Bensu Soral Sevgili

Bensu Soral Sevgili

Son dakika Bensu Soral sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bensu Soral sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bensu Soral sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bensu Soral Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bensu soral sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 bensu soral sevgili haberi bulunmuştur. Tüm bensu soral sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bensu Soral ile Çağatay Ulusoy arasında ne var?
Bensu Soral ile Çağatay Ulusoy arasında ne var? Ekrana veda eden ‘İçerde’ dizisinin oyuncuları Bensu Soral ile Çağatay Ulusoy’un arası kötü.
24.08.2017 Magazin
İçerde'nin Melek'i Bensu Soral'dan bomba itiraf!
İçerde'nin Melek'i Bensu Soral'dan bomba itiraf! İçerde'de Melek karakterine hayat veren ve daha sonra diziden ayrılan Bensu Soral, çarpıcı itiraflarda bulundu. Bensu Soral'ın konuk olduğu televizyon programında İçerde dizisine ilişkin itirafları gündeme oturdu. İşte Bensu Soral'ın o bomba itirafları...
25.05.2017 Magazin
Bensu Soral'ın şeffaf elbisesi Cannes’a damga vurdu!
Bensu Soral'ın şeffaf elbisesi Cannes’a damga vurdu! Bir davet için Fransa’ya giden Bensu Soral, gelinliğe benzeyen beyaz şeffaf elbisesi ve güzelliğiyle Fransızları büyüledi.
19.05.2017 Magazin
Bensu Soral'a şok taciz!
Bensu Soral'a şok taciz! Güzel oyuncu Bensu Soral, trafikte sözlü tacize uğradı. Bu olaydan sonra sevgilisi Soral'a yasak getirdi. İşte Bensu Soral'ın başına gelenler...
15.05.2017 Magazin
Bensu Soral 'İçerde'den ayrıldı mı?
Bensu Soral 'İçerde'den ayrıldı mı? Reyting rekorları kıran İçerde'de Melek'in ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. İçerde dizisinin Melek'i Bensu Soral, diziden ayrılmayacağını ima etti. İşte Bensu Soral'ın o açıklamaları...
28.04.2017 Televizyon
Bensu Soral kimdir?
Bensu Soral kimdir? Bensu Soral kimdir? Sorusunun cevabı sıklıkla araştırılıyor. Oyuncu Hande Soral'in kardeşi olan Bensu Soral İçerde dizisindeki Melek karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Bensu Soral'in hayatına dair merak edilenleri derledik.
29.09.2021 Gündem
Gerçekte aşk yaşasalardı...
Gerçekte aşk yaşasalardı... Dizilerde aşklarıyla göz dolduran çiftler ‘Gerçek hayatta sevgili olabilir miydi?’ sorusuna astrolojiden yola çıkarak bir cevap aradık. Tuğçe Işınsu ise bu çiftlerin doğum haritalarına bakarak uyumlarını değerlendirdi
4.02.2017 Arşiv
Çağatay Ulusoy'a aranan sevgili bulundu!
Çağatay Ulusoy'a aranan sevgili bulundu! Çağatay Ulusoy'un ‘Kod Adı Köstebek' adlı yeni dizisindeki partneri belli oldu. Dört aylık arayış sonunda Bensu Soral'la prensipte anlaşıldı.
15.07.2016 Televizyon
Minyon olmak çok işime geliyor...
Minyon olmak çok işime geliyor... "Kısa boylu kadınlar daha seksi"
28.08.2010 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Bensu Soral Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bensu soral sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.