BDDK en az lise mezunu personel alacak! KPSS’den en az 70 alan başvuru yapabilecek! İşte başvuru şartları!
BDDK en az lise mezunu personel alacak! KPSS’den en az 70 alan başvuru yapabilecek! İşte başvuru şartları! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, memur, mühendis, sekteter, tekniker, teknisyen ve şoför kadrolarına personel alınacak. İlana göre adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Başvurular 19 Eylül’de sona erecek. Peki, BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? BDDK personel alımı başvuru şartları ne? BDDK personel alımı giriş sınavı ilanı detayları ve başvuru bilgileri…
6.09.2022 Personel Alımı
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) personel alacak! İşte başvuru şartları! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na (BDDK) personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, giriş sınavıyla bankacılık alanında uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 5 Mayıs'ta başlıyor. Peki, BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? BDDK personel alımı başvuru şartları!
29.04.2022 Personel Alımı
BDDK en az lise mezunu idari personel alacak! İşte başvuru şartları!
BDDK en az lise mezunu idari personel alacak! İşte başvuru şartları! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), şoför, sekreter ve memur kadrolarına kamu hizmetine ilk defa başlayacak olan adaylar arasından giriş sınavı sonuçlarına göre idari personel alacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, başvurular 30 Kasım'da başlayıp 8 Aralık'ta sona erecek. Peki, BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte BDDK personel alımı 2021 başvuru şartları!
26.11.2021 Personel Alımı
BDDK bankacılık uzman yardımcısı alacak! BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
BDDK bankacılık uzman yardımcısı alacak! BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) 33 bankacılık uzman yardımcısı alıyor. BDDK personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte BDDK başvuru şartları!
11.11.2020 Personel Alımı