Belli Oldu

Belli Oldu

Son dakika belli oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan belli oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını belli oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Belli Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan belli oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 38.853 belli oldu haberi bulunmuştur. Tüm belli oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekliye zam düzenlemesi! İşte masadaki en güçlü 2 formül, tarih verildi hesaplara yatacak
Emekliye zam düzenlemesi! İşte masadaki en güçlü 2 formül, tarih verildi hesaplara yatacak Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Temmuz ayında emekliye zam düzenlemesi yapılacak. 16 milyonun geliri kök maaş zammı ve en düşük emekli maaşı artışı ile yükselecek. TCMB'nin yayımladığı enflasyon beklenti anketi sonrası emekli zammı için ipucu gelirken, en düşük emekli maaşı için de en güçlü 2 formül belli oldu. SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL olacak?
24.04.2024 Çalışma Hayatı
Fenerbahçe havlu atacak! İşte Galatasaray'ın şampiyon olması için gereken sonuç
Fenerbahçe havlu atacak! İşte Galatasaray'ın şampiyon olması için gereken sonuç Fenerbahçe ve Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de kıyasıya bir rekabete sahne olan 2023/24 sezonunun bitimine haftalar kala Galatasaray avantajlı durumda yer alıyor. Ezeli rakibi Fenerbahçe ile yarışan sarı-kırmızılı takımın şampiyonluğa ulaşabilmesi için gereken ihtimaller belli oldu. İşte tüm detaylar...
24.04.2024 Fenerbahçe
DOAS temettü ne zaman hesaba geçer, DOAS temettü ne zaman yatar, saat kaçta?
DOAS temettü ne zaman hesaba geçer, DOAS temettü ne zaman yatar, saat kaçta? Doas temettü ne zaman hesaplara geçecek, saat kaçta, ne zaman yatar? Doğuş Otomotiv hissesi olan yatırımcılar DOAS temettü tarihi ile hesaplara geçiş sürecini merak ediliyor. Şirket, cuma günü portföyünde DOAS hissesi bulunan yatırımcılara pay başına brüt 40,9090909 TL, net ise 36,8181818 TL nakit kâr payı dağıtımı yapılmıştı. Doğuş Otomotiv Nisan 2024 temettü ödeme tarihleri belli oldu. Doğuş Otomotiv (DOAS) bu yıl ilk temettü ödemesini yapmaya başladı. Peki, DOAS temettü yattı mı, ne zaman hesaba geçer, saat kaçta, ne zaman yatacak?
24.04.2024 Ekonomi
Erol Bulut İngiltere'ye damga vurdu!
Erol Bulut İngiltere'ye damga vurdu! İngiltere Championship'te haftanın teknik direktörü açıklandı. Cardiff City Teknik Direktörü Erol Bulut, haftanın teknik direktörü seçildi.
24.04.2024 Futbol
Survivor'da gözyaşlarına boğan iletişim oyunu! Haftanın eleme adayları belli oldu
Survivor'da gözyaşlarına boğan iletişim oyunu! Haftanın eleme adayları belli oldu Survivor All Star'da yine kıran kıran geçen bir mücadele yaşandı. Birleşme partisinin ardından haftanın son eleme adayı da belli oldu. Yarışmacıların sayılarının azalması eleme potasına güçlü isimlerin girmesine neden olurken nefes kesen mücadele ise hız kesmeden devam ediyor. Peki, Survivor iletişim ödülünü kim kazandı?
24.04.2024 Magazin
Beşiktaş, Ankara'dan avantajlı dönüyor
Beşiktaş, Ankara'dan avantajlı dönüyor Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, Ankaragücü deplasmanında sahaya çıktı.
23.04.2024 Şampiy10
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok!
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile karşılaşmaya hazırlanan Beşiktaş'a 5 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, kadroya alınmayan oyuncuları duyurdu.
22.04.2024 Beşiktaş
Genç adama mermi yutturup, gecelik giydirdi! Rezalet olayda son perde yaşandı
Genç adama mermi yutturup, gecelik giydirdi! Rezalet olayda son perde yaşandı Bursa'da Erhan M.'yi (28) dövüp, ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup, gecelik giydirerek cep telefonu kamerasıyla işkenceyi kaydeden sanıkların cezası belli oldu. Mahkeme heyetinin suçlarını sabit gördüğü sanıklar, sanık sayısının çok olması ve duruşma süresinin uzamaması için tutanaklara geçirilmek üzere, son savunmalarını mübaşirin kamerasına yaptı.
22.04.2024 Gündem
Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman? ZTK 2024 yarı finalde kimler eşleşti? Türkiye Kupası final maçı tarihi...
Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman? ZTK 2024 yarı finalde kimler eşleşti? Türkiye Kupası final maçı tarihi... Ziraat Türkiye Kupası yarı final maç takvimi belli oldu. Dört takımın mücadele edeceği yarı finaller, iki maç usulüne göre gerçekleştirilecek. Yarı finalin akabinde iki takım final müsabakasında top koşturacak. ZTK yarı final maçları ne zaman?
