Beste

Beste

Son dakika beste haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beste ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beste haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beste

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beste gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.917 beste haberi bulunmuştur. Tüm beste haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas’ın Rıza Baba’sı Bülent Seyran’dan samimi açıklamalar: Rıza ona iyi davranan insanları hatırlıyor
Taş Kağıt Makas’ın Rıza Baba’sı Bülent Seyran’dan samimi açıklamalar: Rıza ona iyi davranan insanları hatırlıyor Her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana gelen “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin sevilen oyuncularından Bülent Seyran, sunuculuğunu Beste Sarıpınar’ın yaptığı “Ünlü Sohbetleri” isimli YouTube kanalına konuk oldu. Başarılı oyuncu Taş Kağıt Makas dizisi, canlandırdığı Alzheimer hastası Rıza Tanrıkulu karakteri ve kariyeri hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Magazin
“Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü”, 100. yıla özel baskısıyla kitapçılarda
“Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü”, 100. yıla özel baskısıyla kitapçılarda Yazar Mehmet Altun’un yaptığı araştırmalar sonucu ilk kez 2008 yılında basılan “Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü” adlı kitap, cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak yeniden basıldı. Sadece bin adet basılan bu özel baskı, ulaşılan yeni arşiv belgelerle daha da zenginleşen içeriğiyle milli marş bestesi olmaya aday eserlerin, bestecilerinin ve seçim sürecinin hikâyesine ışık tutuyor.
12.03.2024 Gündem
İftara çorba ile başlamak sindirimi kolaylaştırıyor! İşte tok tutan besinler
İftara çorba ile başlamak sindirimi kolaylaştırıyor! İşte tok tutan besinler İftarda bir bardak su ile oruç açıldıktan sonra çorba ile devam edilmesi önerisinde bulunan Uzman Diyetisyen Mısra Beste Köleoğlu, “Çorba, iftarda mideyi yormadan besin alımını sağlarken sindirimi de kolaylaştırır. Çorba sonrasında, 10-15 dakikalık bir moladan sonra kompleks karbonhidrat, protein ve sebzelerden oluşan bir ana öğün tercih edilmelidir” dedi.
11.03.2024 Ramazan
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli?
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli? NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, 45 sayı 16 ribauntluk performansla bir maçta en fazla sayı atan Türk basketbolcu oldu. Peki, Alperen Şengün kimdir, nereli, kaç yaşında? Alperen Şengün kariyer rekoru…
6.03.2024 Basketbol
Ahmet Hamdi Tanpınar Kimdir? Ahmet Hamdi Tanpınar Eserleri Ve Özellikleri Nelerdir?
Ahmet Hamdi Tanpınar Kimdir? Ahmet Hamdi Tanpınar Eserleri Ve Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet dönemi edebiyatçıları arasında en öne çıkan isimlerden biri, kuşkusuz Ahmet Hamdi Tanpınar’dır. Gerek edebi yönü gerek eserleri gerekse kişiliğiyle bir döneme ışık tutmuştur. Cumhuriyet dönemi Türkiye’sinde dünyaya gelen Ahmet Hamdi Tanpınar, yazar, şair ve akademisyen kimliklerinin yanı sıra siyasi kimliği ile de bilinmektedir. Günümüze değin ulaşan birçok eser bırakmış, ürünleri Türk edebiyatında hala ders konusu olarak işlevini devam ettirmektedir. 
21.01.2024 Eğitim
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması 90'lı yıllarda 'Hadi Yine İyisin', 'Seninle Ölürüm', 'Kendine Gel' ve 'Duman Oldum' başta olmak üzere çok sayıda hit şarkıya imza Tayfun Duygulu, 10 aydır birlikte olduğu Bella Duygulu ile Kasım 2020'de dünyaevine girmişti. İkili, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de el ele görüntülendi.
18.12.2023 Magazin
Ömer, NBA'da Utah'ı sırtlıyor
Ömer, NBA'da Utah'ı sırtlıyor Utah Jazz, sezonun büyük bir bölümünde galibiyetlerle zor bir bağ kurarken, Ömer Yurtseven'in ilk beşte sahaya çıkmasıyla adeta yeniden doğdu.
