Bergüzar Korel İnstagram

Bergüzar Korel İnstagram

Son dakika Bergüzar Korel instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bergüzar Korel instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bergüzar Korel instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bergüzar Korel İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bergüzar korel instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 bergüzar korel instagram haberi bulunmuştur. Tüm bergüzar korel instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bergüzar Korel'in çocuğuna 'anne' dedirtme çabası gündem oldu! 'Bu bir dramdır...'
Bergüzar Korel'in çocuğuna 'anne' dedirtme çabası gündem oldu! 'Bu bir dramdır...' Ünlü isim Bergüzar Korel, 3 Kasım'da kavuştuğu kızı Leyla'ya 'anne' dedirtmeye çalışırken çektiği video sosyal medyada büyük ses getirdi. Korel, o anları "Bu bir dramdır" diyerek paylaştı.
28.10.2022 Magazin
Bergüzar Korel: Eskisinden çok daha hafifim!
Bergüzar Korel: Eskisinden çok daha hafifim! Geçtiğimiz haftalarda üçüncü kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Bergüzar Korel, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya devam ediyor. Son olarak kızı Leyla ile verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, bu kez yılın son günlerinde yaptıklarını anlattı.
18.12.2021 Magazin
Bergüzar Korel: Göğe bakarak geldi güzel kızımız
Bergüzar Korel: Göğe bakarak geldi güzel kızımız Geçtiğimiz haftalarda kızı Leyla'yı kucağına alarak üçüncü kez anne olan Bergüzar Korel, Instagram hesabından yeni kareler paylaştı. Doğum sırasında çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Korel, hamilelik sürecini anlattı.
20.11.2021 Magazin
Bergüzar Korel gençlik fotoğraflarını yayınladı! Böyle seslendi...
Bergüzar Korel gençlik fotoğraflarını yayınladı! Böyle seslendi... Oyuncu Bergüzar Korel (39), Instagram hesabını aktif olarak kullanıyor. Üçüncü çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Korel, sosyal medya hesabından 'Şimdi bu kız karşıma gelseydi ona şunları söylerdim' diyerek gençlik yıllarına seslendi.
16.10.2021 Magazin
Bergüzar Korel: Anladım ki buna hakkım yok!
Bergüzar Korel: Anladım ki buna hakkım yok! Bergüzar Korel: Anladım ki buna hakkım yok!
1.07.2021 Magazin
Bergüzar Korel'i şoke eden mesaj!
Bergüzar Korel'i şoke eden mesaj! Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabını yorumlara ve özel mesajlara neden kapattığını anlattı.
19.02.2021 Magazin
Bergüzar Korel: Çok beğeniyordum ama utanıyordum
Bergüzar Korel: Çok beğeniyordum ama utanıyordum Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Instagram hesabından yaptığı hikaye paylaşımlarında masal anlatır gibi çocukluğunu anlattı. Yaşadıkları maddi sıkıntılara da değinen ünlü oyuncu gelinlikli bir fotoğrafına, "Sinemanın karanlık zamanları, iş yok güç yok. Babam gelinlik yapıyordu annem ile birlikte. Böyle çocukluk tuvaletleri vardı, çok beğeniyordum ama utanıyordum, diyemiyordum. Sonra okuma bayramında prenses oldum da giyebildim." yazdı.
9.01.2021 Magazin
'Bir kız bebek gelsin diyorlar'
'Bir kız bebek gelsin diyorlar' Bergüzar Korel, “Herkes ‘Haydi bir kız bebek gelsin’ diyor. Doğurabileceğim bir tipim mi var?” sözleriyle, kısmetinde varsa olabileceğini söyledi.
13.05.2020 Magazin
Bunu kimse bilmiyordu! Bergüzar Korel ile İrem Derici...
Bunu kimse bilmiyordu! Bergüzar Korel ile İrem Derici... Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'den herkesi şaşırtan İrem Derici itirafı. İşte çok az kişinin bildiği o gerçek...
12.09.2017 Magazin
Ünlü oyuncudan şaşırtan fotoğraf
Ünlü oyuncudan şaşırtan fotoğraf Karadayı dizisinin yıldızı ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla hayranlarını şaşırttı...
23.09.2014 Magazin
Herkes bu yazıyı konuşuyor!
Herkes bu yazıyı konuşuyor! İşte Bergüzar Korel'in Tuncel Kurtiz'in vefatının ardından yazdığı o yazı
29.09.2021 Gündem
Bergüzar Korel kızını paylaştı!
Bergüzar Korel kızını paylaştı! Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, çifti 2021 senesinin Kasım ayında kızları Leyla'yı kucaklarına almışlardı. Doğum yaptıktan sonra Instagram sayfasından sık sık bebeğiyle paylaşım yapan Bergüzar Korel, bu paylaşımlara yenisini ekledi.
