Beratcan

Beratcan

Son dakika beratcan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beratcan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beratcan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beratcan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beratcan gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 beratcan haberi bulunmuştur. Tüm beratcan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 8 sanıkla ilgili karar verildi.
4.04.2024 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat'a bir şok daha! 'Daltonlar çetesi' çetesi detayı ortaya çıktı
Dilan Polat ve Engin Polat'a bir şok daha! 'Daltonlar çetesi' çetesi detayı ortaya çıktı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 11 sanık hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede Dilan, Engin ve Sezgin Polat'ın 'birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit suçunu azmettirme', 'Mala zarar vermeye azmettirme' suçlarından toplamda ayrı ayrı 8 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Engin Polat, Banu Parlak'ın işyerine tehdit amaçlı silahlı saldırı düzenlenmesi için Gürcistan ülkesindeki bağlantılarıyla kamuoyunda "Daltonlar çetesi" olarak bilinen suç örgütünün firari yöneticilerinden olan Beratcan ve kardeşi Batın Can Gökdemir ile irtibat kurduğu kaydedildi.
16.03.2024 Gündem
İstanbul'da KAFES-42 operasyonu! 12 şüpheli yakalandı
İstanbul'da KAFES-42 operasyonu! 12 şüpheli yakalandı Organize suç örgütüne yönelik yapılan "Kafes-42" operasyonunda 12 kişi yakalandı.
18.02.2024 Gündem
Galerici cinayetinden 'Daltonlar' çıktı
Galerici cinayetinden 'Daltonlar' çıktı Küçükçekmece'de galerici Sertaç Çelikli motosikletli bir saldırgan tarafından öldürüldü. Galericinin “Sana 5 milyon ceza kestik” diyen Daltonlar çetesi tarafından parayı vermemesi üzerine öldürüldüğü iddia edildi. Çelikçi’yi öldüren zanlıların kaçtıkları anlar kameraya böyle yansıdı.
28.12.2023 Gündem
Tüm Türkiye onları konuşmuştu! Beratcan'ın ağabeyinin velayeti...
Tüm Türkiye onları konuşmuştu! Beratcan'ın ağabeyinin velayeti... 10 yaşındaki Beratcan'ın kaybolduktan 15 gün sonra cansız bedeni bulunmuştu. Katil, sevgilisi olan annenin kendisini azmettirdiğini söyledi. Baba, cinayet davasında beraat eden anneye boşanma davası açtı. Mahkeme, Beratcan’ın ağabeyinin velayetini ise çocuğun isteği doğrultusunda anneye verdi.
30.04.2018 Yaşam
Beratcan Karakütük davasında yeni gelişme
Beratcan Karakütük davasında yeni gelişme Dilekçede, sanıkların ortak eylem birliği çerçevesinde hareket ettiği öne sürüldü
29.09.2021 Gündem
Beratcan'ın annesi: Kocam ilişkimi biliyordu
Beratcan'ın annesi: Kocam ilişkimi biliyordu Beratcan'ın annesiTürkan Karakütük, “Eşim ilişkimi biliyordu. Ama umursamıyordu. 16 yıldır boşanmak istiyorum. Ersin’de boşanmamız için konuştu ama nafile. Herşey onun yüzünden oldu” dedi...
22.04.2017 Yaşam
Beratcan cinayetinde müebbet hapis kararı
Beratcan cinayetinde müebbet hapis kararı Kartal'da cesedi bulunan Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin davada yeni ifadeler ortaya çıktı. Katil zanlısı Ersin Kaşıkçı müebbet hapis cezasıyla cezalandırdı. Anne Türkan Karakütük beraat etti.
18.04.2017 Yaşam
Mahkeme başkanından Beratcan'ın annesine uyarı
Mahkeme başkanından Beratcan'ın annesine uyarı Kartal'da kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin annesi Türkan Karakütük ve sevgilisi Ersin Kaşıkçı'nın yargılanmasına devam edildi.
7.12.2016 Yaşam
Beratcan Karakütük'ün öldürüldüğü dava başladı
Beratcan Karakütük'ün öldürüldüğü dava başladı KARTAL'da 9 Mart tarihinde kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan Beratcan Karakütük'ü "öldürmeye azmettirmekle" suçlanan annesi Türkan Karakütük ve "Tasarlayarak kasten adam öldürmekle" suçlanan annesinin sevgilisi Ersin Kaşıkçı'nın yargılanmasına başlandı. Anne Türkan Karakütük oğlunun öldürülmesini azmettirmediğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Beratcan'ın katilinden mektup
Beratcan'ın katilinden mektup Cezaevinden Habertürk’e mektup yazan katil zanlısı Ersin Kaşıkçı: “Beni bu suça bulaştıran ve tehditlerde bulunan Türkan’dır”
5.08.2016 Yaşam
Beratcan davasında iddianame tamam
Beratcan davasında iddianame tamam Türkiye'nin konuştuğu Beratcan cinayetinde anne ve cinayeti işleyen sevgilisi hakkında istenen ceza belli oldu ve iddianamede mide bulandıran detaylar ortaya çıktı
4.08.2016 Yaşam
Beratcan'ın annesi: Katil zanlısı bana tecavüz etti
Beratcan'ın annesi: Katil zanlısı bana tecavüz etti İstanbul Kartal’da 9 Mart’ta kaybolduktan 15 gün sonra cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ün annesi Türkan Karakütük’ü (33), Habertürk ulaştı Servis şoförü Ersin K...
