Ukrayna, Rusya'nın Belgorod kentini vurdu: 5 ölü, 18 yaralı
Ukrayna, Rusya'nın Belgorod kentini vurdu: 5 ölü, 18 yaralı Ukrayna ordusunun Rusya'nın Belgorod kentine gerçekleştirdiği saldırı sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı.
15.02.2024 Dünya
Rusya: Belgorod’a saldırı engellendi, 12 roket imha edildi
Rusya: Belgorod’a saldırı engellendi, 12 roket imha edildi Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’nın Belgorod bölgesine yönelik saldırısının engellendiğini, 12 roketin havada imha edildiğini duyurdu. Belgorod Valisi Vyacheslav Gladkov, bölgede yaşayanlara yaptığı uyarıda, “Patlamamış mühimmat parçaları ve diğer tehlikeli nesneler bölgenin tamamına düşebilir. Şüpheli bir nesne bulduysanız, ona dokunmayın, hareket ettirmeyin, yaklaşmayın” dedi.
3.01.2024 Dünya
Rusya’nın Ukrayna sınırındaki Belgorod kentinde patlamalar meydana geldi
Rusya’nın Ukrayna sınırındaki Belgorod kentinde patlamalar meydana geldi Rusya’nın Ukrayna sınırına yakın Belgorod kentinde peş peşe patlamalar meydana geldi. Patlamalar sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda yerleşim yeri hasar gördü.
3.07.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika... Ukrayna'ya bir saldırı daha! Rusya'nın kayıpları da ortaya çıktı!
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika... Ukrayna'ya bir saldırı daha! Rusya'nın kayıpları da ortaya çıktı! Ukrayna ile Rusya savaşında son dakika gelişmeleri... Ukrayna işgali bir ayı geride bırakırken savaşın durma noktasına geldiği düşünülmeye başlanırken bir saldırı haberi daha geldi. Rusya, 3 İskender füzesi fırlattı. Rus füzelerinin Ukrayna'nın güneybatısında bulunan Odessa kentini vurduğu açıklandı. Ukrayna birliklerinin ilerlemesi ile Rusya'nın kayıpları da net bir şekilde ortaya çıktı. Bölgeden gelen görüntüler 'Putin'in tank mezarlığı' olarak nitelendirildi. Rusya - Ukrayna arasındaki müzakerelerle ilgili de açıklama yapıldı.
3.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri