Berna Öztürk

Berna Öztürk

Son dakika Berna Öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Berna Öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Berna Öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berna Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berna öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 167 berna öztürk haberi bulunmuştur. Tüm berna öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bilge Öztürk - Daren Gerede evlenecek mi? Berna Öztürk ilk kez konuştu
Bilge Öztürk - Daren Gerede evlenecek mi? Berna Öztürk ilk kez konuştu Megastar Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk'ün DJ kız kardeşi Berna Öztürk, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Öztürk, ablasının hem Tarkan ile olan eski ilişkisinden, hem de kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile aşkından konuştu.
13.12.2023 Magazin
Kıskançlık yüzünden hemşire eşini öldürmüştü! Gerçek ortaya çıktı, peş peşe intihar
Kıskançlık yüzünden hemşire eşini öldürmüştü! Gerçek ortaya çıktı, peş peşe intihar Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen ve dehşete düşüren kadın cinayeti ile ilgili şoke eden ayrıntılar ortaya çıktı. 38 yaşındaki Murat Tortop, hemşire eşi 35 yaşındaki Hülya Tortop’u bıçaklayarak öldürmüştü. Kendini ihbar eden Tortop polise teslim olmuştu. Murat Tortop’la alakalı ortaya çıkan yeni detaylar ortaya çıktı.
19.12.2022 Yaşam
Revalide olan ilk hastane Denizli’de
Revalide olan ilk hastane Denizli’de Sağlık Bakanlığı’nın sağlıkta gelişim ve dijital dönüşüm hedefleri doğrultusunda Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren Denizli’den bir başarı daha. Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Türkiye’deki Ağız ve Diş Sağlığı Hastaneleri arasında O-EMRAM Seviye 6 validasyonunu güncelleyerek Türkiye’de revalide olan ilk hastane oldu.
31.03.2022 Sağlık
Doktora yumruk atan hasta gözaltına alındı
Doktora yumruk atan hasta gözaltına alındı Denizli Devlet Hastanesi'nde görevli Üroloji Uzmanı Dr. Hüseyin Alim'e poliklinik sırasında yumruk atan hasta S.G., polis tarafından gözaltına alındı. Darp raporu alan Dr. Alim, hastadan şikayetçi oldu.
1.12.2021 Gündem
Aşı olmadılar, pişman oldular! 'Şu an geriye dönebilsem hiç düşünmezdim'
Aşı olmadılar, pişman oldular! 'Şu an geriye dönebilsem hiç düşünmezdim' Denizli'de Covid-19'a yakalanan Erhan Topalkara (52) ve Olcay Bıçak (40), aşı olmadıkları için hastalığa yakalandıklarını, hastane sürecini çok zor geçirdiklerini söyleyerek herkesi aşı olmaya çağırdı.
1.09.2021 Gündem
Bakan Koca açıklamıştı! Kentte büyük sevinç yaşanıyor!
Bakan Koca açıklamıştı! Kentte büyük sevinç yaşanıyor! Denizli'nin koronavirüs vaka sayısında en fazla düşüş gözlenen illerden birisi olması, kentte görev yapan sağlık çalışanlarını sevindirdi. İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, "Virüsle başa çıkabilmenin tek yolu aşıdır. Bu başarıda emeği geçen, var gücüyle çalışan sağlık çalışanlarımıza ve aşılarını yaptırarak tüm tedbirlere uyan vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim" dedi.
6.07.2021 Gündem
Acil sağlık ekipleri fedakarca görev başında
Acil sağlık ekipleri fedakarca görev başında Hastaları hayatta tutmak için zamanla yarışan acil sağlık ekipleri, Kovid-19 salgınıyla mücadele sürecinde de fedakarca çalışmalarına devam ediyor. Acil tıp teknisyeni Beyzanur Yıldırım yaptığı değerlendirmede, "İşimizi çok seviyoruz. Bu dönemde çok çalışmaktan hiçbir zaman gocunmadık, taşın altına elimizi koymaktan çekinmedik. Acil sağlık ekibinde olmaktan gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.
5.12.2020 Sağlık
Corona virüs testi pozitif kişi, düğünde bulundu!
Corona virüs testi pozitif kişi, düğünde bulundu! Denizli'de İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, corona virüs testi pozitif çıkan bir kişinin, Muğla'da bir düğüne katıldığının tespit edilmesi üzerine sağlık ekibi gönderilerek filyasyon uygulamasına dahil edildiğini bildirdi.
21.08.2020 Gündem
2 gelin adayı kendi düğünlerine katılamayacak
2 gelin adayı kendi düğünlerine katılamayacak Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 2 gelin adayının tedbirsizlik sonucunda bir başka düğünde corona virüse yakalandıkları ve izolasyona alındıklarını belirtti. Öztürk, “Bugün üzülerek 2 gelin adayına 1 hafta sonraki kendi düğünlerine katılamayacaklarını bildirdik. En mutlu gününüzün, acı ve hüsranla sonuçlanmasını istemiyorsanız lütfen maske, mesafe, hijyen kurallarına uyalım” dedi.
16.08.2020 Sağlık
Denizli Valisi Karahan: 2 kişide corona virüs şüphesi var
Denizli Valisi Karahan: 2 kişide corona virüs şüphesi var Denizli Valisi Hasan Karahan, şehirde 2 şüpheli corona virüs vakası bulunduğunu ve bunların hastanede tedavilerinin sürdüğünü söyledi.
17.03.2020 Gündem
Beyin ölümü gerçekleşen kişi 4 hastaya umut oldu
Beyin ölümü gerçekleşen kişi 4 hastaya umut oldu Denizli'de beyin ölümü gerçekleşen 36 yaşındaki kişinin bağışlanan 2 böbreği, karaciğeri ve kalbi, organ bekleyen kişilere nakledilmek üzere alındı.
