Beşikta

Beşikta

Son dakika Beşikta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beşikta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beşikta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beşikta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beşikta gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 beşikta haberi bulunmuştur. Tüm beşikta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Al Romain Saiss'ı ver Jean Onana'yı!
Al Romain Saiss'ı ver Jean Onana'yı! Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen ve bu kararını yönetime bildiren Romain Saiss için formül bulundu.
14.07.2023 Beşiktaş
48 maçta 16 gol 7 asist! Fabrizio Romano Beşiktaş'ın Norveçli orta sahasını duyurdu
48 maçta 16 gol 7 asist! Fabrizio Romano Beşiktaş'ın Norveçli orta sahasını duyurdu İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Beşiktaş, Lech Poznan forması giyen Norveçli orta saha Kristoffer Velde ile masaya oturdu.
5.07.2023 Beşiktaş
Geldiği gibi gidiyor! Yeni takımı bile belli oldu
Geldiği gibi gidiyor! Yeni takımı bile belli oldu Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Cenk Tosun için MLS kulübü Chicago Fire 2 milyon dolarlık transfer teklifinde bulundu.
7.03.2023 Beşiktaş
Şenol Güneş'le anlaşamıyor iddiası! Beşiktaş'ta bir ayrılık daha
Şenol Güneş'le anlaşamıyor iddiası! Beşiktaş'ta bir ayrılık daha Lions de l'Atlas'ta yer alan habere göre, Şenol Güneş'le anlaşamadığı iddia edilen Romain Saiss Birleşik Arap Emirlikleri'nden bir takım ile görüşmelere başladı.
20.02.2023 Beşiktaş
8 futbolcuyla görüşme yaptı oyuncularını tek tek uyardı
8 futbolcuyla görüşme yaptı oyuncularını tek tek uyardı Beşiktaş'ın genç teknik direktörü Valerien Ismael, 8 futbolcuyla antrenmanda özel olarak ilgilendi.
12.07.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'a Premier Lig'den transfer! Atiba'nın yerine...
Beşiktaş'a Premier Lig'den transfer! Atiba'nın yerine... Beşiktaş eski Mısırlı orta saha oyuncusu Muhammed Elneny ile bir kez daha masaya oturdu.
28.03.2022 Beşiktaş
Erol Ayhan'dan flaş Kaan Ayhan açıklaması! 'Oturup konuşuruz'
Erol Ayhan'dan flaş Kaan Ayhan açıklaması! 'Oturup konuşuruz' Adı sık sık Galatasaray ve Beşikta'la anılan Kaan Ayhan'ın babası Erol Ayhan "Beşiktaş Sassuolo'yu ikna ederse, o zaman onlarla masaya oturup görüşürüz" dedi.
22.10.2021 Galatasaray
Antalyaspor: 2 - Beşiktaş: 3
Antalyaspor: 2 - Beşiktaş: 3 Beşiktaş, Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti.
18.09.2021 Futbol
Mehmet Topal Beşiktaş'ta
Mehmet Topal Beşiktaş'ta Beşikta, Başakşehir ile yollarını ayıran Mehmet Topal ile 1 yıllık anlaşma yaptı.
12.07.2021 Beşiktaş
Beşiktaş Trabzonsporlu futbolcuyu transfer etti!
Beşiktaş Trabzonsporlu futbolcuyu transfer etti! Beşiktaş’ın, Trabzonspor’da 4 yılda sadece 3 dakika forma giyen Mertcan Çam’ı transfer etmek için 40 gün önce sözleşme imzaladığı ortaya çıktı. Kartal, 15 ay sonra serbest kalacak olan ve halen 2. Lig ekibi Bandırmaspor’da oynayan 23 yaşındaki futbolcu için 885 bin dolar fesih bedeli ödeyecek. Futbolcunun alacağı ücret ise ayrıca belirlenecek
8.03.2018 Beşiktaş
F.Bahçe'de iki isim sakatlandı! Yabancı madde...
F.Bahçe'de iki isim sakatlandı! Yabancı madde... Fenerbahçe'nin Beşiktaş'la karşı karşıya geldiği maçta Mehmet Topal ve İsmail Köybaşı tribünlerden atılan yabancı cismin isabet etmesi sonucu sakatlık geçirdi.
25.02.2018 Fenerbahçe
Cenk, 28 milyon euroya Everton'da!
