AK Parti'li Uygur: Vatandaşlarımız kimin samimi olup olmadığını değerlendirecektir
AK Parti'li Uygur: Vatandaşlarımız kimin samimi olup olmadığını değerlendirecektir AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, "Kendisini Millet İttifakı olarak nitelendirip milletimizin hak ve menfaatleri ve hassasiyetleriyle hiçbir alakası olmayan, mevcut duruma göre anında hemen görüş, tarz ve üslup değiştiren muhalefet liderinin 14 Mayıs'tan sonraki söylemlerini de açık net bir şekilde görüyoruz. Vatandaşlarımız kimin samimi olup olmadığını en iyi şekilde değerlendirecektir" dedi.
23.05.2023 Gündem
AK Partili Özlem Zengin, görevini Belgin Uygur'a devretti
AK Partili Özlem Zengin, görevini Belgin Uygur'a devretti AK Parti Grup Başkan Vekilliği görevine getirilen Özlem Zengin, Genel Başkan Yardımcılığı görevini Belgin Uygur'a devretti.
1.11.2022 Siyaset
Belgin Uygur kimdir? AK Parti MKYK üyeliğine seçilen Belgin Uygur hakkında merak edilenler…
Belgin Uygur kimdir? AK Parti MKYK üyeliğine seçilen Belgin Uygur hakkında merak edilenler… AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’yle MKYK listesi belli oldu. AK Parti MKYK Listede 75 isim yer aldı. AK Parti MKYK listesinde yer alan isimlerden biri de AK Parti üyelerinden Belgin Uygur oldu. Belgin Uygur kimdir, kaç yaşında ve nereli? AK Parti MKYK üyesi Belgin Uygur hakkında merak edilenler…
24.03.2021 Gündem
AK Parti Balıkesir Milletvekili Uygur'un koronavirüs testi pozitif çıktı
AK Parti Balıkesir Milletvekili Uygur'un koronavirüs testi pozitif çıktı AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını bildirdi.
22.12.2020 Gündem