Bddk Personel Alımı

Bddk Personel Alımı

Son dakika bddk personel alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bddk personel alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bddk personel alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bddk Personel Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bddk personel alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 bddk personel alımı haberi bulunmuştur. Tüm bddk personel alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
BDDK en az lise mezunu personel alacak! KPSS’den en az 70 alan başvuru yapabilecek! İşte başvuru şartları!
BDDK en az lise mezunu personel alacak! KPSS’den en az 70 alan başvuru yapabilecek! İşte başvuru şartları! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, memur, mühendis, sekteter, tekniker, teknisyen ve şoför kadrolarına personel alınacak. İlana göre adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Başvurular 19 Eylül’de sona erecek. Peki, BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? BDDK personel alımı başvuru şartları ne? BDDK personel alımı giriş sınavı ilanı detayları ve başvuru bilgileri…
6.09.2022 Personel Alımı
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) personel alacak! İşte başvuru şartları! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na (BDDK) personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, giriş sınavıyla bankacılık alanında uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 5 Mayıs'ta başlıyor. Peki, BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? BDDK personel alımı başvuru şartları!
29.04.2022 Personel Alımı
BDDK sözleşmeli bilişim personeli alacak! İşte başvuru şartları!
BDDK sözleşmeli bilişim personeli alacak! İşte başvuru şartları! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, kıdemli güvenlik uzmanı, kıdemli ağ uzmanı, güvenlik uzmanı, ağ uzmanı ve sistem uzmanı alacak. Peki, BDDK sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? BDDK personel alımı başvuru şartları ne? İşte BDDK personel alımı 2022 ilanı…
10.03.2022 Personel Alımı
BDDK en az lise mezunu idari personel alacak! İşte başvuru şartları!
BDDK en az lise mezunu idari personel alacak! İşte başvuru şartları! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), şoför, sekreter ve memur kadrolarına kamu hizmetine ilk defa başlayacak olan adaylar arasından giriş sınavı sonuçlarına göre idari personel alacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, başvurular 30 Kasım'da başlayıp 8 Aralık'ta sona erecek. Peki, BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte BDDK personel alımı 2021 başvuru şartları!
26.11.2021 Personel Alımı
BDDK 153 personel alacak! İşte BDDK uzman yardımcısı alımı sınav başvuru şartları!
BDDK 153 personel alacak! İşte BDDK uzman yardımcısı alımı sınav başvuru şartları! BDDK duyurdu! 153 personel alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, BDDK’ya uzman yardımcısı unvanlarında meslek personeli alınacak. Alınacak personel İstanbul’da istihdam edilecek. Peki, BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? BDDK uzman yardımcısı alımı başvuru şartları ve sınav giriş ilanı!
3.11.2021 Personel Alımı
BDDK personel alımı başvuru ekranı! BDDK memur ve mühendis alımı şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
BDDK personel alımı başvuru ekranı! BDDK memur ve mühendis alımı şartları nelerdir, nasıl başvurulur? BDDK kamu personeli alımı başvuruları bugün başlıyor. BDDK personel alımı başvurusu internet üzerinden saat 14.00'da başlayacak. 70 KPSS ile yapılacak memur alımında başvurular, 9 Nisan tarihine kadar devam edecek. İşte BDDK memur alımı başvuru ekranı ve şartları…
29.03.2021 Personel Alımı
BDDK personel alımı 2021! BDDK 12 idari personel alacak: İşte başvuru şartları…
BDDK personel alımı 2021! BDDK 12 idari personel alacak: İşte başvuru şartları… Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), 12 idari personel alımı yapacak. Kurumun, personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre BDDK, kamu hizmetine ilk defa başlayacak adaylar arasından giriş sınavı sonuçları doğrultusunda 8 memur ve 4 mühendis alacak. Giriş sınavı, sözlü sınav şeklinde yapılacak.
26.03.2021 Personel Alımı
BDDK bankacılık uzman yardımcısı alacak! BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
BDDK bankacılık uzman yardımcısı alacak! BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) 33 bankacılık uzman yardımcısı alıyor. BDDK personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte BDDK başvuru şartları!
11.11.2020 Personel Alımı
BDDK personel alımı yapıyor! Başvuru şartları neler?
BDDK personel alımı yapıyor! Başvuru şartları neler? BDDK Meslek Personeli Giriş Sınavı ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre 125 personel alımı yapılacak. Başvuru için gereken şartlar da belli oldu...
15.11.2019 Personel Alımı
Rabobank geç kaldı!
Rabobank geç kaldı! Hollandalı Rabobank 2005’te cayınca fatura kabardı
3.08.2013 Ekonomi
İstemeyen ödeme Meclis’te!
İstemeyen ödeme Meclis’te! Bankaların istemediği cep telefonlarından yapılan işlemlerin tasarısı Meclis’e sunuldu
26.05.2013 Ekonomi
Cepten ödemeye BDDK bakacak!
Cepten ödemeye BDDK bakacak! Tartışmada GSM şirketlerinin istediği oldu
11.05.2013 Ekonomi
Munzam sandık şartlı banka alana sürpriz
Munzam sandık şartlı banka alana sürpriz Anayasa Mahkemesi 5411 sayılı Bankacılık Kanunu’nun bazı maddelerini iptal etti. Bankalarca kurulan munzam sandıkların aktüeryal dengelerinin bozulduğunu gerekçe göstererek şartlı alım yapanların hesaplarını yeniden gözden geçirmeleri gerekecek
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bddk Personel Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bddk personel alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.