Yetersiz deyip göndermişti! 4 gol 4 asist yaptı Okan Buruk'un ağzı açıkta kaldı
Yetersiz deyip göndermişti! 4 gol 4 asist yaptı Okan Buruk'un ağzı açıkta kaldı Sezon başında genç yeteneklere Florya'da şans veren ve tek tek onlarla ilgilenen Okan Buruk'un 17 yaşındaki öğrencisini alt yapıya göndermesi büyük ilgi uyandırmıştı. "A Takım için henüz yetersiz" yorumuyla Rezerv Lig'e gönderilen forvetin 2 maçta 4 gol 4 asist yapması taraftarlarda sevinç yaratırken, Sarı Kırmızılı yönetimin 'wonderkid' yakıştırmaları alan futbolcuyla yeni sözleşme imzalama hamlesi ise camiada memnuniyetle karşılandı.
24.08.2022 Galatasaray
Torrent'ten flaş hamle! 5 futbolcuyu Florya'ya çağırdı
Torrent'ten flaş hamle! 5 futbolcuyu Florya'ya çağırdı Galatasaray'ın İspanyol teknik direktörü Domenec Torrent; Beknaz Almazbekov, Hamza Akman, Emir Tintiş, Baran Aksaka ve Zeki Saki gibi genç yetenekleri yarın yapılacak A Takım idmanına çağrıldı.
13.04.2022 Galatasaray
Bu sezon Fenerbahçe'ye 4 gol attı Beknaz Almazbekov'un paylaşımı ortalığı ayağa kaldırdı
Bu sezon Fenerbahçe'ye 4 gol attı Beknaz Almazbekov'un paylaşımı ortalığı ayağa kaldırdı Dünya yıldızı olabilecek bir potansiyele sahip olduğu belirtilen Beknaz Almazbekov'un bu sezon Fenerbahçe'ye 4 gol atması ve A takımla beraber antrenmanlara çıkması sarı kırmızılı taraftarları bir hayli memnun etti. 16 yaşındaki yıldızın 'Sarmıyor artık' paylaşımı ise olay yarattı.
21.02.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın 16'lık yıldız adayı Beknaz Almazbekov Fenerbahçe'yi yine yıktı!
Galatasaray'ın 16'lık yıldız adayı Beknaz Almazbekov Fenerbahçe'yi yine yıktı! Galatasaray alt yapısının yeni keşiflerinden Beknaz Almazbekov Galatasaray U17 takımının Fenerbahçe'yi 3-0 yendiği maçta iki gol birden attı.
3.02.2022 Galatasaray