Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Fernando Santos'tan Kayserispor maçı sonrası flaş Aboubakar açıklaması

Fernando Santos'tan Kayserispor maçı sonrası flaş Aboubakar açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Kayserispor karşılaşmasının ardından konuştu.

Fernando Santos'tan Kayserispor maçı sonrası flaş Aboubakar açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Kayserispor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Portekizli deneyimli teknik adam, Vincent Aboubakar kararımı duyurdu.

Fernando Santos'un açıklamaları şu şekilde:

"Oyunumuzu bakınca bu maçın berabere bitmesi adil bir sonuç oldu. Aslında oyuncularımın sahada gösterdiği mücadele ve davranış biçimlerinden tatminim. Sonuç anlamında tatmin değilim tabii ki. Beraberlikle bitti."

"ÇOK FAZLA UZUN TOP OYNADIK"

"Gelecek için bazı şeyleri düzeltmek zorundayız. Organize atak anlamında sıkıntı yaşadık. Hücum anlamında zorlandık. Çok fazla uzun top oynadık. Bu anlamda stratejimizi sahaya yansıtamadık. Önümüzde bir hafta var, çalışarak bunları geliştirmek zorundayız."

"ABOUBAKAR DÖNECEK"

"Takımın gösterdiği davranıştan memnunum. Mücadeleci bir ruh sergiledik. Ama yeni oyuncular geldi, yeni gelecek oyuncular olacak. Aramıza katılacak Aboubakar, Masuaku, Salih, Colley Rashica, bu oyuncular da takımla birlikte olacak. Herkes çalışma anlamında birlikte olduğunda o zaman çok daha iyi sonuçlar olacak"

Haberin Devamı

YENİ OYUNCULAR İÇİN AÇIKLAMA

"Sadece yeni transferleri konuşmak diğer oyunculara saygısızlık olur. Soruyu anlıyorum ama konuşamıyorum. Dediğim gibi onlar takıma yardımcı olacak. Takıma gelecekler var. Herkes takıma yardımcı olacak"