Bensu Soral İnstagram

Bensu Soral İnstagram

Son dakika Bensu Soral instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bensu Soral instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bensu Soral instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bensu Soral İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bensu soral instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 bensu soral instagram haberi bulunmuştur. Tüm bensu soral instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yardım meleği Bensu Soral!
Yardım meleği Bensu Soral! Bensu Soral, UNICEF’in ‘Umut Veren Oyuncaklar’ projesinin gönüllü elçisi oldu. Güzel oyuncu, Suriyeli çocuklar için herkesi destek vermeye çağırdı.
25.11.2017 Magazin
Bensu Soral, gözyaşlarına boğuldu!
Bensu Soral, gözyaşlarına boğuldu! İş adamı Hakan Baş ile uzun süredir birlikte olan Bensu Soral, evlenme teklifi alınca gözyaşlarına boğuldu.
9.10.2017 Magazin
Bensu Soral'dan Hakan Baş'a: Hastasıyım
Bensu Soral'dan Hakan Baş'a: Hastasıyım Bensu Soral, sevgilisi Hakan Baş'ın jestine sosyal medya üzerinden kalpli yanıt verdi.
6.10.2017 Magazin
Bensu Soral sırt dekolteli kıyafetiyle fotoğraf paylaştı
Bensu Soral sırt dekolteli kıyafetiyle fotoğraf paylaştı Güzeller güzeli oyuncu Bensu Soral, sevgilisi Hakan Baş ile Amerika'ya tatile gitti. Sırt dekolteli kıyafetiyle fotoğraf çekilen Soral, 15 dakikada beğen butonunu çökertti.
8.07.2017 Magazin
Bensu Soral'la ilgili şok gerçek! Lisedeyken...
Bensu Soral'la ilgili şok gerçek! Lisedeyken... Bensu Soral'ın lise yıllarında kilo vermek uğruna bir hastalığa yakalandığı ve uzun süre tedavi gördüğü ortaya çıktı. İşte Bensu Soral'ın zayıflamak uğruna verdiği mücadele ve yakalandığı hastalık...
29.05.2017 Magazin
İçerde'nin Melek'i Bensu Soral'dan bomba itiraf!
İçerde'nin Melek'i Bensu Soral'dan bomba itiraf! İçerde'de Melek karakterine hayat veren ve daha sonra diziden ayrılan Bensu Soral, çarpıcı itiraflarda bulundu. Bensu Soral'ın konuk olduğu televizyon programında İçerde dizisine ilişkin itirafları gündeme oturdu. İşte Bensu Soral'ın o bomba itirafları...
25.05.2017 Magazin
Bensu Soral'ın şeffaf elbisesi Cannes’a damga vurdu!
Bensu Soral'ın şeffaf elbisesi Cannes’a damga vurdu! Bir davet için Fransa’ya giden Bensu Soral, gelinliğe benzeyen beyaz şeffaf elbisesi ve güzelliğiyle Fransızları büyüledi.
19.05.2017 Magazin
Bensu Soral'a şok taciz!
Bensu Soral'a şok taciz! Güzel oyuncu Bensu Soral, trafikte sözlü tacize uğradı. Bu olaydan sonra sevgilisi Soral'a yasak getirdi. İşte Bensu Soral'ın başına gelenler...
15.05.2017 Magazin
Bensu Soral 'İçerde'ye veda etti!
Bensu Soral 'İçerde'ye veda etti! Ekranların sevilen dizisi 'İçerde'de 'Melek' karakterini canlandıran Bensu Soral, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla izleyicilere veda etti. İşte Bensu Soral'in İçerde ile ilgili duygusal mesajı...
25.04.2017 Magazin
Bensu Soral 'İçerde'den ayrıldı mı?
Bensu Soral 'İçerde'den ayrıldı mı? Reyting rekorları kıran İçerde'de Melek'in ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. İçerde dizisinin Melek'i Bensu Soral, diziden ayrılmayacağını ima etti. İşte Bensu Soral'ın o açıklamaları...
28.04.2017 Televizyon
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu!
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu! Türkücü Nihat Doğan ile İranlı Arezoo Gharlar, geçtiğimiz ağutos ayında sessiz sedasız evlenmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan altı aylık hamile Arezoo Gharlar, ayna karşısında karnı burnunda fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.
