sağlık durumu nasıl? Hastaneden yeni açıklama
Settar Tanrıöğen’in sağlık durumu nasıl? Hastaneden yeni açıklama Beyin damarlarında oluşan anevrizma kanaması nedeniyle 2 kez ameliyat olan sanatçı Settar Tanrıöğen’in sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama yapıldı.
22.02.2024 Magazin
Yoğun bakıma alınan oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu
Yoğun bakıma alınan oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu Oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, durumunun iyi olduğu belirtilirken "Komplikasyon riskleri de ortadan kalkmıştır" denildi.
22.02.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen'in son sağlık durumu!
Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen'in son sağlık durumu! Beyin kanaması geçirerek iki kez ameliyat olan 'Kızılcık Şerbeti'nin 'Abdullah'ı Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama geldi. Yapılan açıklamada Tanrıöğren’in bir süre daha hastanede tedavisine devam edileceği belirtildi.
22.02.2024 Magazin
84 yaşındaki felçli kadına cinsel saldırıda bulunan sanık mahkemede tahliyesini istedi
84 yaşındaki felçli kadına cinsel saldırıda bulunan sanık mahkemede tahliyesini istedi Bursa'da, kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyen Serkan Tutkun (23), zorla girdiği evde, N.T. (84) isimli felçli kadına tokat atıp, cinsel saldırıda bulundu. Evde ziynet eşyası arayan Tutkun, tutuklanırken, kadın ise 15 gün sonra beyin kanaması geçirip öldü. N.T.'ye tokat atıp öptüğünü söyleyen ve 10 yıla kadar hapis cezası istenen Tutkun, mahkemede, "Suçu bilinçli olarak yapmadım. Tahliyemi istiyorum" dedi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilen duruşma ertelendi.
21.02.2024 Gündem
Depremzede çift 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gözyaşlarını tutamadı! Duygusal anlar
Depremzede çift 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gözyaşlarını tutamadı! Duygusal anlar Hatay'da 6 Şubat depreminde canlarını son anda kurtaran ancak birçok yakını hayatını kaybeden MS hastası Mustafa ve Müge Şahin çifti, Kozan Belediyesi'nin düzenlediği Sevgililer Günü programında gözyaşlarına boğuldu.
15.02.2024 Adana
Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl?
Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi. Haberi ünlü oyuncu Ebru Destan duyurdu. Kızılcık Şerberi dizisinde Apo karakterini canlandıran usta oyuncu Settar Tanrıöğen'in son sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...
27.01.2024 Magazin
Döverek öldürüp yol kenarına bıraktı, mahkemedeki ifadesi kan dondurdu
Döverek öldürüp yol kenarına bıraktı, mahkemedeki ifadesi kan dondurdu Mersin'de, kız arkadaşı Esra Asena Temir'i (27) döverek öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Mustafa Bangiz (28) hakim karşısına çıktı. Sanık Bangiz, beyin kanaması sonucu ölen Temir'i sakinleştirmek için ittiğini öne sürerek, "Bana vurmaya başladı, ben de sakinleştirmeye çalıştım. O benim yüzümü elleriyle tutunca ben de omzundan ittim, 'Yeter artık' dedim. Kendisini sürekli ittim" dedi.
23.01.2024 Gündem
TikTok'ta akım olan 'ölüm çelmesi' genç kızın hayatını kararttı
TikTok'ta akım olan 'ölüm çelmesi' genç kızın hayatını kararttı Antalya’da yaklaşık 9 yıldır basketbol ve ragbi sporuyla başarıdan başarıya imza atan 17 yaşındaki Nilsu, milli takım hayalleri kurarken iki arkadaşının yaptığı ve son 4 yıldır TikTok’ta akım olan ‘çelme takma’ şakasının kurbanı oldu. Omurgasında kırık oluşması sonucu 1 ay oyunca çelik korseyle yatağa mahkum kalan genç kız, 3-4 aylık süre sonra antrenmanlara başlayabilecek.
10.01.2024 Gündem
Ayla Algan'a veda! 'Annemi yaşam dolu kaybettik'
Ayla Algan'a veda! 'Annemi yaşam dolu kaybettik' 4 Ocak'ta beyin kanaması nedeniyle yaşamını yitiren Ayla Algan, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçı için Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören yapıldı. Teşvikiye Camii’nde gerçekleşen cenazeye sanat dünyasından birçok isim katıldı.
6.01.2024 Magazin
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da geçirdiği beyin kanaması sonrası 86 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Ayla Algan, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.
6.01.2024 Magazin
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Kars Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, hayatını kaybetti
Kars Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, hayatını kaybetti Kars'ta kalp krizi ve beyin kanaması geçiren altmış bir yaşındaki Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
27.12.2023 Gündem
Nilgün Belgün Kenan Işık'ı paylaştı! Takipçilerini geçmişe götürdü
Nilgün Belgün Kenan Işık'ı paylaştı! Takipçilerini geçmişe götürdü 'Kim Milyoner Olmak İster'de sunuculuk yapan Kenan Işık', Mart 2014'te geçirdiği beyin kanaması nedeniyle uzun süredir evinde tedavi görüyor. Nilgün Belgün, sosyal medya hesabından yaptığı Kenan Işık paylaşımıyla takipçilerini geçmişe götürdü.
11.12.2023 Magazin
Kız arkadaşını döverek öldüren zanlı için 'ağırlaştırılmış müebbet' istenildi
Kız arkadaşını döverek öldüren zanlı için 'ağırlaştırılmış müebbet' istenildi Mersin'de kız arkadaşı Esra Asena Temir'i (27) döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mustafa Bangiz (28) hakkında 'kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenildi.
12.11.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Beyin Kanaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyin kanaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.