Beşiktaş Teknik Direktörü

Beşiktaş Teknik Direktörü

Son dakika Beşiktaş Teknik Direktörü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beşiktaş Teknik Direktörü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beşiktaş Teknik Direktörü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beşiktaş Teknik Direktörü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beşiktaş teknik direktörü gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.418 beşiktaş teknik direktörü haberi bulunmuştur. Tüm beşiktaş teknik direktörü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1 Süper Lig’in 32’nci haftasında Beşiktaş sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlı ekip 18’inci dakikada Semih Kılıçsoy’un golüyle öne geçerken 68’inci dakikada Emre Kılınç attığı golle skoru belirledi.
13.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan istifa sorusuna cevap!
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan istifa sorusuna cevap! Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.
17.03.2024 Şampiy10
Beşiktaş'ta Fernando Santos taraftarlardan özür diledi!
Beşiktaş'ta Fernando Santos taraftarlardan özür diledi! Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
12.03.2024 Beşiktaş
Fernando Santos'tan Kayserispor maçı sonrası flaş Aboubakar açıklaması
Fernando Santos'tan Kayserispor maçı sonrası flaş Aboubakar açıklaması Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Kayserispor karşılaşmasının ardından konuştu.
13.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan son gün transferi! Anlaşma sağlandı
Beşiktaş'tan son gün transferi! Anlaşma sağlandı Ara transferde kadrosunu Jonas Svensson ve Joe Worrall ile güçlendiren siyah-beyazlılar, transferin son gününde bir hamle daha yaptı.
9.02.2024 Beşiktaş
Fernando Santos istedi! Beşiktaş yıldız ismi kapıyor
Fernando Santos istedi! Beşiktaş yıldız ismi kapıyor Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Famalicao forması giyen 25 yaşındaki stoper Riccieli ile ilgileniyor.
23.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi!
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi! Süper Lig'in 17'nci haftasında sahasında Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrıldığını açıkladı.
22.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'a darbe üstüne darbe! 21 kişilik kadro bile tamamlanamadı
Beşiktaş'a darbe üstüne darbe! 21 kişilik kadro bile tamamlanamadı Beşiktaş bugün Lugano ile oynayacağı prestij maçına çok eksik bir ekiple gitti. Kadro dışı bırakılan ve sakat oyuncuların yanı sıra dizi şişen Mert ile besin zehirlenmesi geçiren Rebic, İsviçre’ye götürülmedi.
14.12.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe derbide Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Fenerbahçe derbide Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı Süper Lig'in 15. haftası dev derbiye sahne oldu. Dolmabahçe'deki kritik mücadelede Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş'ı 3-1 yenerek zirvedeki yerini korudu.
9.12.2023 Beşiktaş
Anderson Talisca gerçeği ortaya çıktı! Beşiktaş'a dönüyor mu?
Anderson Talisca gerçeği ortaya çıktı! Beşiktaş'a dönüyor mu? Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalar sonrasında gözler Brezilyalı yıldız Talisca'ya döndü. Sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Al Nassr'da mutlu olduğunu belirten yıldız oyuncu hakkındaki gerçek daha sonra ortaya çıktı. İşte bu dev transfere dair tüm detaylar...
9.08.2023 Beşiktaş
Talisca'dan Şenol Güneş'e yanıt: Önümüzdeki sezon...
Talisca'dan Şenol Güneş'e yanıt: Önümüzdeki sezon... Al Nassr forması giyen Anderson Talisca, kendisi hakkında 'transfer görüşmesi' açıklaması yapan Şenol Güneş'e yanıt verdi.
8.08.2023 Beşiktaş
Beşiktaş-Tirana (Maç özeti)
Beşiktaş-Tirana (Maç özeti) UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turunda temsilcimiz Beşiktaş, Arnavutluk ekibi Tirana'yı ağırladı. Siyah-Beyazlılar müsabakadan 3-1 üstün ayrıldı ve avantajı yakaladı.
27.07.2023 Beşiktaş
Omar Colley: Şenol Güneş futbolla alakalı olmayan şeylerde...
Omar Colley: Şenol Güneş futbolla alakalı olmayan şeylerde... Beşiktaş'ın 30 yaşındaki Gambiyalı stoperi Omar Colley, hocası Şenol Güneş hakkında "Sadece bir teknik adam değil bir psikolog, terapist" ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Beşiktaş
Şenol Güneş gözden çıkardı Blackburn Rovers transfer teklifi yaptı
Şenol Güneş gözden çıkardı Blackburn Rovers transfer teklifi yaptı Şenol Güneş'in gelecek sezon takımda düşünmediği Muleka için İngiliz kulübü Blackburn Rovers devreye girdi.
