Bensu Soral Sevgilisi

Bensu Soral Sevgilisi

Son dakika Bensu Soral sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bensu Soral sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bensu Soral sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bensu Soral Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bensu soral sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 bensu soral sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm bensu soral sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bensu Soral kimdir?
Bensu Soral kimdir? Bensu Soral kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde nişanlanan Bensu Soral'in hayatına dair tüm bilgiler merak konusu oldu. İşte başarılı ve güzel oyuncu Bensu Soral hakkındaki bilgiler...
27.03.2018 Gündem
Cuma günü Bensu’yu isteyecek
Cuma günü Bensu’yu isteyecek İş adamı Hakan Baş, üç yıllık sevgilisi Bensu Soral’ı bu cuma ailesinden isteyecek.
14.03.2018 Magazin
Düğün Eylül’de İstanbul’da
Düğün Eylül’de İstanbul’da Oyuncu Bensu Soral, sevgilisi Hakan Baş ile yurt dışında evleneceği iddiaları hakkında konuştu
17.01.2018 Magazin
Hakan’a  bir daha  aşık oldum
Hakan’a bir daha aşık oldum Bensu Soral sevgilisi Hakan Baş ile yeni yıl tatili için gittikleri Avusturya’dan döndü.
3.01.2018 Magazin
Bensu Soral evleniyor! İşte o tarih...
Bensu Soral evleniyor! İşte o tarih... Güzel oyuncu Bensu Soral, sevgilisi Hakan Baş ile evleniyor! İşte o tarih...
27.12.2017 Magazin
Bensu Soral kimdir?
Bensu Soral kimdir? Bensu Soral kimdir? Sorusunun cevabı sıklıkla araştırılıyor. Oyuncu Hande Soral'in kardeşi olan Bensu Soral İçerde dizisindeki Melek karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Bensu Soral'in hayatına dair merak edilenleri derledik.
29.09.2021 Gündem
Rapçi Bensu!
Rapçi Bensu! Bensu Soral sevgilisi Hakan Baş’ın BKM Mutfak Uniq’te düzenlendiği yeni yıl partisinde sahneye çıktı.
26.12.2017 Magazin
Bensu Soral gece yarısı hastaneye gitti!
Bensu Soral gece yarısı hastaneye gitti! Hakan Baş'la evlilik hazırlığında olan oyuncu Bensu Soral, soğuyan havaların etkisine kapılıp hasta oldu.
24.11.2017 Magazin
Bensu Soral'dan Hakan Baş'a: Hastasıyım
Bensu Soral'dan Hakan Baş'a: Hastasıyım Bensu Soral, sevgilisi Hakan Baş'ın jestine sosyal medya üzerinden kalpli yanıt verdi.
6.10.2017 Magazin
Sevgilisiyle baş başa
Sevgilisiyle baş başa Final yapan, ‘İçerde’ dizisinde ‘Melek’ karakteriyle adından söz ettiren Bensu Soral sevgilisi Hakan Baş’la tatil için Bodrum’u seçti.
3.09.2017 Magazin
Bensu Soral ile Çağatay Ulusoy arasında ne var?
Bensu Soral ile Çağatay Ulusoy arasında ne var? Ekrana veda eden ‘İçerde’ dizisinin oyuncuları Bensu Soral ile Çağatay Ulusoy’un arası kötü.
24.08.2017 Magazin
Bensu Soral sırt dekolteli kıyafetiyle fotoğraf paylaştı
Bensu Soral sırt dekolteli kıyafetiyle fotoğraf paylaştı Güzeller güzeli oyuncu Bensu Soral, sevgilisi Hakan Baş ile Amerika'ya tatile gitti. Sırt dekolteli kıyafetiyle fotoğraf çekilen Soral, 15 dakikada beğen butonunu çökertti.
8.07.2017 Magazin
Bensu Soral'a şok taciz!
Bensu Soral'a şok taciz! Güzel oyuncu Bensu Soral, trafikte sözlü tacize uğradı. Bu olaydan sonra sevgilisi Soral'a yasak getirdi. İşte Bensu Soral'ın başına gelenler...
15.05.2017 Magazin
İçerde keyifler yerinde
İçerde keyifler yerinde İçerde dizisinin oyuncusu Bensu Soral, sevgilisi ve arkadaşlarıyla Arnavutköy’deki Eftelya Balık’ta buluştu
23.02.2017 Magazin
Bensu Soral'ın sinema keyfi
Bensu Soral'ın sinema keyfi 'İçerde' dizisinde rol alan Bensu Soral, sevgilisi Hakan Baş ile birlikte Kanyon'daydı.
22.02.2017 Magazin
Bensu Soral itiraf etti: 'Onu çok seviyorum'
Bensu Soral itiraf etti: 'Onu çok seviyorum' İçerde dizisinde ‘Melek’ karakterini canlandıran oyuncu Bensu Soral, sevgilisi Hakan Baş’la Arnavutköy’de görüntülendi...
11.12.2016 Magazin
Bensu Soral nişanlandı!
Bensu Soral nişanlandı! Son olarak 'İçerde' dizisinde boy gösteren güzel oyuncu Bensu Soral, İş adamı sevgilisi Hakan Baş ile nişanlandı.
17.03.2018 Magazin
Sevgilim çok akıllı bana karışmaz
Sevgilim çok akıllı bana karışmaz ‘İçerde’ dizisiyle yıldızı parlayan Bensu Soral (26), beyazperdeye göz dikti.
8.12.2017 Magazin
Bensu Soral'a Yasemin Allen şoku!
Bensu Soral'a Yasemin Allen şoku! İsviçreli ünlü mücevher markasının yöneticileri, Bensu Soral'a Türkiye yüzü olması için teklif götürmüştü ama, anlaşmayı Yasemin Allen imzaladı.
19.11.2017 Magazin
Biz zaten yüzüğü taktık
Biz zaten yüzüğü taktık Oyuncu Bensu Soral ile sevgilisi Hakan Baş önceki gün Bebek Koru Kahve çıkışı görüntülendi.
11.11.2017 Magazin
Sırada Bensu var
Sırada Bensu var İki ünlü oyuncu Hande Soral ile İsmail Demirci, 2.5 yıllık beraberliğin ardından önceki akşam Göktürk’teki Kemer Country Club’da evlendi.
16.10.2017 Magazin
Düğün seneye
Düğün seneye Bensu Soral, yüzü olduğu Mavi Glam Koleksiyonu’nu Bebeköy’de özel bir partiyle tanıttı.
13.10.2017 Magazin
Bensu Soral, gözyaşlarına boğuldu!
Bensu Soral, gözyaşlarına boğuldu! İş adamı Hakan Baş ile uzun süredir birlikte olan Bensu Soral, evlenme teklifi alınca gözyaşlarına boğuldu.
9.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bensu Soral Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bensu soral sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.