Berfin

Berfin

Son dakika berfin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan berfin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını berfin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berfin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berfin gelişmeleri de dahil olmak üzere 350 berfin haberi bulunmuştur. Tüm berfin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Yaşam
Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Now Tv Korkma Ben Yanındayım neden final yapıyor?
Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Now Tv Korkma Ben Yanındayım neden final yapıyor? Yayın hayatı kısa süren dizilere bir yenisi daha eklendi. Now Tv'de izleyiciyle buluşan ve başrollerinde Şevket Çoryh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş'ın yer aldığı aile ve dostluk temalı dizi beklenen karşılığı alamadı. Yedinci bölümde veda edecek olan Korkma Ben Yanındayım dizisi neden final yapıyor?
24.04.2024 Magazin
Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede?
Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede? "Kara Ağaç Destanı" dizisi 23 Şubat'ta ekran macerasına başladı. Ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite, sınıf çatışmaları ve aşk hikayesinin anlatıldığı "Kara Ağaç Destanı"nı hikayesinin gerçek olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede?
24.02.2024 Yaşam
Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş yeni sevgilisini ilan etti!
Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş yeni sevgilisini ilan etti! Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi Blok3 ile aşk yaşıyor. Aktaş, 2 yıl önce sessiz sedasız evlendiği Serdar Sertçelik ile olan evliliğini geçtiğimiz yıl bitirmişti.
24.02.2024 Magazin
Batman'ın 'seksek' kaldırımı; çocuklar kadar yetişkinler de sekerek geçiyor
Batman'ın 'seksek' kaldırımı; çocuklar kadar yetişkinler de sekerek geçiyor Batman'da, esnaf Abdulkadir Tatlı, okul çıkışlarında iş yerinin önünden geçen çocukların oynamaları için, kaldırıma, belirli mesafelerle 'seksek' oyununun karelerini çizip, çeşitli renklerde boyadı. Bebek arabasıyla geçen annelerin ve alışverişten dönenlerin de ellerinde poşetlerle seksek oynadığı kaldırımla ilgili olumlu tepkiler aldığını söyleyen Tatlı, "Çocukların yanı sıra ebeveynlerinin ve yetişkinlerin de oynadığını görünce, çok şaşırdım. Çok basit dokunuşların bile insanları ne kadar mutlu ettiğini fark ettim" dedi.
11.01.2024 Gündem
Saplantı dizisi oyuncu kadrosu belli oldu! 3 ünlü isim geliyor
Saplantı dizisi oyuncu kadrosu belli oldu! 3 ünlü isim geliyor Saplantı dizisi oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanması beklenen dizinin başrollerinde Onur Seyit Yaran ve Nilsu Berfin Aktaş yer alıyordu. Ünlü oyuncuların yanısıra kadroya gelenler de var.
29.09.2023 Televizyon
Onur Seyit Yaran'ın yeni partneri belli oldu!
Onur Seyit Yaran'ın yeni partneri belli oldu! Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Doruk karakteriyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen oyuncu Onur Seyit Yaran'ın yeni partneri belli oldu.
21.09.2023 Televizyon
Dönence yeni bölümüyle ekrana geliyor…
Dönence yeni bölümüyle ekrana geliyor… Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği sevilen dizisi Dönence yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor.
22.08.2023 Televizyon
Yaz Şarkısı dizisi final mi yapıyor? Yaz Şarkısı bitiyor mu, neden final yapıyor, Yaz Şarkısı’nın 8. Bölümü son mu?
Yaz Şarkısı dizisi final mi yapıyor? Yaz Şarkısı bitiyor mu, neden final yapıyor, Yaz Şarkısı’nın 8. Bölümü son mu? Yaz Şarkısı final mi yapacak? 'Yaz Şarkısı' dizisinin final yapacağının iddia edilmesinin ardından dizinin hayranları Yaz Şarkısı dizisi final mi yapıyor? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, Yaz Şarkısı bitiyor mu, neden final yapıyor?
14.08.2023 Televizyon
'Dönence'nin setinden ilk kareler geldi
'Dönence'nin setinden ilk kareler geldi Kanal D’nin; D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu çok izlenen dizisi 'Dönence', her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.