25.02.2022 Magazin
Bergüzar Korel kızını paylaştı,sosyal medya sallandı! "Kel kızımla delirmeceler"
Bergüzar Korel kızını paylaştı,sosyal medya sallandı! "Kel kızımla delirmeceler" Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, çifti 2021 senesinin Kasım ayında kızları Leyla'yı kucaklarına almışlardı. Doğum yaptıktan sonra Instagram sayfasından sık sık bebeğiyle paylaşım yapan Bergüzar Korel, bu paylaşımlara yenisini ekledi.
25.02.2022 Magazin
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'ten radikal karar! Gidiyorlar...
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'ten radikal karar! Gidiyorlar... Ünlü oyuncular Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, bir süredir Londra'dan fotoğraf paylaşıyordu. Bu fotoğrafların sırrı da çok geçmeden ortaya çıktı. Buna göre İngiltere'de ev alan çift, projeleri olmadığı dönemde Londra'da yaşayacaklar.
26.01.2022 Magazin
Bergüzar Korel: Londra bana hep tatlılık yapıyor
Bergüzar Korel: Londra bana hep tatlılık yapıyor Üçüncü çocuğunu kasım ayında dünyaya getiren ve kızı Leyla'ya kavuşan Bergüzar Korel, hamilelik sürecinde yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem oldu. Doğumun ardından ailesiyle birlikte tatil için Londra'ya giden Korel, sosyal medya hesabında son halini yayınladı.
19.01.2022 Magazin
Bergüzar Korel'den Han ve Leyla paylaşımı
Bergüzar Korel'den Han ve Leyla paylaşımı 2020 yılında dünyaya gelen oğlu Han ile geçtiğimiz kasım ayında doğan kızı Leyla'yla verdiği pozları art arda paylaşan oyuncu Bergüzar Korel, hayranlarını heyecanlandırdı.
15.01.2022 Magazin
Bergüzar Korel bebeğiyle ilk fotoğrafını paylaştı!
Bergüzar Korel bebeğiyle ilk fotoğrafını paylaştı! Halit Ergenç ile mutlu bir evlilik süren Bergüzar Korel, geçtiğimiz kasım ayının ilk hafta 3.kez annelik heyecanı yaşamıştı. Doğumdan saatler önce çok zor anlar geçiren Bergüzar Korel, bebeğiyle fotoğrafını Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
5.12.2021 Magazin
Bergüzar Korel hakkındaki soruşturmada karar!
Bergüzar Korel hakkındaki soruşturmada karar! Üçüncü bebeğine hamile olan oyuncu Bergüzar Korel hakkında Twitter'da adına açılan bir hesapla yapılan paylaşım nedeniyle yürütülen 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik' soruşturması tamamlandı. Savcılık, söz konusu hesabın Bergüzar Korel'e ait olduğuna dair yeterli tespitin olmadığı gerekçesiyle soruşturmaya takipsizlik kararı verdi.
31.05.2021 Magazin
Bergüzar Korel'den bir sürpriz daha geldi!
Bergüzar Korel'den bir sürpriz daha geldi! Üçüncü çocuğuna hamile olduğunu duyuran güzel oyuncu Bergüzar Korel'den bir sürpriz daha geldi.
9.04.2021 Magazin
Bergüzar Korel hamile mi? Bergüzar Korel kaç aylık hamile, yaşı kaç?
Bergüzar Korel hamile mi? Bergüzar Korel kaç aylık hamile, yaşı kaç? Bergüzar Korel 3. kez hamile mi? Meslektaşı Halit Ergenç ile evli olan oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından üçüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurdu. Bergüzar Korel kaç aylık hamile, kaç yaşında?
2.04.2021 Gündem
Bergüzar Korel hakkında soruşturma açıldı!
Bergüzar Korel hakkında soruşturma açıldı! Oyuncu Bergüzar Korel hakkında Twitter'da adına hesap açılarak yapılan paylaşımlar nedeniyle 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan soruşturma açıldığı ve 'şüpheli' sıfatıyla ifadeye çağrıldığı ortaya çıktı. Bergüzar Korel, adına sahte hesap açan kişi ya da kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.
31.03.2021 Magazin
Gülşen'den yardım çağrısı: 'Zaman daralıyor'
Gülşen'den yardım çağrısı: 'Zaman daralıyor' Şarkıcı Gülşen, SMA hastası Demir Ali bebek için yardım çağrısı yaptı.
12.09.2020 Magazin
"Hayatımdaki hiçbir pişti bu kadar acı olmamıştı"
"Hayatımdaki hiçbir pişti bu kadar acı olmamıştı" Oyuncu Bergüzar Korel ve yakın arkadaşı Beyza Şekerci Hepileri tatilde bir araya geldi.
9.07.2020 Magazin
Kendi haberini yaptı: Doğum kilolarını veremedi, selülitleri dikkat çekti
Kendi haberini yaptı: Doğum kilolarını veremedi, selülitleri dikkat çekti Kısa bir süre önce ikinci bebeği Han'ı kucağına alan Bergüzar Korel, henüz doğum kilolarından kurtulamadı. Ama yeni görüntüsüyle barışık olduğunu ifade etmek için de ilginç bir Instagram paylaşımı yaptı.
6.07.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bergüzar Korel İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bergüzar korel instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.