Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Fatih Terim'in transfer listesindeydi! Beşiktaş Atiba'nın yerini Fransız yıldızla dolduruyor

Fatih Terim'in transfer listesindeydi! Beşiktaş Atiba'nın yerini Fransız yıldızla dolduruyor

Galatasaray'da çalıştığı dönemde Fatih Terim'in transfer listesinde olduğu iddia edilen Fransız orta saha Beka Beka için Beşiktaş devreye girdi.

Fatih Terim'in transfer listesindeydi! Beşiktaş Atiba'nın yerini Fransız yıldızla dolduruyor

Süper Lig'de bu sezonu 3. olarak tamamlayan Beşiktaş, gelecek sezon şampiyon olmak için kadrosunu güçlendirmek istiyor. Transfer çalışmaları için kolları sıvayan kurmaylar, Fransa'da forma giyen Fransız futbolcuyu radarına aldığı öğrenildi. Öte yandan genç futbolcu için görüşmelerin başladığı kaydedildi.

BEŞİKTAŞ'TAN ATIBA'YA VEDA

Beşiktaş'ta 10 yıl aralıksız forma giyen Atiba Hutchinson, geçtiğimiz günlerde siyah-beyazlı ekibe veda etti. Takıma hitaben yaptığı veda konuşmasında duygusal anlar yaşayan ve gözyaşlarını tutamayan 40 yaşındaki Kanadalı ön libero, "Herkese çok teşekkür ederim. Bu kapıdan girdiğimden beri on sezon oldu. Buradaki herkesten çok fazla sevgi gördüm. Buradaki herkes burayı benim için özel kılmıştır" dedi

Beşiktaş formasıyla 334 maça çıkan Atiba, toplam 27 gol 37 asist kaydetti.

MULEKA İÇİN TEKLİF BEKLENİYOR

Beşiktaş kurmayları, Muleka’yı elinden çıkarma kararı aldı. Mısır Ligi ekiplerinden talipleri bulunan Muleka için Beşiktaş, 6 milyon Euro talep ediyor. Mısır Ligi’nden son olarak 4 milyon Euro seviyesinde teklif gelmişti.

Haberin Devamı

NKOUDOU'DAN FLAŞ KARAR

Sözleşmesi biten Kevin Nkoudou geçtiğimiz salı akşamı yapılan son antrenmanda Konyaspor maçının kadrosunda yer almadığını öğrenince tesislerdeki eşyalarını toplamaya başladı. Büyük hayal kırıklığına uğrayan Kamerunlu oyuncu daha sonra takım arkadaşlarıyla vedalaştı ve tesislerden ayrıldı.

Siyah-beyazlı teknik heyete tepkili olan Kevin Nkoudou, Konyaspor maçına da gitmedi. Beşiktaşlı taraftarlarla vedalaşma hayali suya düşen yıldız futbolcunun haksızlığa uğradığını düşündüğü ve bu nedenle teknik heyete çok kırgın olduğu aktarıldı.

HEDEF BEKA BEKA

Le Parisienîn haberine göre transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Nice'de forma giyen Alexis Beka Beka'yı transfer listesine eklediği öğrenildi. Haberin detayında siyah-beyazlı ekibin kurmayları, Fransız futbolcu için Nice ile görüşmelere başladığı kaydedildi.

Beka Beka için görüşmelere başlayan Beşiktaş, genç futbolcuyu kiralamak istediği belirtildi.

12 MİLYON EUROYA GİTMİŞTİ

Haberin Devamı

Gösterdiği performans ile dikkat çeken Alexis Beka Beka, sezon başında Lokomotiv Moskova'dan Nice'ye transfer olmuştu. Fransa temsilcisi, bu transfer için 12 milyon euro ödemişti.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Nice forması giyen Alexis Beka Beka, bu sezon Fransa temsilcisi ile toplam 24 resmi maça çıktı. 22 yaşındaki futbolcu söz konusu maçlarda 1 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

Fatih Terimin transfer listesindeydi Beşiktaş Atibanın yerini Fransız yıldızla dolduruyor