18.07.2023 Beşiktaş
Yabancı kuralına takılmayacak! Beşiktaş'ın yeni 10 numarası Rusya'dan geliyor
Yabancı kuralına takılmayacak! Beşiktaş'ın yeni 10 numarası Rusya'dan geliyor Coutinho ve Lanzini gibi 10 numaralarla görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, CSKA Moskova forması giyen Bakhtiyor Zaynutdinov'u gündemine aldı.
5.07.2023 Beşiktaş
Canlı yayında Fatih Terim'in golcüsünü istediğini açıkladı
Canlı yayında Fatih Terim'in golcüsünü istediğini açıkladı Burak Yılmaz ile basın toplantısı düzenleyen Şenol Güneş, bir dönem Fatih Terim'le birlikte çalışan genç golcü Halil Dervişoğlu hakkında 'Olumlu düşünüyorum, tercihimdir' ifadelerini kullandı.
4.07.2023 Beşiktaş
Beşiktaş Ryan Kent'in kankasını transfer ediyor! Yeni 10 numara...
Beşiktaş Ryan Kent'in kankasını transfer ediyor! Yeni 10 numara... Orta saha arayışlarına devam eden Beşiktaş, Glasgow Rangers'ta Ryan Kent'le birlikte oynayan Nijeryalı yıldız Joe Aribo için görüşmelere başladı.
3.07.2023 Beşiktaş
Beşiktaş Ümraniye karşısında 3 puanı 2 golle aldı
Beşiktaş Ümraniye karşısında 3 puanı 2 golle aldı Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, HangiKredi Ümraniyespor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti.
22.04.2023 Ümraniyespor
Masuaku artık Beşiktaş'ta! 200 bin euro indirim yaptılar
Masuaku artık Beşiktaş'ta! 200 bin euro indirim yaptılar Sözleşmesinde '25 maç oynarsa satın alma opsiyonu devreye girer' maddesi bulunan Masuaku 2 milyon euro'ya Beşiktaş'a imza atmış oldu.
17.04.2023 Beşiktaş
Kadıköy'de tarih yazdı yeni sözleşmeyi kaptı
Kadıköy'de tarih yazdı yeni sözleşmeyi kaptı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde 3 asist 1 gollük performansıyla resmen ayakta alkışlanan Nathan Redmond'la yeni sözleşme imzalama kararı alındı.
4.04.2023 Beşiktaş
Tayyip Talha'nın sahalara dönüş tarihini açıkladı! 'Oynatmadığımı düşünsün'
Tayyip Talha'nın sahalara dönüş tarihini açıkladı! 'Oynatmadığımı düşünsün' Fenerbahçe galibiyetinden sonra açıklamalarda bulunan Şenol Güneş oyuncularını tebrik ederken, deneyimli teknik adamın sakatlanan Tayyip Talha için "3-4 ay gecikmeli olacağını ya da benim onu oynatmadığımı düşünsün, dinlensin biraz" yorumu oldukça dikkat çekti.
2.04.2023 Beşiktaş
'Telefonla ulaşamadık, inşallah kaza geçirmemiştir'
'Telefonla ulaşamadık, inşallah kaza geçirmemiştir' Beşiktaş'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Dele Alli'nin geleceği ile ilgili İngiltere'den açıklama geldi. Everton teknik direktörü Sean Dyche Beşiktaş'ın yıldız orta sahayı alıp almayacağını duyurdu.
27.03.2023 Beşiktaş
En kötü futbolcular arasına girdi! 'Sanki hiç gücü yok'
En kötü futbolcular arasına girdi! 'Sanki hiç gücü yok' Sezon başında büyük umutlarla transfer edilmesine karşın Beşiktaş'ta gösterdiği performansla resmen hayal kırıklığı yaratan Dele Alli için olay yaratan yorum geldi.
17.03.2023 Beşiktaş
Şenol Güneş ne dediyse tam tersini yaptı yıldız futbolcu kadro dışı kaldı
Şenol Güneş ne dediyse tam tersini yaptı yıldız futbolcu kadro dışı kaldı Süper Lig'in 25.haftasında Başakşehir'i deplasmanda deviren Beşiktaş'ta Şenol Güneş ile N'Koudou arasında kriz yaşanıyor.
14.03.2023 Beşiktaş
Cenk Tosun imzayı atıyor! 1.7 milyon euro maaş alacak
Cenk Tosun imzayı atıyor! 1.7 milyon euro maaş alacak MLS ekiplerinden resmi transfer teklifi alan Cenk Tosun, Beşiktaş'la yola devam kararı aldı.
12.03.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Beşiktaş Teknik Direktörü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beşiktaş teknik direktörü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.