Cenk, 28 milyon euroya Everton'da! İngiliz ekibi, Beşiktaş'ın sunduğu şartları dün kabul etti ve transfer gerçekleşti.
4.01.2018 Beşiktaş
Beşiktaş, Daçka'yı uzatmada devirdi
Beşiktaş, Daçka'yı uzatmada devirdi Beşiktaş Sompo Japan, normal süresi 77-77 biten maçta Darüşşafaka'yı uzatma bölümü sonucunda 88-84 yendi.
4.11.2017 TBL
Daha çok balo yaparız onlara katılırım!
Daha çok balo yaparız onlara katılırım! Beşiktaş'ın yeni transferi Pepe, takım arkadaşlarına ayıp olmasın diye baloya katılmadı.
7.07.2017 Beşiktaş
Güntekin Onay: Lyon yarın gelse...
Güntekin Onay: Lyon yarın gelse... NTVSPOR yorumcusu Güntekin Onay, Beşiktaş'ın Olimpique Lyon ile eşleşmesinin ardından sıcağı sıcağına yorumlar yaptı.
17.03.2017 Beşiktaş
Denis Boyko: Beşiktaş'ta başarısız oldum! Çünkü...
Denis Boyko: Beşiktaş'ta başarısız oldum! Çünkü... Sezon başında Beşiktaş'tan Malaga'ya kiralık olarak transfer olan Denis Boyko, siyah beyazlılara geliş hikayesini, pişmanlığını ve neden başarısız olduğunu anlattı.
15.06.2022 Beşiktaş
Maç sonrası olay... 2 gözaltı
Maç sonrası olay... 2 gözaltı Söğütlüçeşme metrobüs istasyonunda olaylar yaşandı. Polis biber gazı kullandı. 2 gözaltı var.
24.09.2021 Fenerbahçe
'Beşiktaş tarihinin en büyük başarısı olabilirdi'
'Beşiktaş tarihinin en büyük başarısı olabilirdi' Spor yorumcu ve VATAN yazarı Güntekin Onay, 3-3 biten Beşiktaş - Benfica maçını değerlendirdi.
24.09.2021 Beşiktaş
Beşiktaş uçtu, Fener çöktü!
Beşiktaş uçtu, Fener çöktü! Futbol yorumcusu Harun Uyar, Avrupa'daki temsilcilerimizin bu haftadaki maçlarını Şampiy10'a değerlendirdi.
21.10.2016 Fenerbahçe
4 büyüklerden başsağlığı mesajı!
4 büyüklerden başsağlığı mesajı! Dört büyükler, Turgay Şeren'in vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayınladı.
23.09.2021 Futbol
Bayram hediyesi Gökhan Gönül
Bayram hediyesi Gökhan Gönül Beşiktaş, yılın transferini sonunda açıklıyor.
29.06.2016 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama
Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklama yaptı. Kalın gündemin birinci maddesi olan Başbakanlık ve kabine takvimiyle ilgili de konuştu. Başbakan'ın yarın Cumhurbaşkanı ile görüşeceğini açıkladı. Bu görüşme Davutoğlu'nun Başbakan sıfatıyla, Cumhurbaşkanı ile son görüşme olmasıyla da dikkat çekiyor.
29.09.2021 Gündem
Mario Gomez'den flaş transfer hamlesi
Mario Gomez'den flaş transfer hamlesi Mario Gomez'in menajerinin, futbolcunun başka takımlara transferini gerçekleştirmek üzere İtalyanlara başvurduğu ve kontratı feshetme talebi ilettiği ortaya çıktı.
22.04.2016 Beşiktaş
Pereira'nın sözleri yönetimi çıldırttı!
Pereira'nın sözleri yönetimi çıldırttı! Portekizli teknik adamın, kayıp yaşanan her maçtan sonra sorumluluk almayıp, “Çok iyi oynadık”, “Beşiktaş da yenilecek” tarzı açıklamalar yapması yöneticileri kızdırdı. Vitor Pereira’nın ayrıca Diego’nun sakatlığını kendisinden sakladığını söylemesi, sürekli oyuncuları hakkında olumsuz demeçler vermesi de yönetimi son derece rahatsız etti.
11.04.2016 Fenerbahçe
Ersan’dan Vodafone Arena mesajı
Ersan’dan Vodafone Arena mesajı Beşiktaş'tan Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, sosyal medya hesabından Vodafone Arena ile ilgili paylaşımda bulundu.
10.04.2016 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Beşikta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beşikta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.