11.12.2023 Basketbol
8'inci yargı paketinin detayları ortaya çıktı! Evlenen kadın sadece kendi soyadını taşıyabilecek
8'inci yargı paketinin detayları ortaya çıktı! Evlenen kadın sadece kendi soyadını taşıyabilecek AK Parti’nin önümüzdeki günlerde Meclis’e sunacağı 8. Yargı Paketi’ne göre kadın, eşinin soyadı yerine yalnızca kendi soyadını taşıyabilecek.
10.12.2023 Gündem
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti 1960'ta kurulan Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay, zatürreye bağlı organ yetmezliğinden 81 yaşında hayatını kaybetti
6.12.2023 Magazin
Beste'nin sır sonu! Herkes tanıyordu, banyoda bu halde bulundu
Beste'nin sır sonu! Herkes tanıyordu, banyoda bu halde bulundu Nazilli’de yakınlarının haber alamadığı 35 yaşındaki kadın, çilingir yardımı ile girilen evinde ölü bulundu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda Beste İçel adlı hayvansever kadının cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsiye alındı.
3.11.2023 Yaşam
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor!
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor! 45 yaşında hayatını kaybeden Murat Göğebakan’ın hayatı film oldu. Burak Sevinç, Tuvana Türkay, Hande Soral, Kadir Bertan, Feride Çetin ve Necmi Yapıcı'nın rol aldığı 'Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı'nın yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız oturuyor. Merhum sanatçının annesi Hatice Göğebakan'ın, "Oğlum kanseri yendi ama hasta yatağında eşinin ihanetine çok üzüldü" açıklaması gündem olmuştu.
5.10.2023 Magazin
SAKİN KÜNAR KİMDİR? Sakin Künar DNA testi sonucu açıklandı: Sakin Künar Merve Güzel’in babası mı, Müge Anlı Sakin Künar olayı nedir?
SAKİN KÜNAR KİMDİR? Sakin Künar DNA testi sonucu açıklandı: Sakin Künar Merve Güzel’in babası mı, Müge Anlı Sakin Künar olayı nedir? Sakin Künar kimdir, Merve Güzel’in babası mı? Müge Anlı DNA testi sonucu merak ediliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan Merve Güzel, ses sanatçısı Sakin Künar’ın babası olduğunu söylemiş ve sonrasında ikiliye DNA testi yapılmıştı. Müge Anlı sonucu canlı yayında açıkladı.
26.09.2023 Gündem
Realme C53 incelemesi
Realme C53 incelemesi Herkese merhaba… Yeni bir telefon incelemesiyle karşınızdayız. Bugün Realme C53 yanımda. Telefon giriş segmentinde pek çok önemli özellikle ortaya çıkıyor. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin cihaza yakından bakalım.
21.09.2023 Advertorial
Anayasa değişikliği için kaç milletvekili imzası gerekir, Anayasa değişikliği nasıl olur? Anayasa değişikliği için gerekli çoğunluk nedir, Anayasa değişikliği teklifi kaç oyla kabul edilir?
Anayasa değişikliği için kaç milletvekili imzası gerekir, Anayasa değişikliği nasıl olur? Anayasa değişikliği için gerekli çoğunluk nedir, Anayasa değişikliği teklifi kaç oyla kabul edilir? 1 Ekim’de açılacak TBMM’nin yeni anayasa değişikliğine gidip gitmeyeceği vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Anayasa değişikliği için yeter sayısı sağlandığında ilgili maddeler ve yasalar değiştirilebiliyor. Peki, Anayasa değişikliği için kaç milletvekili imzası gerekir, Anayasa değişikliği nasıl olur? Anayasa değişikliği için gerekli çoğunluk nedir, Anayasa değişikliği teklifi kaç oyla kabul edilir? Anayasa değişikliği şartları nelerdir?
