Beyazperde

Beyazperde

Son dakika beyazperde haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beyazperde ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beyazperde haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyazperde

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyazperde gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 beyazperde haberi bulunmuştur. Tüm beyazperde haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslıhan Güner: Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatan beş kitap okudum
Aslıhan Güner: Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatan beş kitap okudum Aslıhan Güner-Mert Kılıç çifti, önceki gün Metropol İstanbul’da objektiflere yansıdı. Baş başa keyifli bir yemek yiyen çift, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
27.06.2023 Magazin
Erkan Kolçak Köstendil'den sevenlerini üzecek gelişme!
Erkan Kolçak Köstendil'den sevenlerini üzecek gelişme! Erkan Kolçak Köstendil, 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk oldu. Köstendil, sevenlerini üzen gelişmeyi katıldığı programda duyurdu.
21.08.2022 Magazin
Öznur Serçeler: Kutuplarda film çekmeyi Allah yazdıysa bozsun!
Öznur Serçeler: Kutuplarda film çekmeyi Allah yazdıysa bozsun! Öznur Serçeler, BeSytle Magazine Mayıs sayısının kapağı oldu. Verdiği pozlarla dikkat çeken güzel oyuncu Gonca Vuslateri ve Burak Yamantürk ile başrollerini paylaştığı 13 Mayıs’ta vizyona girecek olan ‘Allah Yazdıysa Bozsun’ filmi ile beyazperdede olacak.
4.05.2022 Magazin
Güzel oyuncu Melisa Seda'dan dikkat çeken "teşhir" yanıtı!
Güzel oyuncu Melisa Seda'dan dikkat çeken "teşhir" yanıtı! 10 yıldır oyunculuk mesleğinde birçok başarıya imza atan güzel oyuncu Melisa Seda, şimdiye kadar yer aldığı projelerin dışında bir sinema filmiyle beyazperde de boy göstermeye hazırlanıyor. Seda, bir hayranının "Siz sanatçılar bazen çok açılıp saçılmıyor musunuz?" sorusu üzerine verdiği cevapla dikkatleri üzerine çekti.
3.05.2022 Magazin
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler! Sevgililer Günü akşamını renklendirecek çok sayıda romantik film var. Bu özel günü evde geçirmeyi planlayanlar için en güzel aşk filmlerini araştırdık. Roman uyarlamalarından, klasik ve sanatsal filmlere kadar, zevkinize göre seçim yapabileceğiniz en güzel romantik filmleri derledik! İşte ‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
13.02.2022 Kültür Sanat
İstanbul Tiyatro Festivali ne zaman? İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve İKSV tiyatro festivali 2021!
İstanbul Tiyatro Festivali ne zaman? İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve İKSV tiyatro festivali 2021! İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş sponsorluğunda düzenlenecek 25. İstanbul Tiyatro Festivali, 25. İstanbul Tiyatro Festivali 22 Ekim bugün perdelerini açıyor. İKSB İstanbul Tiyatro Festivali kasım ayına kadar devam edecek. İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve festivali…
22.10.2021 Gündem
Pınar Deniz bambaşka biri oldu!
Pınar Deniz bambaşka biri oldu! Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi ‘Aşkın Kıyameti'nin çekimleri için bir süredir Marmaris'te bulunan oyuncu Pınar Deniz, yeni rolüyle izleyicisini şaşırtmaya hazırlanıyor.
17.05.2021 Magazin
Ata Demirer müjdeyi verdi!
Ata Demirer müjdeyi verdi! Ata Demirer, yeni filmi Bursa Bülbülü ile ilgili hayranlarını heyecanlandıran bir sosyal medya paylaşımı yaptı.
15.05.2021 Magazin
Binnaz Avcı ve Murat Metin Acar'ın mutlu günü!
Binnaz Avcı ve Murat Metin Acar'ın mutlu günü! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Suzan Avcı'nın müzisyen, oyuncu kızı Binnaz Avcı uzun zamandır aşk yaşadığı Murat Metin Acar ile nikah masasına oturdu. Ünlü çifti yakın arkadaşları yalnız bırakmadı.
12.02.2021 Magazin
Sinemalar ‘mesafeli’ açılıyor