9.08.2023 Televizyon
Milliler, Belçika'yı 61-57 mağlup etti
Milliler, Belçika'yı 61-57 mağlup etti Litvanya’nın ev sahipliğinde Vilnius ve Klaipeda kentlerinde düzenlenen FIBA 20 Yaş Altı Kızlar Basketbol Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden ay-yıldızlılar, ikinci maçında Belçika'yı 61-57 mağlup etti.
30.07.2023 Basketbol
'Dönence’nin setinden eğlenceli kareler
'Dönence’nin setinden eğlenceli kareler Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu çok izlenen dizisi Dönence her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana geliyor.
30.07.2023 Televizyon
Sümeyye Aydoğan’dan 'Barbie' pozları!
Sümeyye Aydoğan’dan 'Barbie' pozları! Gişe rekorları kıran ve özellikle sosyal medyada büyük ses getiren Barbie filminin ardından dünyada Barbie trendi başladı. Bu akıma Dönence’nin başrol oyuncusu Sümeyye Aydoğan da dahil oldu.
28.07.2023 Magazin
Salı akşamının galibi Dönence bir kez daha zirvede yer aldı!
Salı akşamının galibi Dönence bir kez daha zirvede yer aldı! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizisi Dönence yayınlanan 4’üncü bölümü ile salı akşamına bir kez daha damgasını vurdu.
26.07.2023 Magazin
Dönence’nin büyük başarısı! Dizinin Türkiye uyarlamasına kendi ülkesi İsrail’den büyük ilgi
Dönence’nin büyük başarısı! Dizinin Türkiye uyarlamasına kendi ülkesi İsrail’den büyük ilgi Kanal D’nin, İsrail formatlı “Exceptional” isimli diziden Türkiye’ye uyarlanan, yapımcılığını D Media’nin üstlendiği Dönence’nin başarısı ülke sınırlarını aştı. Henüz üç bölümü yayınlanan dizinin ilk yurtdışı satışı gerçekleştirildi.
25.07.2023 Televizyon
Dönence’nin setinden eğlenceli anlar!
Dönence’nin setinden eğlenceli anlar! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, yayınlanan ilk iki bölümü ile izleyiciden tam not alan dizisi Dönence, üçüncü bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
16.07.2023 Televizyon
Salı akşamının galibi olan Dönence izleyicileri ekran başına kilitledi!
Salı akşamının galibi olan Dönence izleyicileri ekran başına kilitledi! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ikinci bölümü ile ekrana geldi.
12.07.2023 Televizyon
Dönence’nin başrol oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu uyumları ile göz kamaştırıyor!
Dönence’nin başrol oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu uyumları ile göz kamaştırıyor! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ilk bölümüyle geçtiğimiz hafta ekrana geldi. Duygu dolu hikayesiyle izleyiciden tam not alan dizinin başrol oyuncuları uyumları ile şimdiden çok konuşulmaya başladı.
11.07.2023 Televizyon
Dönence yeni bölümü ile ekrana geliyor! Gülce’nin kaybolması nelere yol açacak?
Dönence yeni bölümü ile ekrana geliyor! Gülce’nin kaybolması nelere yol açacak? Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, yayınlanan ilk bölümü ile seyircinin beğenisini kazanan dizisi Dönence yeni bölümü ile ekrana geliyor.
10.07.2023 Televizyon
Berfin Ant, Dönence ile izleyici karşısına çıkıyor!
Berfin Ant, Dönence ile izleyici karşısına çıkıyor! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, yayınlanan birinci bölümü ile izleyiciden tam not alan dizisi Dönence ikinci bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
7.07.2023 Televizyon
Dönence'nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!
Dönence'nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı.
5.07.2023 Televizyon
Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu 'Dönence'yi anlattı!
Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu 'Dönence'yi anlattı! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Ekrana gelen tanıtımları ile daha şimdiden izleyicinin ilgisini çeken Dönence 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.
27.06.2023 Televizyon
'Dönence' dizisinden yepyeni bir tanıtım daha!
'Dönence' dizisinden yepyeni bir tanıtım daha! Kanal D’nin; D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi 'Dönence', 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor. Çekimlerinin İzmir Foça’da devam ettiği, başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence'den ilk bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı.
24.06.2023 Televizyon
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin afişi yayınlandı!
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin afişi yayınlandı! Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor.
23.06.2023 Televizyon
Dönence’de Gülce karakterine hayat veren genç oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ’den özel açıklamalar!
Dönence’de Gülce karakterine hayat veren genç oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ’den özel açıklamalar! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.
20.06.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Berfin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berfin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.