12.09.2023 Gündem
Zaferin simgesi haline gelen fotoğraf: 'Geceler süren yorgunluğuna rağmen ayaktaydı'
Zaferin simgesi haline gelen fotoğraf: 'Geceler süren yorgunluğuna rağmen ayaktaydı' Etem Tem, Afyon Kocatepe'de yarattığı "Anıt Fotoğrafı" nasıl çektiğini, ülkenin kaderini belirleyen o sabahı ve ardından gelen günlerde neler yaşandığını Fikret Otyam ile 1960 yılında yaptığı söyleşide anlatıyor...
30.08.2023 Gündem
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim'
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim' Yapımcı Emir Kaya ve moda Tasarımcısı Sevda Asoubar, önceki akşam mutluluğa 'evet' dedi. Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğüne magazin dünyasından da birçok ünlü katıldı. Bu isimlerden biri de şarkıcı İrem Derici oldu.
9.08.2023 Magazin
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 20. bölümü 24 Temmuz Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu 20. bölüm...
24.07.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız'
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, arabesk ve fantezi müziğin başarılı ismi Özcan Deniz’i ağırladı. Deniz, biletleri günler öncesinde tükenen konserinde en sevilen şarkılarını müzikseverlerden oluşan dev korosuyla birlikte söyledi. Eşi Samar Dadgar, imzalı gri gömleğiyle göz kamaştıran ünlü sanatçı, şıklığıyla sevenlerinden tam not aldı.
19.07.2023 Magazin
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti!
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti! Pazartesi akşamlarına damga vuran dizi 'Veda Mektubu', nefes kesen yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ziya, yazdığı iki mektuptan birini Seher'e verdi ve o mektupta da Alanur'a olan aşkını itiraf etti. Seher her şeye rağmen 30 yıllık hayat arkadaşı Ziya ile evliliğini sürdürmeyi kabul etse de, intikam planları tutmayınca ikinci bir yıkım yaşadı.
11.07.2023 Magazin
Bir üniversitede her beş akademisyenden biri: UFO gördüm
Bir üniversitede her beş akademisyenden biri: UFO gördüm İnsan, dünya dışı yaşam formlarıyla temas ettiğini ya da bir UFO gördüğünü iddia eden onca kişi arasında akademisyenleri görmeyi beklemiyor. Ancak yeni bir çalışma, onların bile açıklayamadıkları şeyler gördüklerini ortaya koyuyor.
25.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Aslı'yı öldürmek isteyen Seher mi? Veda Mektubu 15. bölümde neler oldu?
Aslı'yı öldürmek isteyen Seher mi? Veda Mektubu 15. bölümde neler oldu? Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 15. bölümü 12 Haziran Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 15. bölümünde Mehmet, Aslı'yı öldürmek isteyen kişiye yaklaşıyor.
13.06.2023 Magazin
5 partiye hazine yardımı: Hangi parti ne kadar destek alacak? Rakamlar belli oldu
5 partiye hazine yardımı: Hangi parti ne kadar destek alacak? Rakamlar belli oldu Milletvekili seçim sonuçları, Hazine’den her yıl siyasi partilere belli koşullarla yapılan yardım tutarını da belirliyor.
17.05.2023 Gündem
Selen Görgüzel'e bir tepki de Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan geldi!
Selen Görgüzel'e bir tepki de Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan geldi! Şarkıcı Selen Görgüzel, önceki gün sahne aldığı mekanda, Kayahan'ın 'Seni Versinler Ellere' parçasını seslendirmişti. Görgüzel, birçok kişi tarafından eleştirildi. Bir açıklama da Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan geldi.
16.05.2023 Magazin
Mehmet, Aslı'nın gönlünü alıyor! Veda Mektubu 11. bölümde neler oldu?
Mehmet, Aslı'nın gönlünü alıyor! Veda Mektubu 11. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 11. bölümü dün akşam ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 11. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.
16.05.2023 Magazin
Uzmanı uyardı: “Kapı ve pencereler kapalı tutun”
Uzmanı uyardı: “Kapı ve pencereler kapalı tutun” Kulak Burun Boğaz Uzmanı Emel Peru, mevsimsel alerjik rinit nedeniyle polenlerin uçuştuğu mevsimlerde kapı ve pencerelerin kapalı tutulması gerektiğini belirtti.
15.05.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Beste ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beste haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.