Sinemalar ‘mesafeli’ açılıyor Corona virüs pandemisi nedeniyle marttan beri kapalı olan sinema salonlarına 1 Temmuz itibarıyla açılma izni verilmiş ancak sinemaların sadece çok azı açılmıştı. Bugün itibarıyla Cinemaximum Sinemaları ve Beyoğlu Sineması seyirciyle buluşuyor.
7.08.2020 Gündem
Ünlü oyuncu Mollie Fitzgerald, tutuklandı!
Ünlü oyuncu Mollie Fitzgerald, tutuklandı! Marvel sinematik evreninin en önemli filmlerinden olan Kaptan Amerika'nın ilk serisinde Stark Girl karakterini canlandıran oyuncu Mollie Fitzgerald, 68 yaşındaki annesini bıçaklayarak öldürme suçundan tutuklandı.
2.01.2020 Dünya
Çukur'a taze kan! Hangi isimler kadroya katıldı?
Çukur'a taze kan! Hangi isimler kadroya katıldı? Çukur dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı.
13.09.2019 Televizyon
Boğaz’a karşı özel parti
Boğaz’a karşı özel parti Vogue dergisi, İstanbul temalı ağustos ayı sayısını önceki akşam Bebek Otel'de düzenlenen özel bir davetle kutladı.
21.08.2019 Magazin
‘Hayatımda kimse yok’
‘Hayatımda kimse yok’ Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki akşam Etiler'de bir mekanda görüntülendi.
4.07.2019 Magazin
Müslüm'ün ardından Naim de beyazperde'de...
Müslüm'ün ardından Naim de beyazperde'de... 4.5 milyon gişe yapan ve tüm zamanların en çok izlenen 10 Türk filmi arasına giren "Müslüm"den sonra bu kez Türk spor tarihinde büyük iz bırakan halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayat hikayesi film oluyor...
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rambo 5 geliyor!
Rambo 5 geliyor! Sylvester Stallone 10 yıl aradan sonra, bir ikonik dönüşünü daha gerçekleştiriyor.
2.11.2018 Televizyon
İşte haftanın filmleri
İşte haftanın filmleri Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli olmak üzere toplam 7 film gösterime giriyor!
2.11.2018 Kültür Sanat
Bu hafta 9 film vizyona girecek
Bu hafta 9 film vizyona girecek Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 9 film vizyona girecek.
26.10.2018 Kültür Sanat
Acıların kadını Serenay
Acıların kadını Serenay Serenay Sarıkaya yeni sezonda ‘Acıların Kadını’ olarak bilinen Bergen’in hayatını anlatacak film teklifine evet dedi.
7.09.2018 Magazin
Serenay'a sürpriz rol!
Serenay'a sürpriz rol! Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, yeni sezonda 'Acıların Kadını' olarak tanınan Bergen'in hayatının anlatılacağı filmde başrol oynayacak.
6.09.2018 Televizyon
Mimik Kraliçesi şöhretten memnun
Mimik Kraliçesi şöhretten memnun Son olarak Darısı Başımıza dizisinde Rüya karakterini canlandıran Açelya Topaloğlu, şöhretin hem mutluluk, hem mutsuzluk getirdiğini belirtiyor ve ekliyor: “Ben oyunculuk yapmayı seviyorum, şöhret de bunun getirisi, işimin bir parçası.”
11.08.2018 Arşiv
Bu yaz izlemeniz  gereken 10 film!
Bu yaz izlemeniz gereken 10 film! Bu yaz beyazperde çok hareketli! İşte yaz sezonu boyunca vizyona girecek ve izlemeniz gereken filmler...
14.07.2018 Magazin
Aşkın motivasyonuma  olan etkisi her gün artıyor
Aşkın motivasyonuma olan etkisi her gün artıyor Şarkıcı ve oyuncu Keremcem’in sevgilisi İlay Erkök, Darısı Başımıza dizisi ile ekranlara geri döndü. Erkök, Kendin olduğun zaman, takipçilerin de seni kendileri kadar doğal görüyor. Sanırım ortadaki duvarı kaldırıyorum” diyor.
14.07.2018 Arşiv
Talat Bulut kimdir?
Talat Bulut kimdir? Talat Bulut kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Ünlü ve başarılı oyuncu Talat Bulut hakkında merak edilen bilgileri haberimizde derledik. İşte Talat Bulut'un hayatına dair merak edilen detaylar...
6.06.2018 Gündem
Vampir dizisi için bir araya geldiler
Vampir dizisi için bir araya geldiler Dizi ve filmlerin aranan isimleri Elçin Sangu, Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bursin yeni dizi "Yaşayamayanlar" için kamera karşısına geçti.
21.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Beyazperde ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyazperde haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.