Bese Hozat

Bese Hozat

Son dakika Bese Hozat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bese Hozat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bese Hozat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bese Hozat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bese hozat gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 bese hozat haberi bulunmuştur. Tüm bese hozat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçime 12 gün kala son anket sonuçları ortaya çıktı! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark
Seçime 12 gün kala son anket sonuçları ortaya çıktı! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark 14 Mayıs için geri sayım sürerken seçim anketleri de ortaya çıkıyor. Optimar’ın son anketinde çarpıcı sonuçlar yer aldı. Anket sonuçlarına göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark bulunuyor.
2.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar
Bakan Soylu: Terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kıyafet değiştirdiler, terör örgütünden çıktılar gibi bir parti kurmuşlar, Yeşil Sol Parti. Yeşil demekle zannediyorlar ki terör örgütünden ayrılacaklar. Kandil'de o terör dağlarında, o terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar. Bizim polislerimiz de bunu tespit etti, kıskıvrak aldılar bu gece" dedi.
26.04.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Soylu, AK Parti'nin Bahçelievler'deki seçim bürolarına yönelik saldırı girişimine ilişkin 'Hem İstanbul Emniyeti, hem savcılık işin peşinde' dedi. Avrupa ve Amerika'nın PKK/PYD'yi desteklediğini söyleyen Soylu, "Türkiye tek bir vatandaşı da kalsa o terör devletini kurdurmaz", ifadelerini kullandı. Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 50 bin 783 olduğunu duyurdu. Emniyet'teki yeni yapılanma iddialarını değerlendiren Soylu, konu hakkında 'Orada önemli bir yapı yakaladık. Bu yapıda hiç tesadüfi olmayan ilişkileri gördük' dedi.
22.04.2023 Gündem
AK Parti'den terör örgütünün seçim mesajına sert tepki
AK Parti'den terör örgütünün seçim mesajına sert tepki Terör örgütü PKK'nın HDP'nin cumhurbaşkanı adayı çıkarmamasını desteklemesine AK Partili vekiller peş peşe tepki gösterdi. AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir "Millete düşen bunlara esaslı bir demokrasi tokadı atmaktır" dedi. AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ise "Terör örgütlerinin elebaşları Kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklemek için adeta birbirleriyle yarışıyor" diyerek vatandaşa seslendi. Turan, "Terör örgütünün çete başlarının açık bir şekilde bu masanın adayına destek açıklamaları yapması, oy istemesi hoşunuza gidiyor mu?" ifadelerini kullandı.
29.03.2023 Gündem
MİT ve TSK'dan ortak operasyon! Halide Tarı etkisiz hale getirildi
MİT ve TSK'dan ortak operasyon! Halide Tarı etkisiz hale getirildi PKK kadın yapılanmasının sözde en üst karar organı Kürdistan Kadınlar Birliği (KJK) yönetim konseyi üyesi Halide Tarı'nın, MİT ve TSK'nın ortak operasyonuyla Kandil'de etkisiz hale getirildi belirtildi.
20.03.2020 Gündem
MİT ve TSK'dan ortak operasyon! Ayfer Kordu vuruldu
MİT ve TSK'dan ortak operasyon! Ayfer Kordu vuruldu Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Kandil'deki operasyonunda terör örgütü PKK'nın kadın yapılanması KJK'nın kırmızı kategoride aranan sorumlusu Ayfer Kordu nokta atışıyla hedef alındı.
7.10.2019 Gündem
10 ayrı tim peşindeydi... Listeden böyle düştü!
10 ayrı tim peşindeydi... Listeden böyle düştü! Terör örgütü PKK’nın 4 yılda 22 polis ve askerimizi şehit ettiği kalleş saldırıların faili ve planlayıcısı terörist Hülya Kül, yardımcısı ve emrindeki 6 teröristle birlikte öldürüldü. Kül’ün JÖH operasyonundaki çaresizliği telsiz konuşmalarına yansıdı.
13.08.2019 Gündem
Pençe Harekatı başladı, terör örgütünün sözde yöneticileri kaçtı
Pençe Harekatı başladı, terör örgütünün sözde yöneticileri kaçtı PKK'lı teröristlerin Kandil bölgesinden bomba ve silahları getirip Türkiye'ye saldırı hazırlığı yaptığı Hakurk Vadisi'nin temizlenmesi amacıyla başlatılan "Pençe Harekâtı" devam ediyor.
15.06.2019 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: YSK'nın kararı milli iradenin hakem tayin edilmesidir
AK Parti Sözcüsü Çelik: YSK'nın kararı milli iradenin hakem tayin edilmesidir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yüksek Seçim Kurulunun  (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin tekrarlanması kararıyla  ilgili, "Bazı basın organlarında özellikle dışarıda öyle bir yorum yapılıyor ki  sanki seçimin tekrarlanması demek bir ülkede demokrasinin yokluğu anlamına  geliyormuş gibi... Tam tersine demokrasinin olmadığı ülkelerde seçimler tekrarlanmaz." dedi.
10.05.2019 Siyaset
PKK elebaşından bomba itiraf
PKK elebaşından bomba itiraf PKK elebaşlarından Bese Hozat, Türkiye'nin kullandığı SİHA'larla ilgili olarak çarpıcı bir itirafta bulundu.