22.04.2024 Şampiy10
Ali Koç ne yaparsa yapsın kabul etmiyor! Ferdi Kadıoğlu derken İsmail Yüksek ayarı bozdu
Ali Koç ne yaparsa yapsın kabul etmiyor! Ferdi Kadıoğlu derken İsmail Yüksek ayarı bozdu Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de sergilediği performans ile Avrupa'nın birçok kulübünün dikkatini çeken İsmail Yüksek'in talipleri artıyor. Milli futbolcu için sarı-lacivertli ekibe gelen teklif ortaya çıktı. Ali Koç'un bu teklifler sonrası kararı belli oldu.
22.04.2024 Fenerbahçe
Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar: Şarkı yarışmasını kim kazandı?
Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar: Şarkı yarışmasını kim kazandı? Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Yarışmacıların öncesinde temizlenip yeni kıyafetler giydiği ve doyasıya yemekler yediği yarışmada şarkılar söylenip eğlenildi. Şarkıcı Demet Akalın'ın konuk olduğu gecede şarkı yarışması düzenlendi ve kazanan jürilerin verdiği oy sonucunda belli oldu. Peki, Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı, birinci kim oldu?
22.04.2024 Magazin
Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin bonservisini belirledi
Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin bonservisini belirledi Fenerbahçe bu sezon gösterdiği etkili performansla Avrupa devlerini peşine takan İrfan Can Kahveci'nin bonservisini belirledi.
21.04.2024 Şampiy10
Kamuya işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı
Kamuya işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığına 382 sürekli işçi alınacağını duyurdu. İşçi alımı ile ilgili detaylar belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı.
21.04.2024 Çalışma Hayatı
Survivor'da Berna kriz geçirdi, rakip tepki gösterdi! 3. eleme adayı belli oldu
Survivor'da Berna kriz geçirdi, rakip tepki gösterdi! 3. eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da kıran kırana bir mücadele vardı. Mavi Takım Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım'da ise bir isim üçüncü gitme adayı olarak belirlendi. Peki Survivor 3. dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte eleme adayı olan isim...
21.04.2024 Magazin
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
Süper Lig'de küme düşen ilk takım belli oldu
Süper Lig'de küme düşen ilk takım belli oldu İstanbulspor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Mücadelede rakibine 2-1 mağlup olan İstanbulspor'un küme düşmesi kesinleşti.
20.04.2024 Süper Lig
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu Galatasaray Kulübü, olağan seçimli genel kurulun 18 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 25 Mayıs'ta yapılacağını duyurdu.
20.04.2024 Galatasaray
Portakal Çiçeği Karnavalı'nın kortej rotası belli oldu
Portakal Çiçeği Karnavalı'nın kortej rotası belli oldu Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kortej yürüyüş rotası belli oldu.
20.04.2024 Adana
Ne Borsa, Bitcoin ne de dolar, euro... İşte en çok kazandıran yatırım aracı...
Ne Borsa, Bitcoin ne de dolar, euro... İşte en çok kazandıran yatırım aracı... Haftanın getiri şampiyonu belli oldu. Dolardaki artış binde 7 ile sınırlı kalırken, borsa haftalık bazda yüzde 1,23 geriledi. Mevduat yatırımcısı yüzde 1,16 getiri elde ederken; Bitcoin’de ise haftalık kayıp yüzde 4 civarında seyrediyor. İşte haftanın en çok kazandıranı...
20.04.2024 Ekonomi
Türkiye Kupası'nda Yarı Final rövanş maçlarının programı belli oldu
Türkiye Kupası'nda Yarı Final rövanş maçlarının programı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı yaklaşıyor. Türkiye Futbol Federasyonu Yarı Final rövanş programını açıkladı.
19.04.2024 Süper Lig
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 4 kat fark!
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 4 kat fark! UEFA Konferans Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe kasasına giren rakam belli oldu. Öte yandan bütün Türk takımlarının UEFA'dan ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı.
19.04.2024 Fenerbahçe
Togg'un yeni SUV modelinin ismi belli oldu
Togg'un yeni SUV modelinin ismi belli oldu Türkiye’nin otomobili TOGG’un yeni SUV modelinin ismi belli oldu. TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, sedan modelinin ardından yeni B-SUV modeli T8X için çalışmaların başladığını söyledi.
19.04.2024 Gündem
Arda Güler'den Real Madrid kararı! Hayalleri yıkıldı, yeni takımı belli oldu
Arda Güler'den Real Madrid kararı! Hayalleri yıkıldı, yeni takımı belli oldu Arda Güler için İspanya'dan son dakika transfer bombası patladı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'yi eleyerek yarı finale yükselen Real Madrid'de Arda Güler bilmecesi sürüyor. İspanya'dan milli yıldız için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı Memur maaşlarına ve emekli ayılıklarına yapılacak zam oranları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz zammı için tablo değişti. Her yıl 6 ayda bir, memur maaşları enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile güncelleniyor. Ocak 2024'te, %29,78 enflasyon farkına ek olarak %15 toplu sözleşme zammıyla memur maaşları %49,25 artırıldı. Bu güncellemeyle en düşük memur maaşı 32.860 TL'ye yükseldi. Temmuz ayında ise tüm maaşlar yeniden artacak.
18.04.2024 Çalışma Hayatı
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu!
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
18.04.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Belli Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki belli oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.