Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'tan son gün transferi! Anlaşma sağlandı

Beşiktaş'tan son gün transferi! Anlaşma sağlandı

Ara transferde kadrosunu Jonas Svensson ve Joe Worrall ile güçlendiren siyah-beyazlılar, transferin son gününde bir hamle daha yaptı.

Beşiktaş'tan son gün transferi! Anlaşma sağlandı

Beşiktaş transferin son gününde gaza bastı. Ara transferde kadrosunu Jonas Svensson ve Joe Worrall ile güçlendiren siyah-beyazlılar on numara transferinde de sona yaklaştı.

FERNANDO SANTOS'TAN TRANSFER YANITI

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'u 2-1 mağlup edin çeyrek finale yükseldikleri maçın ardından transfere dair önemli açıklamalarda bulundu.

Fernando Santos, "Ben çalışmak için buradayım. Yeni oyuncu ve kontratlar için burada değilim. Bu yönetimin işi. Bu soruya cevap veremem ve açıklama yapamam." ifadelerini kullandı.

ARA TRANSFERDE İKİ İSİM İMZALADI

Beşiktaş ara transferde iki oyuncuyu kadrosuna kattı. Siyah-beyazlılar ilk transferini Adana Demirspor'dan ayrılan Jonas Svensson ile yaptı. Svensson transferi sonrası uzun süre sessiz kalan Kara Kartal, Trabzonspor ile oynanan karşılaşma öncesinde Nottingham Forest'tan Joe Worrall'ı satın alma opsiyonuyla renklerine bağladı.

BEŞİKTAŞ'TAN 3. TRANSFER: MUCI

Ajansspor'da yer alan habere göre Beşiktaş, bir süredir gündeminde olan Polonya ekibi Legia Varşova'nın 22 yaşındaki Arnavut 10 numarası Ernest Muci transferinde mutlu sona ulaştı. Habere göre siyah-beyazlılar, transferin son gününde kadrosuna katmaya başardığı Muci ile 3,5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Haberin Devamı

500 BİN EUROYA TRANSFER EDİLDİ

2020-21 sezonun başında Tirana'dan 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Legia Varşova'ya transfer olan 22 yaşınındaki futbolcu bu sezon, 34 maçta 9 golve 2 asistlik performans sergiledi. İki ayağını da kullabilen 1.80 m boyundaki Muci, on numaranın yanı sıra santrfor ve sol kanat olarak da görev yapabiliyor.