12.11.2022 Magazin
Bensu Soral'dan takipçilerine dolandırıcılık uyarısı!
Bensu Soral'dan takipçilerine dolandırıcılık uyarısı! Ünlü oyuncu Bensu Soral başına gelen talihsiz olayı sosyal medyadan duyurdu. Soral'ın eski telefon numarası dolandırıcılık için kullanıldı. Mahkemeye başvuran güzel oyuncu takipçilerine de 'dolandırıcılık' uyarısında bulundu. Konunun uzmanlarına hat dolandırıcılığı ile karşılaşanların ne yapması, nasıl bir önlem alması gerektiğini sorduk.
28.09.2022 Magazin
Tatil sezonunu açan Bensu Soral'dan tekne pozları: 'Taş bebek gibisin'
Tatil sezonunu açan Bensu Soral'dan tekne pozları: 'Taş bebek gibisin' Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve aralarındaki krizi çözdükten sonra Hakan Baş ile evliliklerine ikinci bir şans veren Bensu Soral, tatil sezonunu açtı. Instagram hesabında 4.7 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncu, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Soral'ın teknede çekilen fotoğraflarına binlerce beğeni ve yorum geldi.
3.06.2022 Magazin
Hakan Baş'tan romantik kutlama!
Hakan Baş'tan romantik kutlama! Hakan Baş ile üç yıl önce nikah masasına oturan oyuncu Bensu Soral, 30 yaşına bastı. Hakan Baş, eşine sosyal medya hesabından romantik bir paylaşım yaptı.
23.03.2021 Magazin
Corona selamı dans oldu!
Corona selamı dans oldu! Bensu Soral, ikiz kardeşi Bedirhan Soral’la yaptıkları korona selamlaşmasını Instagram’ında paylaştı.
22.03.2020 Magazin
Bensu Soral sosyal medyayı salladı
Bensu Soral sosyal medyayı salladı Bensu Soral, tatilde küvetin içinde çektirdiği bikinili fotoğrafını Instagram hesabından paylaşınca, sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu.
12.08.2019 Magazin
Bensu Soral-Hakan Baş, Yunanistan tatilinde
Bensu Soral-Hakan Baş, Yunanistan tatilinde Kıskançlık nedeniyle gergin günler geçirdikleri konuşulan Bensu Soral-Hakan Baş çiftinden, bu iddialara cevap gelmedi. Yanıtı, ünlü çiftin yerine yakın arkadaşları ve Instagram fenomenlerinden Rachel Araz verdi.
16.07.2019 Magazin
Bensu Soral o halini paylaştı, Instagram yıkıldı!
Bensu Soral o halini paylaştı, Instagram yıkıldı! Makyaksız ve ojesiz halini paylaşan ünlü oyuncu, sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.
7.02.2019 Magazin
Bu hareket çok zorladı
Bu hareket çok zorladı İNGİLTERE -Tottenham’ın futbolcusu Dele Alli gol sevincini elini gözüne götürerek yapmış, ilginç hareketi sosyal medyada yeni bir akım başlatmıştı.
26.08.2018 Magazin
Sorallar tatilde
Sorallar tatilde Hande Soral, eşi İsmail Demirci, erkek kardeşi Bedirhan Soral ve annesi Sebahat Soral ile tatile çıktı. Bensu Soral ise düğün hazırlıkları sebebiyle aile tatiline katılamadı.
18.08.2018 Magazin
Çıldırtan yorum! Takipçisine ayar verdi
Çıldırtan yorum! Takipçisine ayar verdi Belçim Bilgin eşi Yılmaz Erdoğan’ın ‘Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’ filmi için bir takipçisinin, “Eşini oynatma ne olur” yorumuna, sert tepki gösterdi
27.06.2018 Magazin
İbrahim Büyükak ile Nurdan Beşen dünyaevine girdi
İbrahim Büyükak ile Nurdan Beşen dünyaevine girdi Çok Güzel Hareketler Programı ile tanınan, daha sonra TV8 ekranlarında 3 Adam şovunda yer alan İbrahim Büyükak bugün dünyaevine girdi.
6.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bensu Soral İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bensu soral instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.