13.03.2020 Sağlık
Denizli'de şoke eden olay! Biri başhekim diğeri müdür…
Denizli'de şoke eden olay! Biri başhekim diğeri müdür… Denizli Devlet Hastanesi'nde Başhekim Mehmet Erkaleli, hastanenin idare binasında kendisine saldırıp, boğazını sıkarak, yumruk attığı iddiasıyla Destek Hizmetleri ve Kalite Müdürü Harun Sağnak hakkında polise şikayetçi oldu. Sağnak da Erkaleli'den darp iddiasıyla şikayetçi oldu.
10.02.2020 Gündem
Denizli'deki koronavirüs iddiasına yalanlama
Denizli'deki koronavirüs iddiasına yalanlama Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, Denizli Devlet Hastanesi Acil Servisine koronavirüs şikayetiyle hasta geldiğine yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
26.01.2020 Sağlık
Bölge beşik gibi sallandı! İşte son durum...
Bölge beşik gibi sallandı! İşte son durum... Denizli'nin Bozkurt ilçesinde saat 14.25'te 6.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremden 27 kişinin etkilendiği belirtilirken sarsıntıda zarar gören evlerde yaşayan vatandaşlar Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığı ve Türk Kızılay tarafından kurulan çadırlara geçmeye başladı. Öte yandan depremin ardından Ege Bölgesi'nde 8 saatte büyüklükleri 1,1 ila 6 arasında değişen 114 deprem meydana geldi.
8.08.2019 Gündem
Denizli'de şiddetli deprem! Birçok ilde hissedildi
Denizli'de şiddetli deprem! Birçok ilde hissedildi Denizli'de saat 14.19'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem Aydın, Antalya, Muğla, Burdur, Uşak ve Isparta'da da hissedildi. AFAD depremin büyüklüğünü 6 olarak açıkladı. Deprem büyük paniğe neden oldu. Denizli Valisi Karahan, can kaybının olmadığı bilgisini verdi ve bu gece artçı sarsıntıların devam edebileceği bu nedenle evlere girilmemesi uyarısı yaptı. AFAD, 23 kişinin hastanelere başvurduğunu duyurdu. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik yaptığı açıklamada, "Son durum can kaybı yok. Birkaç ufak yaralanma var, çöken evler var. Çöken evlerin altında kalanlar oldu” ifadelerini kullandı.
8.08.2019 Gündem
Bağışlanan organlarıyla 3 hastaya umut oldu
Bağışlanan organlarıyla 3 hastaya umut oldu Denizli'de beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden kişinin bağışlanan organları, 3 hastaya umut oldu.
19.03.2019 Sağlık
Beni insan bozuyor
Beni insan bozuyor Survivor 2017’nin dikkat çeken isimlerinden Berna Öztürk, “Survivor’ın yarışma kısmına hazırlandım ama insan ilişkileri kısmına hazırlanmamıştım” diye konuştu.
30.07.2017 Magazin
Survivor'dan sonra köye yerleşti!
Survivor'dan sonra köye yerleşti! Son olarak ‘Survivor’da yarışan Berna Öztürk, Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi.
25.07.2017 Magazin
Survivor Sabriye yedisini yedi, dört tane kaldı!
Survivor Sabriye yedisini yedi, dört tane kaldı! Survivor 2017'de Ünlüler takımında yarışan Sabriye Şengül'ün son eleme potasından da çıkması gündem olmaya devam ediyor. Peki Sabriye Şengül'ün sırrı ne? İşte Survivor Sabriye Şengül için yazılan o haber...
2.06.2017 Magazin
Eğlence Bodrum’da başlıyor
Eğlence Bodrum’da başlıyor Bodrum’un eğlence merkezi Club Catamaran, 14 Haziran akşamı kapılarını açıyor.
29.05.2017 Magazin
İlhan Mansız yüzünden Survivor'dan elendi!
İlhan Mansız yüzünden Survivor'dan elendi! 'Survivor 2017'de elenen Berna Öztürk ve Pınar Saka'dan İlhan Mansız hakkında çapıcı itiraflar. İki isim İlhan Mansız yüzünden mi elendi?
4.05.2017 Magazin
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir?
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir? Survivor 2017’ye oldukça iddialı bir giriş yapan Tuğçe Melis Demir, yine birçok iddialı ve başarılı ismin yer aldığı gönüllüler takımında favori bir yarışmacı olarak ön plana çıkıyor. Spor ile içli dışlı olan Tuğçe Melis, özellikle denge oyunlarında ön plana çıkarak farkını gösterecek gibi. Neden mi? Çünkü o bir buz hokeycisi. Peki, bu favori ismin kariyer yaşamı ile özel hayatı nasıl?
29.09.2021 Gündem
Survivor Ogeday Girişken kimdir?
Survivor Ogeday Girişken kimdir? Survivor’un bu seneki gönüllüler takımında bir isim özellikle merak edilen yarışmacılar arasında. Bu isim Ogeday Girişken. Gerek takım arkadaşları ile olan olumlu iletişimi, gerekse de yarışmalarda gösterdiği üstün başarılar bu pek de tanınmayan ismi merak edilen yarışmacılar kategorisine sokuyor.
29.09.2021 Gündem
Survivor İlhan Mansız kimdir?
Survivor İlhan Mansız kimdir? Survivor, kuşkusuz milyonları ekrana kilitleyen ve reyting oranı en yüksek olan yarışmalardan bir tanesi. Survivor’un bu sene öne çıkan önemli isimlerinden biri de İlhan Mansız. Özellikle hırsı ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Mansız, birçok kez eleme potasına girse de yarışmadaki istikrarını hep korumuştur.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Berna Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berna öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.