Fatih Terim'in transfer listesindeydi! Beşiktaş Atiba'nın yerini Fransız yıldızla dolduruyor
Fatih Terim'in transfer listesindeydi! Beşiktaş Atiba'nın yerini Fransız yıldızla dolduruyor Galatasaray'da çalıştığı dönemde Fatih Terim'in transfer listesinde olduğu iddia edilen Fransız orta saha Beka Beka için Beşiktaş devreye girdi.
15.06.2023 Beşiktaş
Ve transferde mutlu son! Cicaldau ve Berkan Kutlu'yu perişan eden 6 numara yolda
Ve transferde mutlu son! Cicaldau ve Berkan Kutlu'yu perişan eden 6 numara yolda Ndombele, Gueye, Carvalho, Grillitsch gibi 6 numaralarla ilgilenmesine rağmen transferde somut adım atamayan Galatasaray nihayet mutlu sona ulaştı. Geçtiğimiz sezon özellikle NEF Stadı'nda oynanan Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçında Berkan Kutlu ve Cicaldau'ya üstünlük kuran Fransız yıldızın sarı kırmızılı kulüple prensip anlaşmasına vardığı öğrenilirken, resmi imzaların birkaç gün içerisinde atılacağı bildirildi.
26.07.2022 Galatasaray
Başakşehir'den Galatasaray'a unutulmayacak transfer çalımı! Gedson'dan sonra şimdi de...
Başakşehir'den Galatasaray'a unutulmayacak transfer çalımı! Gedson'dan sonra şimdi de... Gedson Fernandes'i Beşiktaş'a kaptırdıktan sonra sarı kırmızılı camianın büyük tepkisini çeken Burak Elmas'a bir çalım da Göksel Gümüşdağ'dan geliyor. Başakşehir, Galatasaray taraftarlarının beğendiği yıldız orta sahayı renklerine bağlıyor...
25.03.2022 Başakşehir
Campos'tan Pulgar transferini unutturacak orta saha! Fatih Terim 4 ay önce onun için 'dikkat' demişti
Campos'tan Pulgar transferini unutturacak orta saha! Fatih Terim 4 ay önce onun için 'dikkat' demişti Gedson Fernandes'i transfer etmeyip Pulgar'ı Galatasaray'a teklif eden Luis Campos'un 4 ay önce Fatih Terim'in hayran kaldığı tecrübeli orta saha için harekete geçtiği öğrenilirken, ünlü Sportif Direktörün yıldız futbolcuyu Burak Elmas'a getireceği bildirildi.
11.03.2022 Galatasaray