29.09.2021 Gündem
Özgür Gündem'in 9 yöneticisine örgüt davası açıldı
Özgür Gündem'in 9 yöneticisine örgüt davası açıldı PKK'nın kapatılan yayın organı Özgür Gündem'in 9 yöneticisi hakkında örgüt davası açıldı.
29.09.2021 Gündem
Altan Tan: Yeni bir Kürt partisi kurulabilir!
Altan Tan: Yeni bir Kürt partisi kurulabilir! Altan Tan, bölge halkının hem PKK’ya hem de devlete öfkeli olduğunu, özellikle muhafazakâr Kürtlerin HDP’nin son dönem politikalarını benimsemediğini söylüyor...
29.09.2021 Gündem
Kandil'in elebaşları alay konusu oldu
Kandil'in elebaşları alay konusu oldu Kandil'de nevruz ateşi yakıp halay çeken PKK'lılar telsiz görüşmelerinde TSK operasyonlarının korkusundan yanlarına gelemeyen elebaşılarını 'ti'ye aldı.
29.09.2021 Gündem
3 akademisyenle ilgili flaş gelişme
3 akademisyenle ilgili flaş gelişme İstanbul Nöbetçi 5. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen akademisyenler hakkında tutuklanma kararı çıktı
29.09.2021 Gündem
'Rojava'da kantonlar dağıtılacak, federasyon kurulacak' iddiası
'Rojava'da kantonlar dağıtılacak, federasyon kurulacak' iddiası Suriye’deki Kürt bölgesi Rojava’da kantonların dağıtılacağı ve ‘Kuzey Suriye Federasyonu’ adıyla federal bir yapının ilan edileceği iddia edildi.
15.03.2016 Dünya
Cemil Bayık Öcalan'ı diri diri toprağa gömdü!
Cemil Bayık Öcalan'ı diri diri toprağa gömdü! Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi, çözüm süreciyle ilgili önemli bir yazı kaleme aldı...
29.09.2021 Gündem
Adil Gür'den bomba 'başkanlık' yorumu
Adil Gür'den bomba 'başkanlık' yorumu 1 Kasım seçimlerini en iyi bilen A&G Araştırma Başkanı Adil Gür, Sabah gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Öcalan takipte!
Öcalan takipte! Yeni Şafak Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi, "Çözüm sürecinin geleceği ne olacak" başlıklı yazısında çarpıcı iddialarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
'PKK pazar günü ateşkes ilan edecek'
'PKK pazar günü ateşkes ilan edecek' PKK, 1 Kasım öncesi eylemsizlik ilan etmeye hazırlanıyor.
29.09.2021 Gündem
PKK ateşkes kararı aldı iddiası!
PKK ateşkes kararı aldı iddiası! KCK Yürütme Konseyi Eş Başkanı Bese Hozat, Özgür Gündem gazetesindeki köşesinde, “Özgürlük Hareketi, HDP’nin 1 Kasım’daki büyük zaferine daha fazla katkı sunmak için tekrardan tarihi bir tutum takınarak AKP’nin tüm iğrenç planlarını bir kez daha boşa çıkaracak ve gereken hesabı soracaktır” diye yazdı...
29.09.2021 Gündem
PKK'dan tek taraflı eylemsizlik sinyali
PKK'dan tek taraflı eylemsizlik sinyali Örgütün eylem birimlerine, "eylemleri durdurmaya hazır olun" talimatı verilirken KCK Yürütme Konseyi Eş Başkanı Bese Hozat, HDP'nin zaferine katkı sunmak için örgütün tarihi bir tutum takınacağını açıkladı...
29.09.2021 Gündem
PYD kongresi yapıldı
PYD kongresi yapıldı PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD'nin 6. büyük kongresi Suriye'nin petrol kenti olarak bilinen Rimelan'da yapıldı. Kongreye Mesut Barzani ve Celal Talabani, heyetler gönderdi. HDP Hakkari Milletvekili, DTK Eş Başkanı Selma Irmak, HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız ve HDP Şanlıurfa Milletvekili Dilek Öcalan da kongreye katıldı.
29.09.2021 Gündem
Öcalan’ın projesi uygulamaya geçti
Öcalan’ın projesi uygulamaya geçti Çatışmalı sürecin yeniden başlamasının ardından terör örgütü PKK, “öz yönetim” modelinin uygulanması talimatı verdi...
29.09.2021 Gündem
PKK'da büyük şok!
PKK'da büyük şok! Terörü gündemden çıkararak, sorunlara demokratik usullerle çözüm bulma arayışlarına silahla karşılık veren PKK'da, Çözüm Süreci taraftarları ile "çatışma yanlıları" arasındaki fikir ayrılığı dikkati çekiyor.KCK ve Kandil'deki elebaşılarının açıklamalarına yansıyan fikir ayrılıkları, en çok Öcalan konusunda yaşanıyor
29.09.2021 Gündem
Kandil, Öcalan'ı pasifize etti
Kandil, Öcalan'ı pasifize etti Kandil, Öcalan ve HDP üçgeninde güç mücadelesi yeniden tanımlanıyor. Tespitlere göre Öcalan, seçim sonrası pasifize edilirken, HDP de Kandil'le İmralı arasında sıkıştırıldı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bese Hozat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bese hozat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.