15.07.2016 Yaşam
MÜJDE! Ve Ahmet bebek bulundu
MÜJDE! Ve Ahmet bebek bulundu Bağcılar'da arife günü alışveriş yapan ailesinin mağaza önüne bıraktığı bebek arabasından kaçırılan 4 aylık Ahmet Davulcu, kurtarıldı.
29.09.2021 Gündem
Beratcan'ın babası eşine boşanma davası açtı
Beratcan'ın babası eşine boşanma davası açtı İstanbul Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla'da cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün babası Ergün Karakütük avukatıyla birlikte Anadolu Adliyesine gelerek eşi Türkan Karakütük'e boşanma davası açtı...
28.04.2016 Yaşam
Şok! Beratcan'ın annesi yine serbest!
Şok! Beratcan'ın annesi yine serbest! Türkiye'yi sallayan haber Beratcan'ın insafsızca öldürülmesi olmuştu. Olay ilgi ilgili en can alıcı nokta Beratcan'ın annesi olmuştu. 10 yaşındaki Beratcan K.’nin annesi Türkan K.’nin yine serbest bırakılması olay yarattı.
29.09.2021 Gündem
Katil zanlısının annesi konuştu
Katil zanlısının annesi konuştu Günlerdir konuşulan Beratcan cinayetinde, savcının serbest bırakılmasına itiraz ettiği anne gözaltına alınmış, tekrar serbest bırakılmıştı. Savcılık ikinci kez serbest bırakılan annenin tutuklanmasını istedi. Bu arada katil zanlısının annesi konuştu, "can güvenliğimden endişe ediyorum" dedi
1.04.2016 Haber
Beratcan'ın katil zanlısının annesi konuştu
Beratcan'ın katil zanlısının annesi konuştu Beratcan'ın katil zanlısı Ersin Kaşıkçı'nın annesi Müge Anlı'nın programına katıldı
29.09.2021 Gündem
Beratcan'ın annesinin serbest kalmasına ikinci itiraz
Beratcan'ın annesinin serbest kalmasına ikinci itiraz 10 yaşındaki Beratcan’ın öldürülmesine ilişkin soruşturmayı yürüten savcı, anne Türkan Karakütük’ün hakimlikçe serbest bırakılmasına ikinci kez itiraz etti...
29.09.2021 Gündem
Beratcan'ın annesi serbest bırakıldı
Beratcan'ın annesi serbest bırakıldı Beratcan Karakütük cinayetiyle ilgili savcının itirazı üzerine tekrardan gözaltına alınan anne Türkan Karakütük adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
31.03.2016 Yaşam
Beratcan'ın annesine o soru soruldu!
Beratcan'ın annesine o soru soruldu! 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün öldürülmesine ilişkin soruşturmada, serbest kaldıktan sonra savcının itirazı üzerine bir üst mahkeme tarafından hakkında, 'tutuklamaya yönelik yakalama kararı' çıkarılan, anne Türkan Karakütük adliyeye gönderildi.
29.09.2021 Gündem
Beratcan'ın annesi adliyeye sevk edildi
Beratcan'ın annesi adliyeye sevk edildi Kartal'da kaybolduktan sonra cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün annesi Türkan Karakütük adliyeye sevk edildi...
31.03.2016 Yaşam
Beratcan'ın katili polise böyle ağlamış: Çocuğum gibi severdim
Beratcan'ın katili polise böyle ağlamış: Çocuğum gibi severdim Kartal’da 9 Mart'ta kaybolan Beratcan Karakütük’ün cansız bedeni 15 gün sonra bulundu. Yapılan çalışmaların ardından zanlı kısa süre içinde yakalandı.Bu sırada anne Karakütük'ün serbest bırakılması ardından savcı itiraz etmişti.Dün akşam saatlerinde gözaltına alınan Türkan Karakütük Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.İşte detaylı bilgiler...
29.09.2021 Gündem
Beratcan'ın annesi gözaltına alındı
Beratcan'ın annesi gözaltına alındı Kartal'da kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan'ın annesi T.K, tekrar gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Beratcan'ın dedesi ve babaannesi konuştu
Beratcan'ın dedesi ve babaannesi konuştu Beratcan'ın ölümünden sonra koruma altına alınan kızı Türkan Karakütük ile ilgili konuşan baba Mehmet Çakır merak edilenleri anlattı. Damadının ailesine karşı ilgisiz olduğunu söyleyen dede kızına sahip çıktı. Babaanne Azime Köktürk ise gelini suçladı.
30.03.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Beratcan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beratcan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.